![]() |
2 Attachment(s)
a 3-a poza dracului am uitat sa o salvez.....a fost un drift de 10 ture,cu un scor de 856.981 puncte si la cel ma lung drift a fost de 146.823 puncte!!Sper sa reusesc sa`l refac.....si cea mai buna cursa e a 6-a eu zic... IMPREZZA RULLZ!
|
2 Attachment(s)
.....................
|
Vinilul ala cu adidas cu ce a fost facut?
|
este un program cu care editezi .bin`urile in care is vynilu`rile si poti sa adaugi ce vrei tu` :mrgreen:
|
Da asa este....cauta pe net Bin Text Edit!Mi`a luat ceva sa il invatz full,dar e super.Cu asta doar le pui, pe masini,si nu numai vinile si neoane si bla bla bla...toate sunt luate de la altii care le fac.Acuma intrebarea:cum realizez un vinil,un neon, orice din joc?asa cum le fac ceilalti?
|
Maine-Poimaine vezi cum fac baietzashii Dacia VeilSide Tuning pentru NFS Underground !!!
|
Aoleu, nici nu vreau sa-mi imaginez... :( :( :x :evil: In schimb, ar merge o Astra... :wink:
|
sters
|
neah,.. o sa se ajunga si in underground sa fie dacii cu semnu` Nike pe spate :roll: :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Uuuuuuuu..... :oops: Fani IMPREZA ... :woowoo: :woowoo: :evil_laug :evil_laug :peace:
|
ori dacie nike ori impreza adidas...tot una mi`e ! :roll: :x :evil:
|
1 Attachment(s)
ma da imrpeza aia cu adidas joaka bine fooootbal? :lol: ar fi interesant sa ne intalnim mai multzi pe EA.com si sa facem un drift ceva.. :P ganditzi-va si datzi-mi de veste..
Il legatura cu driftul.. am reusit odata sa fac 380.000 mii.. |
1 Attachment(s)
mda...IMPREzZzA RULLZ .... deja s`a ajuns sa se modifice caroseria masinii....dar inca va las in ceatza cu o mica poza!
Astept Comentariile.....sa vad ce zicetzi! |
WTF IS THAT ?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Am si eu o intrebare? Cum se face ca la toti care au aratat scorul record la drift, in 9 ture nu fac nimic si deabia in a 10-a au rezultatul ala? Sau din tura 1 pana-n a 10a o tineti numai in drift??? :shock: :shock: Inseamna ca ori sunteti disperati de viata si nu faceti decat sa jucati NFSU, ori e cheatuiala in floare... :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning