![]() |
Re: Opel Astra F GT
Quote:
|
deja se simte o crestere de putere.
pietenii au fost deja in ungaria pt ceva ecm programabil de care zici tu, dar din cate am inteles costa undeva la 800 euro, dar la pretul asta potzi si tu sa te connectezi oricand si sa itzi personalizezi caracteristicile. eu am pe cineva care s-ar baga dar costa cam 200-250 euro si nu stiu daca merita pt 5-10 cai. la tine ar merita, ai castiga ceva calutzi. daca merg incolo am sa-l intreb de masinutza ta cu motorul "unique" :D btw. dacat sa merg la bucuresti atunci mai bine la budapesta |
Intre timp a ajuns si cd player-u pe care l-am ales (kenwood), mai ramane de instalat ceva difuzoare pe spate ca alea stock sunt cam sclabutze
https://www.youtube.com/watch?v=7YbOieBx2Lw |
Quote:
|
cat a costat segmentarea? a necesitat segmentare la doar 150.000 km?
|
nu mai stiu exact cat a costat. nu a necesitat dar am vrut eu sa o fac sa stiu un lucru
|
4 Attachment(s)
am primit 2 jentzi pe 14 gratis, rablagite. Le-am curatat, acuma se usca fulerul. Ca si comparatzie o roata spate de pe Viper :weirdface
|
3 Attachment(s)
Azi am ajuns sa montezi si suspensia sport pe "bumerang".
Acuma stabilitatea este superba, dar scutura bine de tot:crazy: ps. multumiri pt "meseriasu":D |
Ce suspensie ti-ai cumparat?Ce configurate are -40/-40mm?Stiu ca scutura tare mai ales daca nu e bun drumul dar te obisnuiesti cu timpul :) Bata in continuare
|
Quote:
este marca Jom, configuratia 40mm fata, 60mm spate |
Nu vreau sa iti stric sperantele dar nu se va mai inmuia suspensia,la fel e si la mine,e chestie de obisnuinta :)
|
au curul meu :D
inseamna ca o sa umblu mai mult cu vectra |
Iti pui niste burete pe scaun,poate poate mai atenueaza ceva :D glumesc evident :D
|
Pai ar trebui sa vii vineri la Patinoar sa vedem / simtim schimbarile :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning