Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   \"CURSA ROMEXPO\" (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/102-cursa-romexpo.html)

Geo 10-10-03 21:59

Off - topic : Intr-adevar, astia din Politehnica alearga dupa bani ca dracii... de parca n-ar avea... si daca-i vezi ce masini si-au tras peste noapte... iar caminele si facultatea arata in multe cazuri jalnic...
On - topic : Ar fi frumos si la Prisma, sau Romexpo... se poate amenaja un circuit mult mai bine, si publicul poate fi tinut in frau mai usor.
Dar nu vor mai fi atati spectatori... vor veni mai putini sigur... si poate si participanti...
Un sfat : daca mutati cursa la Prisma / Romexpo, renuntati la proba de viteza, mai bine faceti un circuit mai lung de indemanare, sau sa se parcurga mai de multe ori. Ar fi frumos sa avem o etapa Legal Racing doar de indemanare !

Anonymous 11-10-03 01:18

parerea mea e ca ar trebui sa fie mai multe etape pe traseu de indemanare.. ideal ar fi jumatate din etape.. ca sa se vada si pilotul si mashina.. nu numai mashina..

rocker_no 11-10-03 17:40

in romania lumea e invatata cu bani, asa ca daca nu se poate la politehnica eu zic mai bine sa faceti la romexpo pentru ca puteti pastra si circuitul de viteza, sau sa faceti ceva in genul drag racing

tekno 11-10-03 21:08

pai cred ca e mai bine Romexpo sau Prisma, daca e mai mult loc (yo nush cat ii de amre ca nu am fost veci in bucale)...
va urez bafta :lol:

Anonymous 12-10-03 22:04

faza e ca mai sunt cateva zile si se pare ca nu s-a hotarat nici un detaliu.
Banuiesc ca daca nu mai e in poli se schimba si traseul .. sau traseele.. cum si unde o sa stea spectatorii.. hmmm.. si mai sunt doar 5 zile in care se pot face inscrieri nu? pai cum sa te inscri cand nu mai e nimic sigur...

Anonymous 13-10-03 00:02

LEGAL RACING Politehnica Racing

1 Attachment(s)

Sper maine sa rezolv la Politehnica, daca nu va rog sa ma credeti ca fac tot posibilul sa organizez ceva si mi-ar prinde bine intelegerea voastra.
va multumesc.

voinea 13-10-03 09:29

deci ?

intrebare> cineva din craiova vrea sa vina.pe cine suna sa se inscrie si el ?

Anonymous 13-10-03 12:43

Daca te putem ajuta cu ceva, cu mare placere! noi vrem sa iasa o cursa misto ! :D :D

rocker_no 13-10-03 16:17

cursa

1 Attachment(s)
ar fi misto si imposibil sa vina la curse masina asta...

RrelaxX 13-10-03 16:23

Laudabile intentiile si incercarile lui Sebi..poate ca ar trebui sustinut de cine crede ca are cu ce.Poate ca daca s-ar implica mai multi dintre pushtii cu masini scula si relatii sigur ar iesi de milioane.De fapt nu este musai in poli , la romexpo poate ca ar fi chiar mai sigur.Cat priveste prisma nu stiu daca ar fi audientza la fel de mare dar poate ca tot raul spre bine ..ar veni doar cei interesati cu adevarat.Orikum bafta multa Sebi si speram cu totii sa iasa ceva frumos

voinea 13-10-03 17:20

la prisma e cam prost asfaltul pentru indemanare. E cam lucios.

politehnica este cea mai buna varianta, sper sa se rezelve asa.

RoSonic 13-10-03 17:21

Sa speram ca vor cadea la intelegere cei din politehnica :D

Ca o alternativa,am inteles ca s-a deschis in Bucuresti un circuit de Karting.( insa nu stiu pe unde este.)
Acolo chiar s-ar putea realiza ceva de genu asta(indemanare,viteza), si nu ar mai fi bataie de cap cu siguranta, si locul spectatorilor.

voinea 13-10-03 17:23

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Ca o alternativa,am inteles ca s-a deschis in Bucuresti un circuit de Karting.( insa nu stiu pe unde este.)

[offtopic] circuitul este pe langa intersectia Razoare-Trafic Greu. Nu stiu sa explic exact dar au o pancarda la intrare. Nu ii ratezi daca treci pe acolo. [/offtopic]

tekno 13-10-03 19:21

eap... da circuitu de karting cred ca o sa trebuiasca inchiriat.. iar chiria sigur o sa fie mare.... tre sa punentz shi o taxa de intrare sau ceva de genu ca sa va scoatetz leu'....

PS
rocker... nu o sa vez veci supra aia la curse in romania.. aproape veci :lol:

Gabi 13-10-03 20:21

Quote:

Originally Posted by \"voinea\"
deci ?

intrebare> cineva din craiova vrea sa vina.pe cine suna sa se inscrie si el ?

Intrebare la intrebare: cine vrea sa vina din Craiova?

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning