![]() |
Re: Over Speed Tuning Club
la multi ani si voua mai baieti...si multa sanatate ca sa va puteti indeplini dorintele...
sper ca tineti vinerea asta intalnirea...sa va uram personal un an bun cu fericire alaturi de aceasta lume...lumea tuningului |
dap.. vinerea trecuta am lipsit.. inca nu ne-am trezit .. dar vineri sigur ne strangem :)
|
Un nou membru a intrat in echipa noastra .. este vorba de Alex ... va intrebati poate ce masina .. este vorba de o Honda Civic .. :)
|
alex XEL!bine ai venit in OVER SPEED TUNING CLUB ROMANIA.SI LA CATE MAI MULTE MODIFICARI SI SUCESE CU MASINUTZA TA.BAFTA
|
asa italianu lu tata :D
Stiri noi pe site-ul nostru WAD si al sau seat leon FR cu un body kit de zile mari, marca Je Design :) pe site www.overspeedtc.ro Cu aceasta ocazie OverSpeed anunta prezenta pe data de 21 martie la Drag in Ungaria :) Si asteptam noi pasionati de automobilism si mai ales tuning sa ne contacteze :) aici, pe forum ... oriunde gasesc :) adica ... SEZONUL DE INSCRIERI ESTE DESCHIS :) |
NOU in club ... Luigi presedintele nostru si-a refacut softul RBN ducand masina la un alt nivel .. felicitari.. asteptam acum tot de la Luigi .. sa confirme planurile de viitor ( va dau eu un indiciu .. un alt Intercooler , shhh :P )
va invit in continuare pe site-ul nostru : www.overspeedtc.ro |
marius ce faci dai din casa;).da am facut cu ajutor lui RBN TUNING alta varianta de soft care dupa parerea mea si lui rbn e mult mai eficient si liniar asta.masina acuma trage de la turati foarte mici.dar cum bine stiti cel mai bun test e pe strada.dar nu acuma ca nu pot pune putere pe asfalt.planurile pe viitor cum spunea si marius,o sa vb tot cu RBN TUNING pentru un intercooler mai mare,si pentru un boost controler eletronic de la greddy sau apexi nu stiu asta voi hotara cu el.apoi vom vedea voi gasi inca ceva sa ma fac.salut si bafta tuturor
|
Quote:
BAFTA in continuare baieti ;):arrow: |
multumim XEL ....
|
Bafta in tot ceea ce v-ati propus si la cat mai multe premii si competitii...
|
multumim ... mult succes si voua
|
OSTC pregateste inca 2 masini simpatice .. nu spun intrarea lor oficiala va avea loc maine seara .. o sa pregatim si ceva poze :) sunt masini cu planuri destul de mari de viitor .. si niste baieti de nota 10 ... voi reveni maine cu un post si ceva detalii despre noii nostri membri :)
|
am vazut ca v-ati strans destul de multi aseara...cred ca stiu noii membri:D
asteptam postul tau:) |
da este vorba deTNY cu un i30 si de Vali un Fiat Stilo
|
--------------------------------------------------------------------------------
salut si numai bine ! pt inceput va salutam si noi............... https://forum.4tuning.ro/584-style-and-motion/106178-cafeneaua-the-wanted-cars.html |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning