![]() |
Re: KTM X-Bow by MTM
din filme direct in realitate
|
de cat sa dau 80.000 E iau un motor de 1.4 turbo ii fac nijte tabla si fac si io caricatura dinasta
|
Caterham R500 pare o alternativa mult mai buna chiar daca nu arata la fel de "cool". Sa speram ca le vom vedea pe cele doua la linia de start a unui circuit.
|
4 Attachment(s)
MTM modifică KTM X-Bow
KTM X-Bow nu are nevoie de ajutor pentru a fi extrem. Pentru că aşa "s-a născut" el... Extrem.. Īnsă "nemulţumiţii" de la MTM nu sunt de acord nici de aceasta dată... Dacă īn versiunea standard dezvoltă "doar" 240 cai putere, īn versiunea MTM KTM X-Bow dezvoltă mai puţin cu 7.. kw, adică 318 cai putere. De asemenea, şi cuplul maxim a crescut pānă la valoarea de 420 Nm. Astfel, viteza maximă este de 251 km/h. Probabil ca să nu mai ziceţi că 250 km/h este puţin.. Īnsă să revenim. Pe lāngă această creştere de putere, īn pachetul MTM vom mai găsi şi frāne Brembo, jante pe 18 inci şi pneuri Nokian Hakkapelliitta-4 245/40 ZR 18. Şi odată ajunşi la final, să specificăm şi preţurile: 56.953 euro pentru versiunea standard şi 64.263 euro pentru versiunea MTM. |
arata super bine si cred ac si merge bine:P
|
Ce nu as da sa am si eu o jucarie dinasta :XX:X oara sa imi fac eu ceva asemanator o fii scump ????
|
this is a real monster on wheels :)
|
Daca ai prea multi bani, merge si asa ceva de distractie.
|
|
7310 euro pentru 78 de cai, 0,2 sec in minus(0-100), si + 31km/h(top speed) hmmmm ... NU. Hai ca 7300 mai inteleg.
Unde-i versiunea de 380 de cai? :???: |
Mi se pare o jucarie foarte exclusivista, bravo lor pentru ce au facut
|
Taree... cred ca isi ia zborul pana la urma
|
ce m-as mai da cu ea ! imi place cum se vede evacuarea si galeriile alea
|
WTF?...asta-i masina fratilor?pfff