![]() |
Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)
10 Attachment(s)
cateva modificari proaspete...nu stiu cat de bune sunt...ramane sa vad pe asfalt ce mare branza am facut.
in poza a 3-a interiorul inca nu e finisat total...urmeaza zilele astea. |
O masina pe gustul meu.Poti sa imi dai un pm cu pretul intercooler-ului nou si radiatorul de ulei?
|
intercoolerul si radiatorul de ulei le-am luat cand am luat si motorul :)
nu stiu cat ar costa un intercooler nou si un radiator de ulei dar modificarea intercoolerului ( scoaterea capacelor de plastic si sudarea capacelor de aluminiu plus indreptarea tevilor de iesire in asa fel incat sa fie un traseu scurt la maxim) a costat 350 de lei. |
un intercooler nou NiSSen e 1300 lei :D
|
La sf lui ianuarie sau inceputul lui februarie ar trebui sa ajunga si :
Weichers Sport Strut Bars : Wiechers - Front Upper-Aluminium - Renault R5 / Turbo / GT (from 85) Iar in continuare de facut anul asta : - carburator modificat varianta 2 ( la alte cote fata de cele din pozele de mai sus ;) ) - aprindere 209 - axa 285 + arcuri supape - AFR - volanta usurata - aripi fata fibra - pompa benzina Wallbro + mutata in interior - garnitura chiulasa cupru - serpi - toata masina pe dedesubt acoperita cu tabla (cum au masinile de la raliu - doar unde e evacuarea lasat loc sa se raceasca - si putin pe la motor ) |
ptiuuu ce tie si cu tuningul asta .....ne vedem la primavara gata cu ele????
|
Bai sper sa ne vedem cu ele pe caldurica gata de tocit cauciucuri :)
|
abia astept. sunt tare curios :) ce ne rezerva 2009 :)
|
Sunt sigur ca o sa fie ceva frumos pentru fiecare proprietar de 5(cel putin ce cunosc eu)...;) si eu abia astept sa iesim toti !...fiecare cu motivul lui de bucurie :)
|
Man,masinile de raliu nu au TABLA pe sub ele ! :)
|
Taure ai adormit ??:D:D:D numai zici nimic de masina ?? nu ti-a mai venit nici o piesa nimic?? hai ca o sa i-au numarul de tel de la mihai si o sa iti dau un telefon zilele astea sa ne vedem ca amniste intrebari sa it ipun legate de masina:twisted::twisted::twisted: HA HA HA HA !!!!
|
6 Attachment(s)
m-am exprimat eu gresit cu tabla pe sub ele.
|
Pai nu cred ca vrei sa omori singurul atu ce il are aceasta masina : GREUTATEA !
Daca iti permiti mergi pe fibra,daca nu,las-o asa,cel mult un scut sub baie ca oricum in rest nu ai ce sa lovesti ! |
cutia,poti lovi cutia
|
Stai linistit ca totul e gandit :P iar greutatea va fi foarte putin afectata.
Aveti putin incredere in mine si o sa vedeti la sf ce iese ( mai dureaza oricum - nu e sus pe lista prioritatilor ) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning