![]() |
Re: Diverse discutii
Ce poze domne?
Eu n-am permis! Sunt deprimat! O sa beau iar bere ca sa uit de permis! :lol: Luni - 3 X 2L Marti - 2 X 2L Miercuri - 2 X 2L Joi - 2 X 2L Vineri - 1 X 2L Sambata preconizez litri de bere! |
Trebuia sa se intample si asta ! Nu sunt singurul ! click
Vroiam poze prin oras , nu la masini. Ca nu prea ma pricep asa bine Ba , nu vrei sofer la masina visinie ? :lol: |
donu-le poate ben si noi astazi:DDD
|
Quote:
|
Sofer la masina visinie?
Las-o bah ca e beata si aia. A lins un rezervor de benzina in catziva km :lol: Manson, bem cu placere... :peace: Cine are onoarea sa bea cu mine, trebuie sa stie ca oferta este valabila pana pe 22 iulie la ora 23:59. |
max frate ai luat bacu?
|
Quote:
duminica se afiseaza rezultatele...si lui max si mie si lu shantzu... 2 probe ramase.....god help us |
sambata ba , nu duminica
nici macar nu stii cand se afiseaza :lol: stie si see-u cand se afiseaza ca si el da bacu in perioada asta :lol: |
Quote:
nesomn tu ? :lol: ca te-am vazut destul de fericit azi :lol: |
De ce este asa de ieftina ? Ca masina nu mi se pare urata sau slaba dpdv al dotarilor !
ROVER 75: Date Generale Nici o masina nu are premii internationale mai diversificate - Cea mai frumoasa - Italy - Cea mai buna inginerie - Germany - Calitate - Japan - Reliability and Durability - UK Clasificarea JD Power - primul loc in clasa sa: calitatea scaunelor si a sistemului audio - primul loc in clasa sa: cost de intretinere - al treilea loc in clasa sa: satisfactia cumparatorului in comparatie cu BMW seria 5 si Mercedes E Class Premii pentru Siguranta - scor Euro NCAP mai mare decat BMW Seria 3, Volvo S60, Jaguar X-Type si Ford Mondeo Caroserie - mai buna decat BMW Seria 3 si 5 si Jaguar X Type - Asigura Manevrabilitate si Siguranta sursa |
Quote:
daca iese medie buna ma fac ginecolog |
@ see : frate nu ai avut parte de ***** sau vrei s-o descoperi in amanunt? :)
|
MeHIGH,eu stiam ca au inceput sa ieftineasca in draci MG si Rover,pentru ca se desfiinteaza fabrica (daca nu s-a desfiintat deja)
Si oricum,28 de mii de euro ti se pare un pret chiar atat de mic pt un 2.0 tdi ?? |
gata bacu...s`a terminat si asta..astept rezultatul...luam toti da? :D
|
Quote:
vreau sa imi iau doctoratru in pasarica |
Care se duce dum la Baneasa??
|
Quote:
Nu , dar are dotari suficiente si la exterior arata deosebit (chiar si la interior as putea spune acelasi lucru , daca trec cu vederea de zona superioara consolei centrale). Ce masina noua, la dotarile astea si exclusivismul marcii, mai poti sa iti cumperi cu suma asta ? Pentru o persoana cu familie si trecuta de varsta de 30ani , mi se pare o masina deosebita . |
Kreatzo- luam toti orice , dar nu si bacul
Eu de banii aia (28 de mii) cred ca mi-as lua o masina smechera :) |
Asta seara se anunta bauta grava din nou la Poalele Salii Sporturilor!
Ceai de Rostopasca, adica BERE!!! Isi vor da concursul, eu, eu, eu, Blondu si Shantzu! Restul, sa dea si ei de baut... :peace: |
Doua sticle la 2 de la mine :paper:
|
sete mare sete mare ..... mai usor cu berea ca faceti pushulik des :))
@see ..vezi sa nu-ti iei doctoratu in prasute :D:)) |
Shantzu ne-a tradat si in aceasta seara! Nu e frumos! Maine seara te prezintzi cu inca doua sticle ca sa uitam ca ne-ai parasit asta seara!!!
|
Quote:
da..nu e de familie..dar o masina care a costat 100 000 si dupa 6 ani sa fie 25 000? poate nu stiti, dar rover a dat faliment, piesele se aduc in 4-5 luni, cam orice reper minim... si masina e cam praf la capitolul fiabilitate. |
Quote:
|
Si eu ce draq sa imi iau? Audi S2? Sau BMW 325i Coupe?
|
Quote:
|
VR6 Turbo?
Turbina - 700 Euro Admisie Turbo - 1000 Euro Intercooler - 200 Euro Pistoane - 1000 Euro Biele - 750 Euro Cuzinetzi - 500 Euro Planetare - 1400 Euro Autoblocant - 700 Euro Injectoare - 900 Euro Disc Ambreiaj Sport Ceramic - 250 Euro Placa presiune Carbon - 700 Euro Evacuare - 500 Euro Sherpi plus Down Pipe - 1000 euro Soft - Cine stie cat draq mai costa si ala Blow Off - 200 euro 2 Slick-uri - 500 euro Discuri frana - 500 euro Etrieri si placutze - habar n-am cat mai costa Facetzi voi socoteala ca pe mine ma ia capul... E prea mult pentru nimic... pana la urma scoti 300 si ceva de CP pentru tractziunea fatza. Cursele se tzin pe 402 m cu start de pe loc, nu din mers. Mie nu-mi place sa ma dau din mers... |
motan 325i. coupe..............;)
|
shantzule - luam bacu nu mai fii pesimist...luam toti ;)
|
donule...ce spui acolo varule?
adimise 1000 si turbina 700? neah.... adimisia e 3-400 un kit complet, nou... pe langa faptul ca un VR6 turbo in germania e cam 10 000... pe vento, golf III, corrado... daca pui turbo poti scoate si 450-500 cai, 300 ar fi minim... https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/81516-kit-turbo-vw-vr6-streetdemon-375hp-complet-kit-posibil.html cred ca e destul de ok pt inceput,...da, frane, suspensie, ale mici ***uri mai trebuie, dar nu sunt chiar asa scumpe :) softul, 3-400 unu bun, si tot asa...si le poti face usor usor..nu maine toate. la 325i ce poti face? turbo direct...crezi ca iesi cu mult mai ieftin? ma indoiesc. da, 325 e mai amuzant...e rwd, faci cercuri mai usor...dar depinde ce cauti... da, un 2.2 turbo de S2 te-ar coafa..dar cate gasetsi in RO? unu. :) si probabil si in ala ca sa il aduci la 3-400 de cai tot atat bagi. pana la urma, 3-400 cai nu ii scoti cu 1 000 euro. :) dar daca tot vrei de liniutze, vezi cu 4x4 va rupe un RWD anytime... daca vb strict de plecari si de 400m intre 2 masini de aceeasi putere. si plus de asta, daca se scoate taxa, mai bine aduci de afara ceva facut deja, ca in RO sunt multe probleme cu manopera... |
Pt alinarea durerilor de cap exista ursu ZEE/NFS...care mai nou e de vanzare
|
Quote:
Bogdan... am gasit un site unde au tot ce trebuie ca sa poti face VR6 Turbo si crede-ma ca este costisitor, cel putin pentru Romania. Poate am mai umflat si eu preturile nite, mai pe romaneste le-am rotunjit, insa crede-ma ca socoteala de-acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ. Inca ma gandesc ce vreau... Sa ma distrez cu o tractiune spate sau sa-mi aduc de-afara o masina de liniutze. Intr-adevar, asa este, un 4x4 bate intotdeauna tot ce misca la capitolul plecari, si un quatro ramane un quatro, insa chiar nu stiu ce sa fac... Cand m-oi vedea cu banii in mana de pe Vento, atunci poate o sa stiu ce vreau sa fac, sau cel putin o sa stiu in momentul in care o sa ajung in Germania. |
Bafta la vanzarea masini;)....
|
da donule...de aia am zis, poti incerca sa iei unu direct facut de prin afara...dar gandeste te ca o iei iar de la zero..nu stii ce bube are viitoare masina, asa macar la a ta stii ce e nou, ce merge bine,ce trebuie reparat...
am tot vazut zilele astea un urs M3 rosu. aveti idee e prin Pl..sau doar in trecere....deci era M3 sigur. dupa portbagaj..dupa faruri....sau avea kit exterior..desi ma indoiesc ca exista kit de M pt urs care sa curpinda si portbagajul... |
Quote:
|
din cate stiu eu la M urs portbagajul vine altfel decat la cel normal. de aia am zis...
|
Quote:
|
Quote:
ce ai facut ?????????? ai luat bacu??????? |
votati-l pe SIT-U la drift ca sa bem suta de euro............
https://forum.4tuning.ro/550-drift-and-burn-session-duminica-ora-13-00-baneasa-shopping-city/83536-filme-complete-drift-and-burn-session-baneasa-voteaza.html |
Gata ..l-am votat..imi revin si mie 2euro:D:D:D::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning