![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Mai dar nu v-ajung 100,5 topicuri despre boicot...Trebuie sa-l "poluati" si pe asta?
|
E cafenea, discutii libere, se poate vorbi despre absolut orice :) daca nu iti convine atunci nu citi, nu cred ca te obliga nimeni sa citesti.
|
Quote:
|
Nu prea ...
|
Quote:
|
Atitudine corespunzatoare!
Quote:
Quote:
|
Ideea era ca Domnul Yackone incepe sa comenteze in fiecare topic legat de benzinarii. Cand a zis ca nu e deacord cu asa ceva i-am zis ca fiecare cu parerea lui, nu cred ca trebuia dupaia iar sa revina de 100 de ori sa zica ca nu e deacord :) la fel si Domnul Sic@, asa ca fluturii si cei 7 ani de acasa nu au absolut nici o legatura, si noi discutam despre amenzile care s-au dat in Craiova :-?.
|
Zonă de discuţii libere - Cafenea
Fiecare are frustrarile lui sau nu stie sa se exprime decit pe o singura latura, nu trebuie sa facem toti la fel....exista medicament pentru fiecare:lol:
|
MEEDIICAAMEEENTEEEE!!!!! :crazy:
|
Quote:
|
Nu ma scuz ca n-am de ce ;).
|
parca sunteti niste copii de clasa 1-a.tu esti asa , ba nu , tu esti...ba tu esti , nu tu esti...da eu am zis primu deci tu esti..da nu se pune deci tu esti...
Grow Up!! |
ba...huidu mai traieste?
|
mijto schimbarea subiectului :)
da e bine ... cica l-au tinut mai mult timp in coma ca sa se refaca mai repede dupa aceea in vinea parca a fost internat |
piese de ford din dezmembrari unde pot sa gasesc si eu?
altceva in afara de sacele ca acolo n-au ce-mi trebe tragar si carcasa filtrului de aer pt ford focus 2 1,6 diesel 2006 ma intereseaza :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning