![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
macar nu mai sunt enspe mii de pagini.
|
Eu nu sunt de acord cu boicotatul benzinariilor . Dar este numai opinia mea proprie:-)
|
Quote:
|
Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la pompe si murmura:
- 95?.. 98?.. 95!.. 98!.. Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei se aproprie si o intreaba: - Cu ce va pot ajuta? Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde: - Benzina din 2011 n-aveti? |
unde se pot face sau cine face stickere in Bv ?
|
am eu un prieten/coleg de club. te rezolva el daca vrei.
|
Poti lasa un numar de tel al colegului te rog?
|
|
in brasov se aduna lume pe 14 ? :-)
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
Quote:
cei din craiova au luat amenda ca au claxonat. la fel cum faceau si pe data de 7 ianuarie cativa la noi la brasov. nu fiti prosti si nu iesiti din legalitate. oricum nu rezolvati nimic cu claxonatul. nimic pozitiv adica, pentru ca amenda e 200 lei pentru tulburarea linistii si ordinii publice. si oricum, in localitate chipurile nu ai voie sa claxonezi http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/76.gif. |
Eu nu vad care e rostul claxonatului in situatii dinastea, si la noi statea politia si nu faceau nimica pentru ca nu e deranjarea linistii publice, din cate stiu eu doar intre orele 22:00 - 8:00 se considera deranjarea linistii publice.
|
atunci e faza cu 'grup infractional'. tulburarea linistii poate fi si la 12 ziua, daca incepi si tipi de nebun pe strada, sau te iei la bataie, te certi cu cineva etc...
|
Prin contestatie sigur se anuleaza procesul ala verbal. Ei nu s-au luat la bataie, nu tipau, doar au claxonat si sunt o gramada de martori acolo.
|
pai toti au zis ca fac contestatii in instanta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning