![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Robert, am primit PM-ul. Multumesc! :)
Hehehe...toate ideile "marete" vreau sa mi le indeplinesc pe parcursul a 3-4 luni. Buget: 600E. |
inseamna ca ai surse zdravene. am aflat tarziu, ca puteam sa merg cu colindu' la becali ca a dat 1400 euro la colindatori http://rds-zone.ro/pic/smilies/lool.gif.
|
Am prins niste proiecte <freelancer> + revelionul si inca cateva rezervari pentru chefuri in perioada urmatoare. :D
Am niste boxe destul de pretentioase si le inchiriez. :) |
sir adrian,unde le tot inchiriezi ca eu nu gasesc...si am si eu niste boxe destul de pretentiose...si nu numai boxe
|
Mai multe la chefuri (majorate, zile de nastere) in Bran...
|
eu de 2 luni de zile nu mai gasesc nimic, dar NIMIC ! ...esti tu foarte cunoscut probabil :lol:
ps.asa mi-am cumarat o toyota supra azi :shock: |
Oarecum am avut noroc, deoarece la ultimul eveniment mai erau 6 membri care la randul lor trebuie sa isi serbeze ziua de nastere in urmatoarele luni. Si au zis ca ma vor contacta. :D
Eu cer 250 lei / eveniment (o seara...de ex. de la ora 18 pana la ora 10-11 a doua zi). Daca doreste cineva si lasere mai scoate din buzunar 50-75 lei. Si majoritatea asa fac...:) PS: Nice. :shock: Later edit: apache, iti dau un pont. Ofera si tu 50-100 lei persoanelor care iti aduc clienti. Eu asa am procedat. E adevarat ca mai sunt perioade in care stau cu boxele degeaba, dar asta se intampla mai mult vara... |
ahh..pai ai un tarif corect. ma rog , 250 e putin pt un eveniment ..dar tinand cont ca e vorba de majorate ..si etc ...nu poti cere unui copil mai mult de atat.
oricum ,spor la ce faci :D si ai grija sa nu ai probleme cu controalele.. ps. supra aia mi-am luat-o in need for speed ( ..am stat in casa azi sa ma refac dupa ieri ) :lol::lol::lol::lol::lol: |
Asa este. Mai mult nu pot sa cer in cazurile acestea.
Spor si tie! :) PS: Faina Supra. :D |
Quote:
|
Stiti ceva de suspensiile TA Technix?
Cred ca v-am zis ca vreau sa imi cumpar suspensie sport si sunt intr-o mare cercetare si cautare. :D Revenim...am gasit suspensie sport fixa de la aceasta firma la pretul de 700 lei, dar unii useri mi-au spus ca nu ar fi calitativa...il citez pe elspa Quote:
PS: Care sunt avantejele suspensiei sport reglabile? Ca eu ma gandesc doar ca o pot ridica iarna ca sa nu am probleme... |
Avantajul la reglabila e ca o poti ridica si o cobori cand vrei. Fixa e fixa. Am auzit si eu ca nu sunt foarte fiabile ta-technix... Daca ai bani ia-ti o suspensie klumea sa nu ai surprize.
|
eu am tot reglabila de la TA si inca sunt f multumit de ea (e foarte rigida :( )
nu am cumparat-o de nouo si impreuna cred ca a rulat app un an de zile (jumate in germania) daca intradevar vrei ceva bun care sa te tina iti recomand setul de pe GTI care e si el fix :-P H&R si celelalte de fite te costa cat inca un polo :lol: |
H&R de fite... Mi-a placut asta. Si KW pt cocalari? :)
|
:lol: :lol: :lol: buna asta
cam asa e dar din fericire suspensiile si sigla lor nu sunt la vedere spre deosebire de hainele cocalarilor :) calitatea se plateste scump :( |
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning