![]() |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Cu siguranta calitatea interiorului este peste a nissanului gtr
|
Quote:
http://image.motortrend.com/f/roadte...interior-1.jpg Designul si finetea sunt punctul lor mai slab, nu materialele! Dealtfel pretul lui S1 la ce ofera este absolut aberant, Golful 2.0 TSI DSG 230CP (dar fata 4x4) fiind mai ieftin cu un interior MULT superior, spatiu mai mare, etc., nu ami vorbim de reusitul Leon FR. |
Quote:
Gunoiul asta de Audi S1 cu 231 CP, 4x4 si cateva optiuni costa 36k euro, la 37k iei un reusit Golf 7 R nou, cu 4x4 si 300 cp si cu un interior incomparabil cu al gunoiului, cu spatiu, sasiu superioare, etc.. |
Quote:
Si legat de S1...schimbatorul ala zici ca e un capac de la tubul de spuma de ras :lol: |
Quote:
Nu inteleg sensul commenturilor tale. Nici eu in veci nu as considera S1, dar pt orice exista piata pe lumea asta. Masina asta costa atat de mult pt ca, din ce stiu eu, este cea mai tare masina din clasa mica. |
Quote:
Tocmai de-asta ti-am dat exemplele de VW, pentru ca fac parte din acelasi concern si mi se pare stupid ca brandul de lux sa ofere o masina cu interior mult mai urat si mai prost la un pret mai mare sau egal cu o masina din brandul "mai sarac" care sa ofere mult mai multa calitate, mai mult design si aceleasi sau chiar performante superioare! Nu este oarecum ILOGIC!? Degeaba este cel mai tare din clasa daca este mai scump decat o masina mai rafinata si mai performanta dintr-o clasa superioara. |
D'aia n'o sa se vanda el, si d'aia nu se vinde nici A1 sau Cooper.
Sa fim seriosi, clienti o sa fie intotdeauna, pentru ca sunt oameni care isi permit sa aleaga ce le place, nu stau sa calculeze raporturi pret/performanta/calitate. |
Quote:
Majoritatea nu prea stiu ce cumpara, de-asta marketingul joaca un rol atat de mare si asta este valabil in toata lumea. |
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/3TV9zU2nxy8?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Mi-as lua si eu ca masina de iarna si de mers la ski, ca sa nu mai arunc atatia bani pe cablu :)
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/v7E1TMjZsUY?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
sa vezi treaba dom'le, mi-am amintit-o acum.
intr-o discutie cu o persoana de gen feminin, avocat de succes si rupta din reviste, veni vorba de masini si ii mentionez ca am avut candva un A4 si la care ea spune ca.. "sa nu-mi spui ca ti-a placut acea masina ca daca da, it's done, nothing more to do." n-am putut sa ma dau in fapt de raul la niste dresuri cu banda:::)))) ea, posesoare de bmw....fostul iubit, la fel. |
niciodata nu am sa inteleg ce se intampla cu caii putere produsi de Mercedes si unde se pierd ei:
http://www.autobild.de/artikel/porsc...h-5085533.html pacat ca nu e si X3 aici. ce mi se pare tare este ca audi si Porsche dau 0-100 la 6.5 respectiv 6.3 pt 3.0tdi 258 cp iar motorul obtine 5.9 respectiv 6.0. Porsche da repriza 80-120 la 4.5 si in practica ia 4.3 3.0tdi varianta de 258 cp este refacut din temelie fiind practic un motor 100% nou, probabil peste echivalentul de la bmw de 3 litri si o turbina. |
Quote:
|
<iframe width="940" height="586" src="//www.youtube.com/embed/l5I6xuhNgVg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Quote:
P.s.Pe mine personal nu ma incanta SUV-urile astea deloc. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning