Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Most_Wanted 06-10-06 20:24

Re: Portul Constanta !

.......a dat si aseara ceva de port .....mah da nu se satur astia

AdiNX 08-10-06 10:33

si acum au dat la realitatea.. ditamai reportaju in leg cu bmw-ul care facea cerculete in strada cu autobuzu langa el, si de port (au aratat 2 dacii)
se vede ca nu stia ce vb aia de la bucuresti ca s-a balbait tot timpu :blowme:
si au mai vb cu una de pe la politie parca... a vb vreo 3 minute la telefon, ca la sfarsit sa se contrazica. am ras de n-am mai putut :giggle:

peter 08-10-06 10:39

1 Attachment(s)
mda asa e....deci suntem vedete..:lol::lol:

am eu clipu..luat de la bogdan..

Hellman 08-10-06 11:46

sunt in lipsa de subiecte ... si acum ca sa faca rating dezgroapa mortzii si compun basme despre cursele din port ...

Psycho 08-10-06 13:16

sa le trag la m... de pe statuie footooi in gura de shoareci de birou

AdiNX 08-10-06 17:37

daca vor subiecte cu teribilism auto, sa mearga la carrefour, unde vine lumea si cauta disperata un loc de parcare... am vazut azi pe una cu o dacie ca mergea cu viteza prin parcare, a fost aproape sa loveasca o masina care venea din stanga daciei, apoi face slalom printre masinile parcate, si opreste... pozitia in care a parcat a fost buna, dar tehnica parcarii nu...
in concluzie sa vina antena 1 si cu realitatea, ba chiar si protv-u si sa filmeze parcarile de la 11 la 18 ;)

peter 08-10-06 18:03

intrati si pe www.realitatea.net si vedeti acolo un articol despre portul tomis...:roll:

GABBY_ 08-10-06 22:02

mai tata nu mai vreau postii din astea ,deja m-am saturat .lumea moare de foame ,vor ingheta in case de frig la iarna ,altii nu vor avea nici case dupa inundatiile de ani de zile la rad si astia o ard cu portul mamiilor .sa-l i-a acasa si sa faca bors cu el daca asa de mult au ajuns sa se intereseze de el

Psycho 14-10-06 14:26

n-ati vazut k seara sta garda pitita acolo in port .. ba e un logan .. ba e jandarmeria

leonard 14-10-06 21:34

da...sa pus politzia pe port ...din cauza la ***zii aia din presa....s-au dat shi nishte amenzi..din cate am vazut io....

AdiNX 14-10-06 23:55

de ar fi o cale sa se puna politia pe cei de la presa din cauza noastra... :lol:

Most_Wanted 16-10-06 21:32

leo ...petere......am fost si duminica....am iesit cu daciutza ....pela ora 12 am ajuns in port ...si era cam gol .....asa ca am facut noi cate ceva...si asa a iceput si ala u loganu ....si inca un taxiu.....si 2 nove ........aaa era sa uit ....GRIGO a dato cu ala cu loganu verde ........a pierdut........dar sa tinut prea bine de el ........;) ,,,....

quick_5hifter 16-10-06 23:03

2 Attachment(s)
duminica am dat si eu o fuga si am vazut masini numai pe margine, din cauza unui logan de politie cu girofarul aprins...
in seara asta am dat din nou o fuga si erau 4 masini:
-a mea
-a unui prieten
-o dacie papuc plina
-acelasi logan de politie, care apare si in poze :lol:

GABBY_ 16-10-06 23:17

s-a rupt de tot filmul acum acolo ,sa doarma linistiti toti obositii care ziceau ca nu pot dormii din cauza fumului si a zgomotului.natieplina de prosti ca la noi n-ai sa vezi

CT-84-DiN 17-10-06 00:59

Nu prea cred ca o sa aiba somnul prea dulce... cel putin nu zilele astea :twisted:

Joi Municipalitatea Bayrampasa din Istanbul, Turcia va oferi o masa de ramazan intr-un cort amenajat in Portul Tomis. Cortul poate gazdui 1ooo-15oo de persoane (cel putin asa anunta ei) asa ca va fi destul de aglomerat zilele astea pe acolo. Se asteapta turci & tatari din toata Dobrogea ca sa cotropeasca orasul.

Most_Wanted 20-10-06 22:28

Nova aia din poze o stiu ........e rupta masina .....dupa cat trage de ea ..normal ..:)

quick_5hifter 21-10-06 00:03

e SuperNova si nu prea cred ca o stii....e pe firma, o conduce un amic si nu e chiar rupta ;)

peter 21-10-06 09:48

am vazut supernova..aia de mai multe ori in port...se da cu ea ?:roll:

quick_5hifter 22-10-06 03:05

din cate stiu eu, NU, dar nu bag mana in foc :rolleyes2

GRIGO 23-10-06 13:26

daca e nova aia cu un scris pe usi ....nush exact ce scrie .....
o rupe omu pe acolo .... am vazut-o si eu ....

quick_5hifter 23-10-06 14:02

bine mai, se da, nu se da, pe mine nu ma afecteaza cu nimic, si pun pariu ca nici pe ceilalti...hai sa nu mai facem off-topic

ideea era ca se poate intampla sa fie 25% masini de politie (din totalul de masini) in tot portul :lol:

Daniel_DRV 22-11-06 08:00

si se pare ca portul s-a bagat la hibernat.:(

GABBY_ 22-11-06 09:18

pai nu asta au vrut ziaristii de la antena 1 si toti sifonarii obositi care i-au chemat ?

Daniel_DRV 22-11-06 19:21

La primavara va reinvia.!

leonard 22-11-06 20:01

esti sigur??

Daniel_DRV 22-11-06 20:09

portul isi va reveni la viata odata cu incalzirea vremi si trebuie doar sa sparga unul gheata ca dupa aceea usor usor isi va relua vechea activitate.

quick_5hifter 22-11-06 20:43

e nevoie doar de o ploaie mai serioasa, sa vedeti ce repede se umple...nu mai zic de zapada, e buna la drifturi fara uzura de cauciuc ;) asa ca poate tragem o filmare la prima ploaie, ce ziceti? care aduce sculele?
PS: nu neaparat in port, si neaparat ziua :lol:

GRIGO 23-11-06 07:17

sa vezi cum da putzin zapada se umple sigur portu :))

leonard 23-11-06 09:53

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 633134)
e nevoie doar de o ploaie mai serioasa, sa vedeti ce repede se umple...nu mai zic de zapada, e buna la drifturi fara uzura de cauciuc ;) asa ca poate tragem o filmare la prima ploaie, ce ziceti? care aduce sculele?
PS: nu neaparat in port, si neaparat ziua :lol:

io ma bag sa filmez;)

GRIGO 23-11-06 11:43

cu ce mah cu aparatul ala care nu inregistreaza sunetul :)))))))))))
sau cu tel :))))

YZF-PWR 23-11-06 16:11

tot nu v-ati saturat de port ? chiar va place sa ii vedeti pe aia care se fac pe o bucata de asfalt , k restu e rupta in 14...
sau liniutze pe 50 de metri... cautati locuri mai mari si pt liniutze trebuie macar 200m ... k sa nu zic de 400 m obligatorii , da decat in port ...
Parerea mea

Daniel_DRV 23-11-06 20:23

lasa ca si acolo merge un born cateva intoarceri.;)

leonard 23-11-06 20:32

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 633802)
cu ce mah cu aparatul ala care nu inregistreaza sunetul :)))))))))))
sau cu tel :))))

mah...daca vi u cu ceva mai bun ....filmez cu ce vrei u;)

-=X-Team=-82-MDN 24-11-06 15:29

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 634136)
tot nu v-ati saturat de port ? chiar va place sa ii vedeti pe aia care se fac pe o bucata de asfalt , k restu e rupta in 14...
sau liniutze pe 50 de metri... cautati locuri mai mari si pt liniutze trebuie macar 200m ... k sa nu zic de 400 m obligatorii , da decat in port ...
Parerea mea

e mai frumos ma in port ... lasa .. ca sa mai arete si la stiri cate ceva interesant ... ceva legat de curse ilegale pe zeci de miiiiii de euro,dolari si alte banctone din astea straine ca noi nu stim decat lei ... chiar lei vechi .... :) de care bagam benzina, bem un suc si luam un pachet de tigari .. :)
mai e ceva activitate prin portul ala ... chjiar am fost de cateva ori si am vazut cate ceva ... :)

GABBY_ 24-11-06 16:24

poate ca lumea se astepta ceva si de la tine ,dar vad ca nu mai esti asa darnic :P

GRIGO 24-11-06 16:36

am fost eu sambata trecuta si erau vreo 2 masini cu fomisti si indragostitzi

Doctorul 24-11-06 17:10

eu am fost acum vreo 2 zile si er au cau 5 masini, 2 opeluri si o (dacie amarata) care se roteau asa...........in sila,au stat vreo 20min si au plecat:))))

Most_Wanted 25-11-06 21:01

...care ati fost aseara ? ........a fost ceva ......pote o sa pun niste filmulete ....d.a nu prea o sa se inteleaga ..pt ca nu era cine stie ce bun aparatu .....eu am filmat iesit pe geam ........oricum ...a fost cat de cat ....

Doctorul 25-11-06 21:05

a fost.........ceva ce??

fixu_mic 26-11-06 22:27

a fst palu' si si'a rupt satelitzii de la cutie..la cat a invartito(oriqm la partea q cele 2 dacii care se invarteau si sau sincronizat perfect...jos palaria, bv palu'le)... au fst si 3 ursi :)) au lasat si ei niste "labe" :)))cine a fst aqolo a vzt...

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning