Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din România? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

cEaska 06-11-09 23:01

Re: Cine vrea cu primul GT-R din România?

r35 are multe sisteme in plus fata de r34, si se vede tehnologia japonezilor. Nu mai tin minte la ce emisiune am vazut ca zicea prezentatoru ca nu au pus pe noul skyline faruri adaptive in functie de unghiul curbei pentru ca oricum masina vireaza mult mai rpd decat pot farurile sa o faca

SEBASTIAN 06-11-09 23:09

Nu as vrea sa ma joc periculos folosind cuvinte popoase, insa sunt de parere ca producatorul a vrut de la prezentul GT-R altceva, decat a oferit la cel vechi, cred ca este o alta abordare, total diferita dar fara a incerca sa rupa radacinile. Principalul scop este cel comercial. Au vrut o masina nu neaparat exclusivista, ci care sa se vanda mult, cat mai mult sa ocupe un segment de piata nu o nisa.
Daca masinile ar fi facute de ingineri probabil ca am traii o adevarata revolutie in piata auto, dar se pare ca marketingul are maxima insemnatate acum.
Ambele modele pot convietuii linistite sub acelasi acoperis, in garajul oricarui pasionat.
Imi plac atat de mult masinile incat, inca mai stau pe forumul asta si nu vreau sa jignesc pe nimeni, sunt multi oameni de calitate, dar si ..., insa la altceva vroiam sa ma refer, la faptul ca sunt atatea masini superbe si din pacate pe unele nici nu pot sa pun degetul...
Nu ma intreba care este preferata mea, nu ma pot decide la una!

andreitentean 08-11-09 04:12

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2786367)
Daca masinile ar fi facute de ingineri probabil ca am traii o adevarata revolutie in piata auto, dar se pare ca marketingul are maxima insemnatate acum.

Cu asta iti dau dreptate.
In ziua de azi am impresia ca sunt luate in calcul la proiectarea unei masini lucruri care nu au nici o legatura cu tehnica sau cu ingineria, gen generare de profit cu randament maxim.
Se pare ca este un status cu care trebuie sa traim, decis de lumea in care traim si pe care si noi o alimentam, si nici nu sunt semne de schimbare.

cRbL 08-11-09 04:36

Subiectiv vorbind as prefera un R34 inaintea oricarui R35, cum a zis si George, iti inspira frica, are o anumita personalitate care nu se regaseste in noul GT-R. Cred ca in mare s-a si pus accentul pe marketing si aspect la modelul nou tocmai pentru a intra pe piata europeana. Insa, nu mereu schmbare inseamna ceva rau, cine stie poate in scurt timp isi va crea si R35 o istorie a lui demna de fratele mai batran. Mult succes George cu masina, si deasemenea tuturor celor ca tine, care incearca si reusesc sa arate ca si la noi se poate!

zGb 09-11-09 05:15

e logic sa se puna foarte mult accent pe marketing nu numai din partea nissan, din partea oricarui producator...orice masina trebuie sa se vanda indiferent de pretul, istoria sau prestanta ei, fara bani nu va exista niciodata vreun progres tehnologic constructiv, nu hardcorist...mai ales in perioada asta moarta
vremea hardcore a masinilor a apus de ceva timp

DZ1 15-11-09 14:21

C-am piperate raparaturile!!!!

http://www.gtr.co.uk/forum/127250-ac...hat-i-did.html

3SGE 15-11-09 15:06

Ridicol! Din cale afara de ridicol! Chiar e nevoie de un alt ECU in acest caz? Si de unde pana unde sistemul de protectie a pietonului foarte prost conceput?

Alex_55 15-11-09 20:59

1 Attachment(s)
nu pot sa cred asa ceva :))))))))))))))) asta chiar ca e caterinca mare !!! =))))

astea chiar au devenit reale :)))
http://i34.tinypic.com/ic6bdj.jpg

georgerg 16-11-09 07:10

Ce caterinca!!!:lol: eu cred ca se intampla doar la modelul european/uk - am vazut cateva de us lovite in bot chiar mai rau care au fost reparate si nu a fost cazul de ecu sau alte prostii!!! oricum super caterinca!!!!:lol:

Achim 16-11-09 17:03

George, uite ce a aparut la mine pe strada :D

https://www.youtube.com/watch?v=nzH4FxgLVvM

https://www.facebook.com/album.php?ai...9542856&ref=nf

Alex_55 16-11-09 22:34

a venit satanaaaa !!!! :D:D:D

georgerg 17-11-09 13:18

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 2813025)

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2814125)
a venit satanaaaa !!!! :D:D:D

Finally - si actiune ceva de la vecinu(a)??!?!?!? :D stie ce drac de masina si-a luat sau doar o are in grija?!?:lol:

zGb 17-11-09 14:22

pacat ca zr1 ala n-o sa fie in viata lui fericit :( sau cel putin cat o sa stea la tine pe strada achim...

andreitentean 17-11-09 15:01

Da man, e incredibil ! Mi-a aratat si mie Achim poze pe telefonul lui asta inainte sa se conecteze la Facebook si sa intre in transa !!! :))))

STIprdr 17-11-09 16:28

zgaiba, masina aia va fi fericita doar pe facebook...

Alex_55 17-11-09 17:00

cum le stiti voi pe toate n-am vazut asa ceva !

blazeyblaze 17-11-09 21:53

adevarul e ca tu esti insiderul la fiecare discutie din asta si , desi aproape INTOTDEAUNA stii mai bine, nu ne impartasesti si noua :( ce om lău :(:(:(:(

zGb 18-11-09 08:24

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2815623)
cum le stiti voi pe toate n-am vazut asa ceva !

cum de ti-a scapat tie stirea asta man cu zr1? mai poti sa traiesti? :lol:

Alex_55 18-11-09 09:36

incerc ! dar din pacate nu pot sa dorm noapte "ca o femeie" are zr1 :))))))) "si nu o sa stoarca tot ce poate din "saraca" masina ! :)))))

on topic :

se pare ca ai un rival interesant !

https://forum.4tuning.ro/612-exelixis...ml#post2817294

georgerg 19-11-09 17:00

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2817549)
.....se pare ca ai un rival interesant !
https://forum.4tuning.ro/612-exelixis...ml#post2817294

..........pai se pare dar nu mai apare de multa vreme - vreau sa vad ceva concret nu poze si vorbe - si eu sunt curios ce o sa iasa - ca rezultat final la tot ce s-a pus pe masina lui Theo!!!

SEBASTIAN 19-11-09 19:30

Proprietarul acelui ZR1 este un apropiat al meu si ceea ce spune despre masina este la superlativ, insa vremea nu ne-a permis sa testam.
Sau poate mai este altul.

blazeyblaze 20-11-09 00:02

mos craciun nu e proprietar ;)
doamna care detine mario plazza este proprietara

georgerg 20-11-09 00:17

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2822397)
mos craciun nu e proprietar ;)
doamna care detine mario plazza este proprietara

deci slabe sanse sa vedem masina pe la curse - sau vine doamna?!?! :lol:

SEBASTIAN 20-11-09 06:41

Poate veni chiar Ionut.

blazeyblaze 20-11-09 09:27

hai Sebastian....da-i cu invitatia ca suntem curiosi

IonutzMFF 21-11-09 18:27

Sper ca nu va atingeti careva de ZR1 sa modificati ECU etc :) ar fi pacat sa distruga romanii o tehnologie america foarte foarte foarte buna .. Parca vad ca sare Sebastian cu oferte :))

SEBASTIAN 21-11-09 18:30

Habar nu am ce este cu electronica ei in acest moment, dar daca este posibil... de ce nu. Insa nu vrem sa facem setari dupa care masina sa functioneze defectuos, mai ales ca am auzit recent de astfel de cazuri la noi.

IonutzMFF 21-11-09 18:40

Am auzit si eu de ceva Ford Focus RS facut praf de ''inginerii'' romanii , felicitari lor , asa ca George ai grija mare

Alex_55 22-11-09 00:20

s-a cam terminat cu joaca !!! :D

https://www.youtube.com/watch?v=W-6JU...layer_embedded

blazeyblaze 22-11-09 04:02

zi-ne cinstit....salivezi?

georgerg 22-11-09 09:23

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2825769)
Am auzit si eu de ceva Ford Focus RS facut praf de ''inginerii'' romanii , felicitari lor , asa ca George ai grija mare

Exista o mare distinctie intre "am auzit" si stiu personal exact cum stau lucrurile - eu am grija dar nu vad nici motive de ingrijorare - eu nu 'aud" cum stau lucrurile ci vad pt sunt prezent in general.

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2826421)

corect :D - bine ca a scos nissan gtr-ul ca sa mai puna si porsche osul la munca si sa mai evolueze - vezi ce buna este competitia ;) sa vezi plansete in 2013 la noul GTR R36 :lol:

Alex_55 22-11-09 10:50

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2826531)
zi-ne cinstit....salivezi?

rau, ca un rau !

@george : cine ? nissan, ce fac astia ?!

zGb 22-11-09 14:49

poate totusi honda va scoate nsx sa va sfarame putin visele tuturor :lol:

3SGE 22-11-09 15:02

Si Lexus LFA va fi un adversar masura. Doar pretul exorbitant va fi un obstacol.

zGb 22-11-09 15:09

da dar honda nsx o sa iasa la concurenta directa cu gtr si turbo...deci si pretul va fi prin zona cu gtr-ul si sigur mai jos ca porsche

Alex_55 22-11-09 19:45

satanaaaaa in actiuuneeeee >:)

https://www.youtube.com/watch?v=eOIIrRKIWEw

zGb 23-11-09 02:05

ce masina spulberatoare de vise pentru multi :lol: :lol: :lol:

bbm 23-11-09 09:31

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2825769)

ai dreptate, de auzit se aud multe, pe alea cu 2,5 boxer tunat de inginerii & inventatorii romani care acum cauta bloc motor le-ai auzit? acum ce sa fac, sa cred, sa nu cred, sa nu- mi mai modific masina de frica zvonurilor? mai bine le dau draq de zvonuri si mi vad de treaba mea si de moficarile mele si fac ce face si george cu gtr ul, cind modific sint acolo si vad / cer la obiect nu pe zvonuri.

@george: vine iarna si apoi urmeaza vremea frumoasa, te ai apucat de stage ... ? sau inca mai cercetezi?

IonutzMFF 23-11-09 19:07

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2829003)
ai dreptate, de auzit se aud multe, pe alea cu 2,5 boxer tunat de inginerii & inventatorii romani care acum cauta bloc motor le-ai auzit? acum ce sa fac, sa cred, sa nu cred, sa nu- mi mai modific masina de frica zvonurilor? mai bine le dau draq de zvonuri si mi vad de treaba mea si de moficarile mele si fac ce face si george cu gtr ul, cind modific sint acolo si vad / cer la obiect nu pe zvonuri.

@george: vine iarna si apoi urmeaza vremea frumoasa, te ai apucat de stage ... ? sau inca mai cercetezi?

Nu ma refeream la o oarecare echipa de mecanici , ingineri etc pentru ca nu toti sunt cofetari ci la cei despre care am auzit de la un user de pe acest forum ca au distrus , ma rog , un focus RS, adica dupa soft care a costat destul de mult , avea mai putini cai decat avea stock ...deci ...aici nu e tiganeala ,dar nu dau nume in orice caz , nu fac publicitate proasta daca nu cunosc in totalitate ideea

georgerg 23-11-09 23:22

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2826807)
rau, ca un rau !
@george : cine ? nissan, ce fac astia ?!

nissan - baietii cu stivuitoarele alea de alearga porsche :lol:
Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2827933)
satanaaaaa in actiuuneeeee >:)
https://www.youtube.com/watch?v=eOIIrRKIWEw

tare masina - dupa ce termin si eu modificarile de iarna as cam vrea sa ne dam putin:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning