![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
1 Attachment(s)
salut poi e un ferrari 456 1:24 de la burago masina in poza ma umflat aripil si nu gasesc jante mai late si as vrea 4-5 mmma rog eu azi am terminat body kitul am facut si pragurile si barile si nu prea amidee cum sa latesc jantele sau sa le dau mai afara de pe ax ca la bburago e mai ciudat
|
sunt pe ax?? daca nu eu am facut jentile late cu poxilina.
|
3 Attachment(s)
poi nu prea stiu daca sunt pe ax da ele nu prea par a fi pe ax uite in poze...
|
nu-s pe ax poti sa le scoti tragand de ele si ca sa le scoti mai inafara poti folosi poxilina
|
Re:logan makeing
:?:poate sa imi spuna si mie cineva din ce masina(marca..) as putea sa o fac sa arate ca un logan daka o modific?
|
hey !:D fatx ce vrei pt inca o janta de aia bbs????:?:
|
vinde cnv cmioneta(jeep) marime 1/24(principal..sau 1/18?
|
daca da ..sa imi datzi un pm
|
Nu-ti faci debutul prea stralucit pe aici, mai multa atentie nu strica.
Macheta de Logan este gata facuta la 1:43. |
1 Attachment(s)
Quote:
Am facut in felul urmator:Am taiat partea frontala a jantei(ROSU) si am lipit'o invers,astfel incat partea cu albastru sa fie in afara,ca dupa ce o tai se vede urat pe acea parte.Sper sa fi inteles,daca doresti mai multe informatii pm me :D.Bafta;) |
Cum as putea creea efectul de sclipici in vopsea?
Multumes! |
Quote:
|
Buna ziua, as dorii si eu sa stiu cum as putea sa vopsesc o macheta, si la interior, si la exterior, si daca pot sa micsorez garda la sol a machetei, macheta este 1/43.
|
da, as dori si eu sa stiu cum as putea sa pun lsd-uri pe un cayenne 1/24 ??sau daca exista raspuns la aceasta intrebare cu lsd-uri pe forum sa imi spuneti va rog la care pagina,pls
|
Quote:
|
Quote:
|
si in legatura cu loganul de 1 43 da stiu ca exista ca am doua dar as vrea sa imi construesc unul de 1/24 dar nu stiam ce masina sa modific pentru a obtine rezultatul pe care il vreau
|
Quote:
|
si eu care credeam ca cei de pe forum ajuta, nu comenteaza....
PS:un comentariu la o intrebare nu ajuta la nimic, macar de raspunzi dupa ce comentezi:???::poke: |
Quote:
|
Quote:
ma rog,or fi ,eu nu asta vroiam sa stiu ,ci cum sa pun lsd-uri pe cayenne . atat!am facut o crima? |
Quote:
|
Quote:
ok,multumesc mult |
vreau sa cumpar si eu un bmw pisicutza sau un ursuletz daka stie cnv de unde zicetimi si mie plz...
|
1 Attachment(s)
Vezi pe sectiunea de vanzari ca sunt vreo 5-6 pisicute de vanzare acum.
Hai sa mai intreb si eu ceva pe topic...cum reproduc forma difuzoarelor pentagonale Sony (da-le-as cu ele in cap producatorilor si celor care au avut ideea asta)? Diametrul trebuie sa fie in jur de 10mm. O idee foarte buna am primit-o azi: confectionarea unei matrite, apoi aplicat silicon pe matrita pentru a obtine forma difuzorului. Alte idei? Am incercat deja sa fac din plastic, poxilina...nu am rezultate multumitoare. |
Vreau sa pun instalatii electrice la o masina.Cum fixez bateriile si sarma la capetele lor?Are idee cineva?
|
Quote:
|
bmw rate niste linkuri cu pisicutele de vanzare ca eu nu gasesc sau ursulet te rog mult ori aici ori pe privat dar te rog mult
|
S-au cam dat: https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...18-maisto.html
|
ok multumesc mult oricum
|
M-ar interesa si pe mine sa stiu cum pot realiza niste butelii de N2o sau niste difuzoare..cine ma poate ajuta?
|
|
Ms edinho...m-ar interesa un tutorial de mochetat si unul de boxe ptr 1/24
|
Quote:
|
Ms andy dar boxe stie cineva sa faca?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tutorial tapitare scaune Recaro
Se ia (evident) un set de scaune, un spray cu vopsea in culoarea dorita (pe cat posibil vopseaua sa fie mata), banda de mascare (eu am folosit banda Tamiya pentru ca e subtire si ingusta si e mai usor de lucrat la dimensiunile scaunului), se da fuga in bucatarie si printre tigaile aruncate de mama/prietena/sotie dupa voi fugiti cu un pachet de faina in brate. Ma rog, nu trebuie sa fie un pachet, probabil 50 de grame de faina sunt arhisuficiente. Mascati zonele scaunului care nu trebuie vopsite/acoperite cu "tapiterie", Iesiti pe balcon (sau unde va place voua sa vopsiti) si asigurati-va ca aveti mult spatiu la dispozitie (spre deosebire de vopsirea unei machete operatiunea urmatoare nu este "precisa" si vopseaua ajunge peste tot). Confectionati un prelungitor cu care sa tineti scaunele sau purtati manusi ca sa nu plangeti ulterior incercand sa va curatati degetele de vopsea. Luati scaunul si aplicati un strat de vopsea grosut (sa nu fie nici foarte gros altfel incepe sa curga de pe scaun si rezultatul e foarte inestetic). Imediat dupa aplicarea vopselei presarati faina peste scaun (sa fie acoperit tot scaunul, nu exagerati la imbinarea dintre spatar si sezut pentru ca faina are tendinta sa se adune acolo). Lasati 15-20 de minute sa se usuce si in timpul asta mergeti in bucatarie si explicati mamei/prietenei/sotiei ca nu ati inebunit. Luati scaunul de unde l-ati pus la uscat, si lovindu-l usor sub sezut scuturati excesul de faina. Daca rezultatul e satisfacator treceti la etapa urmatoare, daca nu bagati scaunul intr-un vas cu lichid de frana (DOT 3 de preferinta) si lasati-l vreo 30 de minute, spalati si reveniti pe balcon unde repetati prima etapa. Daca rezultatul e satisfacator luati spray-ul cu vopsea si de la distanta mare (va dati seama la fata locului, dar ar trebui sa fie minim 30cm) aplicati vopsea pe scaun. Nu insistati deloc intr-o anumita zona, aplicati vopseaua cu "pufuri" scurte (nu am gasit alt termen la ora asta) si lasati vreo 10-15 minute la uscat. Ideal e ca vopseaua care ajunge pe scaun sa fie aproape uscata. Dupa uscare examinati scaunul, daca e nevoie mai aplicati 1-2 straturi pana culoarea devine cea dorita. Lasati la uscat cateva ore (eu am lasat vreo 6 ore cred), apoi dezlipiti cu grija banda de mascare. In caz ca se observa culoarea originala a scaunului sau fainii in zone nedorite retusati. Eu am intotdeauna la indemana si vopsele modelistice (cele la sticlute mici care se aplica fie cu pensula/pensonul fie cu aerograful) si e mult mai usor sa retusez, daca nu aveti puteti incerca sa pulverizati multa vopsea din spray intr-un capacel si sa o luati de acolo cu un penson sau chiar cu un betisor de urechi (cred ca varianta betisorului e chiar mai recomandata). Montati scaunul pe macheta si cam atat. PS: vopseaua trebuie sa fie mata pe cat posibil pentru ca altfel tapiteria iese lucioasa si eu tapiterie lucioasa nu am vazut (de fapt am vazut, dar ori era din piele ori era semn ca proprietarilor le e lene sa treaca pe la spalatorie). Dupa ce aplicati acest tratament scaunului el devine sensibil la atingere, aveti grija la montaj sa nu ramaneti cu vopsea/faina pe degete si sa fiti nevoiti sa o luati de la inceput. |
Quote:
|
Quote:
|
da, foarte buna ideea si functioneaza si la volane, daca vreti sa le imbracati:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning