![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
On-topic: solo cat rezist si dupa aia combinat ca n-am incotro.
|
Solo percutieeeee !!! :lol: :lol: :lol:
|
multa multa percutie ;)
fara numar fara numar fara numar fara numar d la gabi se stie :D:D:D |
Solo Baric
|
cum ma solo?Ati innebunit?Pai cine mai calca o camasa?cine face cafeaua dimineata?Aaa...am uitat,voi inca locuiti cu mamica :)
|
Sau poate ca unii stiu sa-si calce si singuri o camasa, sa-si faca si cafeaua dimineata si, eventual, sa-si si gateasca. Adica nu sunt trantori, ca altii :)
|
Quote:
|
Quote:
|
...asta depinde exact d femeie!!!;)
|
da mai...da acuma atata timp cat mi-e iubita (cat mi-o fi o sapt,doua),si locuim impreuna ,eu zic ca e normal sa puna si ea mana pe un fier de calcat,pe o cratita,o atentie,m-antelegi!.Doar n-o s-o iau de nevasta ...Jesus Christ!
|
..stii..cred k ar fi cel mai bine,daca ai pune si tu mina din cind in cind p o cratita,si ea p volan...k asa se apropie punctele d vedere!;)
|
Quote:
|
asa e asa e...cum sa nu....Pai cine dracu aduce bani in casa?Ea e studenta,face a doua facultate,cine o tine in facultate?Din bursa ei de 80Euro pe luna?Nu cred...Si dupa toate astea ,ar fi culmea sa imi fac singur mancare,sau sa imi calc o camasa.
|
lool frate..crezi ca ea nu ar putea avea grija singurica de ea...stiu fete si fara bursa care se descurca..stii ce fac? MUNCESC ....eu admir sincer sa fiu fetele mai independente care isi port singurele de grija si se descurca peste tot..eu sa intervin cand trebuie..de altfel si ea poate sa intervina in problemele mele ;)
|
:))de murit nu moare de foame...dar nu isi poate permite singura ceea ce are acum...
|
Quote:
|
crede-ma ca stiu bine ce zic...
|
.....ce personaj ridicol ai ajuns in ochii mei si vorba aia nu am nici 20 de ani.....te cam faci de cacao peste tot....pana la urma fiecare e liber sa isi traiask viata cum vrea
|
so...daca va pun un filmultez veti muri de ras(puiul meu in boxeri isi calca pantalonii albi k s iesim in oras:))... nu ma intelegeti gresit.. nu dau inapoi d l nici un lucru casnic ... dar imi place sa fiu ajutata .... macar cand sunt eu in casa s se mentina ordinea ... iar dk nu sunt macar s nu gasesc mai varza decat am lasat ..... cafea imi place s fac .... mancare ... doar ptr sufletelul nostru adik lucruri mai speciale .... prajituri ....si altele .....
PS : cu mopul m-a invatat romeo - VPR-U sa dau :):):):):) k umplusem toata casa de zoaie ... cand a venit la noi si a vazut ditamai balta ... si-a pus mainile in cap a luat mopu` si a inceput lectia : "vezi uite asa ...bagi mopu in apa ... il clatesti .... storci bine .... si apoi fata spate :):):):) ".......am invatat si am aplicat apoi .... cand venea la noi inspecta ..... si zicea .. "mda asa parca mai vii de`acas !!!!" cat despre bani ...... si k o fata nu se poate intretine singura..... castig destul d mult si am si facultate am si o sora care cere in fiecare zi ... si mai ies si zi de zi in oras +macat in oras ....etc etc .... ai mei nu-mi mai dau bani d l 17 ani de cand am avut primu job ! |
Quote:
@Iulixxx tot de la avatar ti se trage... :) |
@bluey...gata avataru.
|
da` nici chiar asa ... :lol:
|
Quote:
spark, pana la urma ...... ai devenit combinat sau mai esti solo? |
Quote:
Acum vor incerca toate sa te converteasca :) |
Quote:
acuma nici eu nu mia stiu ... da` cred ca`s solo ... deocamdata .. probabil pana dupa bac .. :D |
Quote:
|
Quote:
|
ce sa zic .. viata sentimentala ..
ca toate acestea s-au intaplat cu acceasi persoana ... desi ma gandesc sa trec la ceva nou , dar ink nu sunt sigur |
BlueEyes : ai sincerele mele felicitari... de la 17 ani banutzi sa nu-ti mai dea...vai de capu meu :) fata descurcareatza de la o varsta la care unii/unele nu stiu sa unga o felie de gem( exemplu eu :oops: ) :lol: :lol: nu mi-e rusine sa spun dar nici daca imi e foame foame nu ma bag sa o ung ca imi e o leneee...asa ca fugutza pana jos si cumpar ceva si pot spune " am mancat"...mancare gatit draq stie de cand nu a mai vazut stomacu meu,ca de altfel nici nu-mi plac mancarurile toate :)
iuliXXX e tare avatqarul tau.... stai sa vezi altii o sa te ia acum drept fata,iar nu e bine! :twisted: OMULE NU E BINE SA TE SCHIMBI PT ALTII CA ASA VOR EI ;) be just you |
Iulixxx...avataru'....:) :) :)...e tareeeeeeeeeeeeee!!!!!!!=))
|
io chit ca-s combinat tot solo zic ca sunt....e instinct :))
|
mda .. ink nu te-ai obisnuit ... ;)
stiu ... doar ca eu patzeam asta cand eram cu pretena langa mine ... ca uitam de ea si ma uitam la altele ... si dupa aia observam ca am pe cineva de mana ... :oops: :D |
aaaa nu ma...lol :)) nu ma refer la asta
io zic ca atunci cand sunt cuplat si ma intreaba cineva daca am prietena,etc raspunsu e mereu nu,indiferent ca sunt cu aia de o sapt sau de o luna,etc mai stii ce fete cunoaste persoana care ma intreaba?macar asa apuc sa-mi fac si io niste vorbe ;)..sa fac putin loc :P |
bine ... din astea cine nu face ? :lol:
stiu ca si eu faceam din astea ... :D |
Quote:
|
ken ... kent ... ceva de genu` .. dak tzin eu bine minte ... :)
|
ken il keama...
acum stick to the topic pls solo sau combinat? |
solo foreva'....prefer asa....cu toate ca uneori..parca as cam vrea sa fiu combinat....eh...in orice caz...solo
|
eu zic caombinat ...
desi acuma`s solo si imi merge chiar foarte bine ... :D |
combinat... in fiecare zi cu altcineva :D
just joking... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning