![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Cumva aduni $$ pt bodykit'u custom?
|
Eu cred ca pentru alt motor :)
|
Eu cred ca ganditi prea departe =))))))))))))) Dar nu va spun pt ce...oricum cineva e pe aproape...
LaTEREDIT: NU SPUN NIMIC!!! Nu incercati :) o sa vedeti in noapte :) |
Update la motor :D
|
In cel mai bun caz jante...:-)
|
A spus .. ceva BIG ... !
|
Jantele sunt cat se poate de "BIG" daca sunt cele pe care si le doreste el si sunt ca o "rampa de plecare" pentru body kit &...
|
Stiu eu , Stiu eu !
Alta Masina ?!?! :lol::lol: ...Hai morf .. spune-ne ca suntem foarte curiosi ... :D In cazul in care nu ne spui ... cand putem sa vedem surpriza ? :D |
D0ryN are dreptate ;)...inainte de bodykit imi trebuie jantele ;)...strang pentru mai multe $...jantele sunt acolo, motorul e acolo...triple tot acolo...faruri custom tot acolo...mai multe :)
|
Fratie cand ai timp sa vi sa facem o sedinta foto ? :D eu nu ma pot deplasa cu ea nah :-( , ah si mai exact ce putere ai tu la motoras ? probabil iti dai seama de ce intreb :D
|
morpheus tu ai jantele 4x98 in prezoane nu?:D ce exemplare ai gasit ca o sa-mi trebuiasca si mie >:)
|
Si cand se va intampla marea realizare ... ? :D
|
cand o sa dea de $ ...
morph...dar kitul undei pe lista? :( |
Tot pe acolo pe unde is si $...adica departe :)...momentan sunt un amarat de student :) care lucreaza pe o suma cu 2 zerouri in euro...cand o sa se mai inmulteasca si zerourile alea o sa schimbam multe...dar pana atunci la tatz ni greu
|
Poti sa imultesti zerourile aia cat vrei tu ca tot zerouri iti dau, importatnt e ce este la inceput :D .
Oricum masinuta este prea tare, incet incet se face. Spor Bogdane |
Hai ba Ionute nu fi carcotas :)) ca stii ce am vrut sa spun, c drq :)...cand o fi salaru in 3 zerouri o sa fie iures.
App...tu cand ne prezinti oficial frumusetea? Spor si tie :) si multumesc la el d aprecieri ;) |
Ante-Scriptum: DA ma buddy_lex :) inca un post lung :P (hai citestel ca e interesant)
Va salut cu respect! Pentru ca nu sunt/sunteti aici degeaba, parerea voastra conteaza in oarecare masura (cel putin pt mine). Deci va cer parerea, lasand la o parte chestii (momentan SF pentru bugetul meu) gen bodykit/jante/motor ce urmeaza: ???? Vine vara, si deja nu mai am rabdare sa ajung acasa sa lucrez la masinuta. (pentru ca acasa am garaj si toate sculele necesare iar in parcare la Kaufland in curand nu o sa mai am nici locul de parcare :) ) Pana atunci tot stau de vreo 2 zile si ma intreb...cu ce sa incep? ce sa las mai pe la urma? Faza e in felu urmator...is mai multe chestii care vreau sa le fac peste vara si astea ar fi urmatoarele: - Triple lexus style pe negru de la FK - Kit xenon cu lupe 55w 8000k si terminarea farurilor cu sticla clara - Oglinzi DTM style pe negru - Shimbarea parbrizului (asta va spun eu ca e 1 lucru care il fac pana sa ajung acasa) - Modificare evacuare (nu zic mai mult, you'll gonna love it) - Astupat gaura cheie dp haion - Bad boy look (si eu debea astept sa scap de mizeriile alea de pleoape dar is puse din respect pentru ceilalti participanti la trafic :D NA ca cu asta mam scos :P ) si astupare stema capota - Eliminare antena si astupare gaura (normal, neaparat inainte de foliere) - Renuntarea la suportul nr. de inmatriculare (adica lipim direct) - Foliere capota in negru si plafon (automat dupa ce face BB look) ------si alte nebuneli ce or mai veni pe moment (pana aici am vorbit doar de exterior) - Presuri din tabla de aluminiu striata - Ceasuri aditionale (Volt, Vacuum, Temp ulei, Temp apa) - Custom trunk (da, asta e marea provocare pentru mine in vara asta. Odata cu scaunele sport bancheta spate devine inutila deci mam gandit sa fac o incinta custom...ai multe am eu in cap...oricum...asta SIGUR FACEM. Deci se vinde bassu si statia :) si bancheta daca intereseaza pe cineva :)) ) - UnderDash/Underseats neon - Plasma bord custom - Set pedale - Nuca schimbator ------------------si multe alte nebuneli care acum le omit sau nu imi vin in cap... Par multe si sunt dar nu am sa le fac pe toate (din nou, vesnica problema :D Sunt deschis la ofertele de Finantare :) fara ramburs)...am sa fac cat pot si cum pot. Va astept parerea...pentru cei care au de gand sa scrie laaaso ma asa si fai bodykitul sau jante sau motor ideea e urmatoarea: vara nu pot tine masina pe loc :) si nu ma pot abtine sa nu lucrez la ea dar in toamna cand plec iar la facultate ma pot dezlipi vreo 2 luni de ea cu gandu ca e la cosmetica sau la operatie... Multumesc fain ca ati citit si hai cu parerile sa stiu unde se duc $ :)) In alta ordine de idei sar vinde urmatoarele: - Kit BiXenon 35w 6000k H4 - Incinta TOXIC (2 dif bass) - Statie JBL 4x150W RMS (si totusi la asta parca nu as renunta) - Triplele actuale (la schimb cu triple stock+ diferenta infima de $) |
Eu sunt de parere ca ar trebui sa incepi cu farurile si stopurile apoi cu capota bad boy look si sa incepi un clean look prin eliminarea antenei, gaura cheii de pe haion si stema de pe capota si astuparea gaurilor...si poate reusesti si scoti si manerele portierelor...si apoi restul cum o sa mai ai bani...
Ps: cand ma plimbi si pe mine o data?:D |
nck_xx te plimb cand am sa vin acasa si o sa face si noi o intalnire saptamanala ceva...cand ne vedem :). De la faruri/triple ma gandeam si eu sa incep...iar cu manerele portierelor, alea am sa le scot cand facem bodykit (ca sa vopsim frumos portierele dupa si alea alea)
|
Chiar crezi ca e necesar sa schimbi xenonul cu altul? Nu sunt bani "risipiti", cu care poti face altceva?
Pentru un impact vizual mai mare...poti incepe cu bad boy...triple... |
Pai...depinde cum privesti problema. Daca pun sticla clara xenonul nu o sa mai bata asa bine pentru ca oglinzile alea si farurile stock nu sunt facute pentru xenon...deci pun sticla clara si ce am rezolvat?...doar aspect...si nu vreau atat. Asa cu xenon cu lupe pe langa o vizibilitate imbunatatita castig si aspect :) si au si angel eyes :X :X...ar imbunatati semnificativ cele 2 aspecte care le urmaresc si nu costa atat de mult daca vand kitul actual :)
|
Ai mai facut ceva la masina ?!? :D:D
|
Quote:
|
scz ... n-am fost atent ... :D
|
am citit ... :D .. suna f bine ce vrei sa-i faci la masina .. mai ales faza cu bad boy look si capota si plafonu negru .. ar sta super ... buburuza mica si rea >:) :D
Succes cu finantarea ... ca de facut se face :D :lol: |
Morph eu ti-as recomanda sincer sa iti lasi capota alba si sa iti faci doar plafonul negru, cred ca ar da mai bine, insa acuma tu decizi.
Spor la treaba. |
Acum 20 min am avut o faza de cacat...scuzati limbajul...cineva a uitat sa inchida capota (nu eu) iar cand am depasit viteza de 80 la ora am avut o experienta unica...rezultatul? 7 milioane o capota si 4 mil parbrizul. Multumesc Doamne inca odata.
|
Cum naiba? Si o capota de secento e 7 milioane, si de ce trebuie schimbata? Nu se poate repara? :(
|
Pai da ... o repari .. si cu ocazia asta ii faci si badboy look ...
mah ... nasol oricum .. imi pare rau pentru buburuza ta ... e bun ca n-ai patit tu nimic ... si lu Parvoiu cu alfa 147 cu NT-33-GEO la numar .. vara trecuta .. venea de la piatra .. si nu a inchis capota bine ... si la 90 i s-a deschis ... numai ca lui i-a botit si cupola ... oricum .. vezi cum faci .. mai bine o repari .. si ti-am zis .. cu ocazia asta ii faci si badboy look :D |
Nu stiu ma Razvane...cum zicea si 26wrc p mess...DEZMEMBRARI...pana mea...ideea e ca nu ma asteptam la asta acum. Deabea am ajuns si eu la 10 acasa in Roman...am stat 1h de vb. cu ai mei...si nu mai aveam rabdarea...eram in al 9lea cer ca mergea masina perfect!!! Adica nu mai tremura de la tamponul ala (stii tremuratul care ;) ca ai conduso)...nu mai troncanea nu mai nimic...mergea perfect!!! De unde...era sa mor de inima...si capota e lovita exact in dreptul armaturilor deci nu ai cum sa o ciocanesti din interior....nu stiu...am sa fac maine poze alea alea...si asa la 8 dim maine is la politie si dupa am plecat spre Bacau sa imi schimb parbrizu. Deci se repara :))
Dar e vorba de moral, nu e vb. ca nu se repara ca is $ multisori...e vb. de moral...nu am putut si eu sa ma bucur putin...ca si asa masina a ramas singura mica bucurie...in fine...va las, nu mai am chef. Vb. maine...va arat poze :( ce ***... |
naspa moment...
daca nu gasesti la dezmembrari, nu mai bine iti faci una din fibra de sticla? e putin mai complicat, dar poate gasesti pe cineva care sa te ajute... + ca mai scazi putin din greutatea masinii .... |
Ti-am zis si ieri,te ajut eu cu omu ala cu capota,sa iti faca si badboy ;) Hai ne vedem cand vii la Roman si mergem sa vorbim cu ala. Ce fel povestea ieri :)) "Se aude un bubuit,sa-mi b* mi-o bubuit motoru,si cand dau sa ma uit in fata nu vad nimic,aaa e capota ma" =))
|
Vladutz , nu cumva ai facut tu pozna de n-ai inchis capota bine ?!? :lol::lol::lol::lol:
Morf , asteptam poze cu masina... :D |
Gata ma cu gluma :)) ca ma simt prost deacu' :)) asta este...asa a fost sa fie...pana mea...tot raul spre bine nu? Oricum am stat cu taikmiu si am lucrat sambata la capota :) am tras putin de ea de am arcuito la loc cum trebuie si cu o ventuza din aia speciala am si tras putin de ea (situatia sa mai remediat)...cu barbrizul mam ofticat si MAINE :) ma duc sa il schimb...mor sa o vad asa :) si tot ce ma rog acum e sa nu ploua maine in drum spre buc :)) ca am incurcato' rau de tot :)) Va salut cu respect, eu am plecat sa'mi fac bagajele...va arat maine poze (am card readerul la bucale) si vladutz ramane cum am stabilit cu omu ala...o facem la el si ii facem si BB look ;) se rezolva...
|
voiam sa ti multumesc personal ca ai incercat sa ma ajuti chiar de nu arata asa cum ar vrea altii dar aici nu se merita sa bagi banii intro masina de 10 ani sunt prea multe masini preparate ca la carte oricum merci mult
|
Quote:
|
]Nu stiu de unde sa te iau...:-?? am vorbit pe mess? adumi aminte...[/QUOTE]
scuze a fost o gresala era pt cybryt nu sunt prea bun la calcuratoare imi cam prind urechile mai ales cu mesajele :shock: |
Ok man, no prob
AVEM PARBRIZ NOU!!! Ce uitasem cum e sa vezi printrun parbriz normaaaaall...ce mai...azi prin tot traficul de Bucuresti si toata nebunia la ore de varf eu ma plimbam cu masina :)) sau mai bine zis stateam la cozi interminabile la semafoare :))...de placere asa :D si din lipsa de altcva mai bun de facut defapt :) Recomand cu incredere pe baietii de la MARTEC AUTOGLASS...parbrizul cu tot cu montaj si cheder (cred ca asa se scrie) nou ma costat 310 RON...tare nu? asa am zis si eu...ce sa mai...din punctul asta de vedere is bucuros...:) va salut cu respect...in rest nimic nou... |
Tot nu ai pus poze cu masina cand era "bolnava"! :)
|
Nu ii mai aduce aminte. Trecem peste,noi sa fim sanatosi :)
P.S.: Parca aveai deja ceva probleme cu parbrizul. Apucasei sa il schimbi,sau s-a spart cel vechi si mai rau? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning