![]() |
Re: AG-88-PVA
dupa cele 15 daciii vazute cu masca normala, si cele 5 dacii cu masca ingropata, eu personal pe persoana fizica propun urmatoarele:
- sa iti dai barile jos - sa pui masca ingropata - sa faci niste inele in faruri - si cam atat ca nus bani:lol: |
ar fii frumos,nu zic ca nu dar imi dai tu bani de amenzi?:)
fratilor vreau sfaturi cu masca .....lasati naiba alte alea!;) |
frumoasa rau .. no coment
|
vrei sfaturi iti dau eu, jos cu ea;)
|
o data
de 2 ori vandut, in cazu tau dat jos bara |
plasa,barile, ochelari tot ii facem PVA-lui facelift;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am si eu ceva idei pentru tine:
|
1 Attachment(s)
cred ca masca aceea clasica pentru 4 faruri ar da foarte bine pe masina..fara sa dai barile jos....e frumoasa si cea de reno, dar mie personal imi place masca de la primele modele de dacii cu 4 faruri
|
Quote:
|
stiu ca trebuie aripi, astea au un colt in plus :D...oricum..cu un meserias bun, ceva tabla si ceva sudura , putin chit.....ar iesi ceva frumos fara sa le schimbe ;)
asta daca vrea sa treaca la altceva :D |
1 Attachment(s)
Nu trebuie neaparat alte aripi.
|
Quote:
|
cannavaro da-ne mai multe detalii/poze despre dacia alba,e superba!
|
bolidu a fost de dimineata la mine, si i-am dat 2 masti, una normala cum are si el, si cealalta de nova, sa vedem ce o sa iasa:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De care? DE unde? :D
|
Quote:
|
lucy cum a zis si ja_rule nu am pus masca de pe BOX ca e defecta din turnare si nu da bine langa ochelari,iar cea de nova nu am putut face nimica deoarece nova e dreapta nu e rotunjita partea fata ca la 1310.asa ca am plecat in Vitan si mi-am luat o masca noua ca in Crangasi nu avea nicaieri masca pt 4 faruri.
am mai aranjat un pic si ochelarii ca nu stateau drepti.acum totul e la linie si fara plasa.:D arata mult mai bine acum.ce bine e sa asculti de batrani.....:P |
Quote:
|
Quote:
|
de care masca ti-ai luat?
|
Quote:
Quote:
masca normala pt 4 faruri dar nu ingropata!;) |
si cand incerci si cu ingropata ?
|
nu prea curand! nu am ganduri dastea.
|
si aveau si masca "ingropata" acolo unde ai fost tu?
|
nu aveau, deabia am gasito si pe asta am umblat cu bolidu prin tot vitanul:sad:
daca vrei ingropata exista la noi in curtea de arges;) |
Salut Alex!Ce mai mesteriti voi?N-ai pus si tu niste poze cu noua masca.....;)!
|
imi plac foarte mult farurile alea de langa numar ... poate o sa te imit ... numai sa imi dai drept de autor ::yikes:
|
alea de le zici tu faruri sunt proiectoare!;)
|
8 Attachment(s)
....:idea::arrow:
|
parca aveai jantele vopsite alb
|
Quote:
|
grija mai are de ea
|
Asa cum am mai zis si pana acum...o masina foarte ingrijita.O bara fatza tot asa cromata fara gauri daca ai pune pe masina ai fii boier.Imi poti spune te rog ce arcuri ai pe fatza si cat ai taiat din ele,ce inaltime aveau dupa ce le-ai taiat?stiu ca ai taiat din ele,am citit in topicul tau dar nu am gasit informatia cu ce inaltime au acum.Te intreb asta pt ca vreau si eu sa imi cobor masina de fatza dar tot asa ca tine,nu mai mult.
|
5inci la BUC nu prea o spal ca e scump domne.;) maine ii fac baita ca doar sunt acasa acum.
Adi din arcuri am taiat 1.5 spire ! maine ii schimb caloriferul si o fac sa bage caldura in stil "DRT" asa cum m-au invatat baietii si sa montez diuzele duble de stropgel! |
cand ai luat diuzele alea duble ziceai ca a venit craciunu asa de vesel erai:lol::lol:
|
2 Attachment(s)
daca ai stii tu de cand cautam eu diuze duble.............
pana acum am bibilit la noul calorifer sa-i indrept toate foitele de aluminiu ca erau strambe si nu putea trece aerul si urmeaza sa-l pun maine pe masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning