![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
1 Attachment(s)
eu am 110...e 2.0 ...numai am 2.2......motor CIH nu ohc..
|
era un e30 cupe rosu AG nustiu cat COX
|
Nu e vb de ala.......era unu negru de buc.....
|
2 Attachment(s)
E greu sa ma abtin de la vtm-uri :)
|
1 Attachment(s)
pfoaaai bobby.. i love your car
e o masina animalica :) |
Nu stiu de ce ti-o fi placand....mai ales in pozele astea doua care clar nu o avantajeaza. Mie imi place rau poza nr 2......in virajul ala pleca cel mai rau spatele....insa nu grav....controlabil. Sunt multumit de rezultat....locul 4 la grupa 1,8 si 2,0...am luat bataie de la scirocco de curse, civic type r si clio de curse.
|
nenea... nenea...ce far fitzos ai ;))
|
Quote:
p.s: felicitari nene si pentru locu asta....te obisnuisi numai pe podium!?:-) |
Quote:
Congrats ! Data viitoare poate urci mai sus :-P |
Pai a facut penultima urcare de 1.19,10 si a fost de ajuns sa iasa pe locul 1. Masina stiam ca tine minim o urcare......si eu as vrea o masina ca aia...si te asigur ca scad sub 1,20. Sincer....credeam ca il bate tenu.....dar e greu.....e mai ok masina lui pilu chiar daca nu pare :). Nu stiu cand o sa urc mai sus....e greu...putere putina....cuplu mic, suspnesii de strada....fara blocant..etc etc. Eu ma bucur ca l-am batut pe Lascu :)
|
Vesti bune pentru concurenta :) , semeringul de palier s-a gandit ca e mai bine sa lase sa treaca ulei pe la el si ajunge direct la ambreaj :) -una la mana , doi- avansul meu e aiurea....stiam eu ca nu am pus-o bine la punct.....asa ramane pana e gata pinionul de la axa reglabil ;)
Le: semeringul se schimba cand voi da cutia jos sa pun volanta usurata. |
si sambata nu mai participi ? :|
|
Particip.....dar nu la capacitate maxima, e greu sa stau pe margine....mai ales in ograda proprie :)
|
poi la asta ma gandeam si eu cum sa nu participi...ai facut atata drum pana la craiova de 2 ori...multa bafta cu masinuta imi place cum trage !
|
Multumesc......sa fie si la tine multa bafta. Cat despre tras......la finalul modificarilor postez fisa dyno si dezvalui secretele :))
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos
|
Multumesc frumos.
|
1 Attachment(s)
a tras destul de bine rosia la Pitesti ;)
|
O sa pun distributia la punct si sa vedem daca atunci trage mai tare, sau sunt numai presupuneri d-ale mele :). Oricum testele le fac de unul singur......am hotarat sa renunt la liniute si ar trebui sa fii mandru.....cursa cu tine a fost ultima :)).
Ps: dar chiar nu gasim si noi un filmulet? De fapt....stai ca grupele mici nu conteaza :P |
Filmulet eu nu am gasit.Lasa ca o sa vezi tu cum o sa te manance sa te dai pe 400m...Promit ca next time o sa fie in mare blana :).
|
O sa fie greu sa revin la decizie.......mi s-a scarbit prea rau de toti reisarii si de toti "miejii" si pana la urma nu stau eu sa imi omor masina in paralel cu alta sa vedem ce poate una si alta. Vrea careva competitie? Il invit la vtm....acolo se vede si soferia, nu numai sa "ii dai blana" plus ca masina mea nu e facuta pt linii. Daca era asa....te asigur ca si masina mea cantarea cat a ta si multe alte mici chichitze.
Cat despre cursa....hotaraste-te odata...la inceput ai spus ca ai franat....acu` zici ca nu i-ai dat blana......pana la urma cum e? Eu am gasit cu chiu cu vai un filmuletz pe youtube.....si se aude ciotu` tau de evacuare :)) de a trezit tot cartierul ala. |
ma pe primele trei am fost blana, pe 4 nu, si apoi am franat de frica ca nu ma mai opream in curba, dovada si zgomotul ciotului pe care zici ca se auzea(aia e frana mea de motor foarte zgomotoasa), nu am retrogradat, doar am ridicat piciorul de pe gaz.Cand am fost cronometrat am dat maxim , desi mi-era o frica de ma rugam la toti sfintii sa se termine odata 380 de metrii aia ca sa opresc tigaia.Da si mie linkul te rog de pe youtube.
|
Boby am eu o filmare facuta cu telu dar nu o pot urca da-mi pm cu id tau si ti-o trimit eu pe mess !
|
am eu filmarea voastra dar durezaza, pt ca e facuta cu camera si tre sa fac bucati filmarea ca apare ca si o singura filmare.. asta e.. nu ma pricep :)
|
Usor usor apar si grupele mici pe ici pecolo :)
|
io nu imi dau seama de cand problema asta cu aceste grupe mici...
daca nu erau ele nu se mai faceau niciodata legale. in caz ca a uitat lumea, p baneasa cand au inceput sa se faca curse, intr-adevar, erau multe masini d grupa mica si nemodificate major. ideea e ca acele masini plateau taxa si astfel se ajungea la o suma a.i. sa se poata platii organizarea. dar e mishto ca acu sunt masini d grupa mare care se dau si fac show...ce ne-am face fara ele... |
Quote:
cand te dai normal k ii dai blana si faci ceea ce crezi u k e mai bine sa castigi! in nici un caz nu franezi! frumos ar di k toti sa recunoastem ceea ce am facut la cursa am invins am fost invinsi sau egali ! |
n-a franat...a luat picioru din gaz...
:lol: |
Quote:
|
bobby, arata-ne filmuletu.... vroiam sa vin la pitesti sa iti vad bolidul , dar nu am terminat kitu exterior :d
|
Quote:
|
Si mie mi-au zis multi ca eu am castigat.....dar pana nu vad poza de finish nu cred.....eu unu` am vazut altceva......stiam ca am parbrizul zgariat....dar chiar asa sa deformeze realitatea? :)) . Scorpio pune ce vrei.......chiar si vrabii dezbracate ca nu ma supar.
Eu zic sa o lasam la egalitate in lipsa pozei de finish nu? |
Avand in vedere decizia mea de a nu participa la linii si sa ma axez numai pe vtm-uri , masina va primi (sper cat mai curand) unele piese care sa o ajute la drumurile in panta unde va fi prezenta. Acestea le vor inlocui pe cele actuale.....eu unu sper sa ma ajute. Vor "pleca " de pe masina calculatorul si axa care se vor inlocui cu altele si mai performante. Deasemenea chiulasa care a fost pe ascona lui micutzu pleaca si ea spre o surata care se axeaa f mult pe linii :) , si sper sa isi faca treaba la fel de bine cum si-au facut pe kadett. Ca planuri de viitor urmeaza schimbarea puntii spate cu una cu discuri de vectra a (am inteles ca asta e mai lata) , in cazul asta o sa fie mai dificil-din cauza et-ului jantelor,nu cred ca mai au loc :)). Deocamdata sunt in tratative pt piesele care se scot la vanzare...practic pe masina ramane decat admisia rosie....la aia nu renunt decat daca voi pune vreodata multiclapete.
|
Ieri a sosit si bara de rigidizare de sub masina wiechers, sper sa fi scris corect, acum ramane de vazut daca se potriveste....am mai avut una si parca nu era de acolo.
Avand in vedere ca weekendul urmator se anunta vtm si liniute la slatina.....cred ca voi participa la amandoua...sau cel putin numai la linii...pt vtm e traseul cam naspa si ma mai gandesc daca ma bag sau nu. Nici placute de frana nu prea am.....si daca ma apuca harnicia si le schimb.....o sa particip. In limita timpului o sa pun si distributia la punct ca sa fie totul ok. |
un filmulet de anul trecut de la Mosteni https://www.youtube.com/watch?v=h8mq0iu6-JY
ai avut noroc;) feicitari pt masina:-) |
Dumnezeu a fost Opelist in ziua aia :) putea sa iasa urat de tot.
|
Frumoasa tare masina. Simpla,iar jantele alea criminale. Am o boala cu jantele albe. Si mai e ceva. Ros-Alb :-"
|
Multumesc....dar din pacate pe langa rosu si alb au mai aparut si portiuni negre...care sper sa in cel mai scurt timp sa redevina rosii.
|
Daca vremea tine cu noi sper sa ne vedem la Slatina Duminica.Bafta mare si sa-ti traga masina pentru un loc pe podium .
|
Sa speram ca asa va fi.....desi am anuntat ca nu mai particip la linii...si numai la vtm....ma vad nevoit sa particip la cel putin una...si avand in vedere ca traseul de vtm nu e pe placul meu....macar la linii sa ma bag......si asa e Slatina aproape. Cu trasul masinii....e lenea mare.....cred ca nici macar nu dau nimic jos de pe ea.....darmite de pus distributia la punct.... :) ma duc azi sa ma rog de unu altu` sa imi monteze bara....si poate sa puna distributia la punct.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning