Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 23-05-12 16:06

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by daddyflo87 (Post 5035517)
Recomand totusi cu caldura un service auto ( un vw nu se 'repara' acasa in curte ) , foarte foarte greu va iesii amortizorul de acolo, la serviceul unde am fost eu avea o 'gheara' ,improvizata cred ,care se prinde de baza arcului si impingea in fuzeta prin intermediul unui surub, si bineinteles o dalta batuta in acea deschizatura ca sa largeasca locasul.

un lucru ii clar...ca nu va fi usor pentru ca in ciudat lovituriilor si a incercariilor tot ce am facut nimic cel mai mic semn nu a dat ca incepe sa iasa sau ceva de genul
oricum eu zic ca ii prost facut...chiar foarte pros
la golf 2...3...si care o mai fi,este mult mai simplu si usor
dar se pare ca deja de la golf 4 incepea generatia ca daca vrei sa faci ceva trebuie service

soosy 27-05-12 08:03

2 Attachment(s)
vineri dupa masa si ieri sambata...toata ziua am reusit sa schimb susensia...un chin total
dar am reusit:D

o sa revin cu poze,is multumit sta foarte ok si nu ii extra rigida,doar sa ma obisnuiesc cu ea si atat

curand ma apuc de ceva bucsaraie,poate niste discuri perforate
si mai am volanul de tapitat(+ evident toba sa mi-o aranjez)

in rest linii mari asa ramane(planuri mai sunt gen bara stabilizatoare,un scut de metal,poate umblu si la boxele masinii)
vedem

.Alex 27-05-12 09:22

Ce-s cu astea ?
Baga poze cu toata masina te rooooog!

soosy 27-05-12 09:26

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5040282)
Ce-s cu astea ?
Baga poze cu toata masina te rooooog!

oky....daca esti nerabdator:D
is caldute...chiar le-am scos de pe card

mai am 5cm filet in jos...deocamdata asa ramane
la spate trebui putin sa vad de reglaj ca acolo am facut dupa ochi si se pare ca pe o parte este mai jos sau ii din cauza rezervorului

daddyflo87 27-05-12 09:35

Felicitari , ai schimbat masina radical fata de acum 3 luni , mai jos de atat nici nu trebuie coborata!

soosy 27-05-12 09:38

Quote:

Originally Posted by daddyflo87 (Post 5040298)
Felicitari , ai schimbat masina radical fata de acum 3 luni , mai jos de atat nici nu trebuie coborata!

mersi:D
botu m-ar tenta inca 1 cm dar deja scutul este extra jos...poate cand pun unu de metal
iar spatele reglez sa fie la fel...dupa ce am vazut nu sunt la fel...dar se rezolva
putin acum urmeaza si tehnic sa ma ocup sa fie 100% totul ok
si curand mai fac una alta dar la aspect nu prea(is extra multumit...)evident se poate si mai bine dar pentru alte schimbari este nevoie de o alta mare investie si deocamdata intru in standby

golf4_dric 27-05-12 10:13

Arata bine masina ,nu ti-am citit prea mult topicul asta in cazul in care ti-a mai dat cineva sfatul asta dar poti sa dai literele jos din spate de pe haion, o sa arate mai bine iti garantez. :)

.Alex 27-05-12 10:18

2 Attachment(s)
arata bine
da jos stickerul de pe rezervor te rooooooooog si cel de pe parasolar :)
daca tot vrei sticker in fata , atasez cateva "idei"

Devu 27-05-12 10:47

Alta viata! Arata excelent, bravo.

zib3r 27-05-12 11:03

aripa stanga spate a fost revopsit? intreb ca mi se pare ca si cum ar fi fost gazat.. ar fi bine sa ii faci un polish ca nu asa trebuie sa arate un negru lucios.

in rest arata super fain. imi place mult.

spor.

mareo 27-05-12 11:40

Arata foarte bine masina.Felicitari!

ps : renunta la stickere ... ar arata mult mai select unul cum a si zis colegul Alex.

ovidiu89 27-05-12 11:46

Acuma arata a masina. Hai sa iti mai dau si eu un sfat:D. incearca sa pui folie putin fumurie pe partea alba la stopuri eu zic ca da mult mai bine

.Alex 27-05-12 12:58

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5040460)
Acuma arata a masina. Hai sa iti mai dau si eu un sfat:D. incearca sa pui folie putin fumurie pe partea alba la stopuri eu zic ca da mult mai bine

iti dau si eu un sfat, nu lua in considerare sfatul lui :lol: :-P

ovidiu89 27-05-12 13:00

1 Attachment(s)
:lol::lol:

soosy 27-05-12 13:41

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5040341)
arata bine
da jos stickerul de pe rezervor te rooooooooog si cel de pe parasolar :)
daca tot vrei sticker in fata , atasez cateva "idei"

stiu ca multora nu va place stickerele mele...dar na asta e...ramane un moft o ideie de a mea..pana la urma nu poate sa puste tot:D
tot ce am avut in cap am pus in aplicare si per amsamblu nu regret absolut nimic

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5040361)
Alta viata! Arata excelent, bravo.

mersi...intradevar jantele si suspensia reprezinta muuuult masina:X

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 5040381)
aripa stanga spate a fost revopsit? intreb ca mi se pare ca si cum ar fi fost gazat.. ar fi bine sa ii faci un polish ca nu asa trebuie sa arate un negru lucios.

in rest arata super fain. imi place mult.

spor.

da...ai vazut bine...si de fapt mai in detaliu masina are mai multe urme de genul sau altele...de asta o sa o revopsesc total...dar usor usor

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5040452)
Arata foarte bine masina.Felicitari!
as zice sa tragem niste poze dar din pacate inca nu este 100%..daca aveam si o vopsea buna(de fapt ii ok dar sunt unele chestii care ma deranjeaza tare..)

ps : renunta la stickere ... ar arata mult mai select unul cum a si zis colegul Alex.

cand o sa le vina timpul ca se decojesc atunci da...va mai dura
imi sustin stickerele8):oops:

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5040460)

am avut o tentativa de genul dar iti zic si argumentul pentru care zi ca NU
faruriile special le-am facut cu ornamentul ala crom,jantele sunt polish,lukasul din aripa este alb,ornamentul de toba(care momentan lipseste...)si asa cu stopuriile am o arecare linie..

*-_Speed_-* 27-05-12 17:17

Sa ai parte de suspensie, arata foarte bine acuma masina ;)

retro_renault 27-05-12 19:59

Foarte tare Bora ta, o prind perfect jantele si acel subtil bad boy look e fix ce trebuie ! keep it low !

soosy 27-05-12 20:06

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-* (Post 5040882)
Sa ai parte de suspensie, arata foarte bine acuma masina ;)

mda...apropo mersi mult;)....sper sa ma tina si sa nu fie probleme
oricum am si grija aia ii clar,inca nu am fost la un drum mai lung dar oricum ii ok
sa ne auzim cu bine:D

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 5041146)
Foarte tare Bora ta, o prind perfect jantele si acel subtil bad boy look e fix ce trebuie ! keep it low !

ma bucur ca pana la urma vad si altii exact ce am urmarit eu la inceput
cand am luat masina(inca nici nu o aveam)si aveam un plan foarte simplu
joasa cat imi permit,niste jante cu buza(desii acum mai nou am boala pe rondel 21)un bad boy vizibil dar nu exagerat iar restu mici detalii(ornament,lupe,stop etc..)

sunt si mai incantat daca asta se si vede:twisted:

B-99-SAA 29-05-12 15:34

Vezi, cand toti iti ziceau de suspensie, tu batman :lol: Arata foarte bine, eu zic sa o lasi asa, nu-ti trebuie mai mult! Felicitari pentru cum arata! :)

soosy 29-05-12 15:39

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5044043)
Vezi, cand toti iti ziceau de suspensie, tu batman :lol: Arata foarte bine, eu zic sa o lasi asa, nu-ti trebuie mai mult! Felicitari pentru cum arata! :)

mersi mersi...si eu stiam clar de suspensie dar am tot cautat ce mi-am propus si am tot discutat,asteptat si etc etc
in final am reusit
asa cum ii acum ii foarte ok,sper sa ma descurc cu brio pe soselele noastre stralucite
scutul chiar ii extra extra jos dar asta e

acum imi bat capul cu urmatorii pasi
cand am timp sa rezolv volanul
sa "reglam" tipsul
trebuie sa repar si parbrizul(am 2 ciobituri...)inainte sa se agraveze
+ o sa investesc in directie(bielete,bucse,poate si suporti motor...)dupa toate astea tragem linie si vedem vara asta daca mai apuc ceva din ce mi-am mai propus(scut metal,poate ceva boxe mai potente in usi,strut bar...):rolleyes2

andrey_ 29-05-12 17:59

Un scut de metal zic eu ca e prioritar:D Mai ales ca nu e foarte scump si isi face treaba cu brio...mai bine 250 lei pe el decat alti bani pe baia de ulei+ulei si alte belele....Oricand se poate intampla sa dai cu baia de ceva din neatentie si se sparge destul de repede:lol:

soosy 29-05-12 18:41

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 5044232)
Un scut de metal zic eu ca e prioritar:D Mai ales ca nu e foarte scump si isi face treaba cu brio...mai bine 250 lei pe el decat alti bani pe baia de ulei+ulei si alte belele....Oricand se poate intampla sa dai cu baia de ceva din neatentie si se sparge destul de repede:lol:

da....ar cam fi prioritar intradevar...dar astept sa dau cateva ture prin oras,o rata ceva mai frecvent sa vad cum sau cu atinsul:D
oricum maxima atentie dar na...

oricum in prima faza rezolv cu tehnicul...cat de curand si pe urma vedem
oricum nu le fac pe toate acum,o sa iau scut cu siguranta ca ii mai sigur iar ce am mai enumerat dintre alea o sa aleg..cel mai probabil bara de rigidizare pica pentru ca la diesel ii mai complicat

B-99-SAA 30-05-12 14:54

Si-a luat sefu scut metalic nou pentru Hyundai SantaFe (model 2008), a fost 300 lei (tva inclus). Destul de avantajos, zic eu! :)

.Alex 30-05-12 15:24

scut metalic pe ditai jeepu :rolleyes2
si cand ma gandesc ca altii merg la cativa cm de asfalt si nu au absolut nici o protectie...

hd69leu 30-05-12 18:15

Imi place mult cum arata masina!Pe spate cred ca trebuie sa mai umbli la reglaj la suspensie...

soosy 30-05-12 19:06

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5045504)
Si-a luat sefu scut metalic nou pentru Hyundai SantaFe (model 2008), a fost 300 lei (tva inclus). Destul de avantajos, zic eu! :)

este un baiat aici pe forum dar are anunt si pe alte cluburi...250 lei cu transport cu tot...din otel,special dupa modelul masinii
ii un pret ok si + este ceva pentru masina nu doar asa la vrajeala

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5045533)
scut metalic pe ditai jeepu :rolleyes2
si cand ma gandesc ca altii merg la cativa cm de asfalt si nu au absolut nici o protectie...

da...chiar ieri am avut un drum intre sat si timisoara,relativ ii ok,dar pe alocuri asfaltul are niste valuri,in sensul ca mijlocul este sus si cele 2 margini mai jos
chiar am auzit ca a sters de cateva ori si chiar nu se poate evita pentru ca daca merg cu roata pe dambul care este mai sus(cea din stanga)automat rotiile din partea dreapta ies prea pe margine si sare ca draq...drum aiureah

incet,cu rabdare se poate...dar totusi ii mai sigur

Quote:

Originally Posted by hd69leu (Post 5045715)
Imi place mult cum arata masina!Pe spate cred ca trebuie sa mai umbli la reglaj la suspensie...

pentru?
zici ca ar mai trebui mai jos?acum in momentul de fata abia intra un deget de al meu intre roata si aripa(am deget destul de subtire) dar treaba ii ca iau in considerare si faptul ca vor fi ocazii cand va trebui sa iau cu mine 1-2 persoane in spate si atunci ce fac?

soosy 01-06-12 15:03

3 Attachment(s)
iata 2-3 poze:D

cand is la sat...in sat cu utilaju ii dau koxu:) asa masina ruleaza doar pe asflat SAFE;)

daca stiti careva buza bara fata,un model mai lat decat original sau cea de Rieger la vanzare..is interesat
bara de rigidizare nu imi pun..pica
urmaresc ceva boxe in usiile din fata..iar in rest ce mai fac,totul ii tehnic(directie,reglaj toba etc etc..)

daca aveti careva ceva idei pentru aspect,sunt deschis la discutii
eu asta am urmarit,asta am facut,asta este rezultatul

GJ 64 GAB 01-06-12 15:35

Nu prea am urmărit thread-ul , dar am mai citit printre rānduri , dar , totuşi de-aş fi īn locul tău aş scăpa de tot ce īnseamna sticker, + īnsemnele de pe hayon ...

Īmi place cum arată cu suspensie + jante ! baftă !

soosy 01-06-12 16:46

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5048520)
Nu prea am urmărit thread-ul , dar am mai citit printre rānduri , dar , totuşi de-aş fi īn locul tău aş scăpa de tot ce īnseamna sticker, + īnsemnele de pe hayon ...

Īmi place cum arată cu suspensie + jante ! baftă !

in primul rand multam:D...ma bucur ca sunt tot mai multi carora le place
evident nu poate fi pe placul tuturor ca avem alte gusturi,important este sa fie in rand cu "trandul" din ziua de azi din lumea tuningului si atat..
stickerele alea poate is ceva mai personal..
cel de pe hayon am mai zis-o...eventual atunci cand nu o sa am nici semnul de vw...atunci da
clean tot...dar asa nu isi vad rostul

si as vrea sa mai subliniez ca nu doar jantele + suspensia fac masina(eu zic ca miciile detalii conteaza si ele destul gen faruri,stopuriile,bad boy..)

silviu.o 01-06-12 17:44

Ai o masina foarte frumoasa, bafta cu proiectul in continuare :lol:

aditzu_adx 01-06-12 19:13

frumoasa masina...am si eu un golf 4 negru cu jante identice...parca seamna un pic....bafta la modificari

GJ 64 GAB 01-06-12 20:34

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5048601)
si as vrea sa mai subliniez ca nu doar jantele + suspensia fac masina(eu zic ca miciile detalii conteaza si ele destul gen faruri,stopuriile,bad boy..)

Le-am văzut şi pe celalate :D dar mi-am dat cu părerea despre subiectul care era īn dezbatere şi anume suspensia :)
Numa' bine şi să faci maşina exact aşa cum īţi doreşti tu !

soosy 01-06-12 21:22

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 5048765)
frumoasa masina...am si eu un golf 4 negru cu jante identice...parca seamna un pic....bafta la modificari

da...chiar acum m-am uitat peste topicul tau
nu are strica un bot de bora:D
legat de jante eu zic ca pe original ii cel mai ok
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5048867)
Le-am văzut şi pe celalate :D dar mi-am dat cu părerea despre subiectul care era īn dezbatere şi anume suspensia :)
Numa' bine şi să faci maşina exact aşa cum īţi doreşti tu !

da...corect
oricum asta ramane baza...mie sa imi placa in primul rand iar daca mai gasesc cativa cunoscatori ai tuningului carora le plac ideiile si realizarea mea atunci ii si mai ok...satisfactie totala

.Alex 09-06-12 14:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5048601)

si as vrea sa mai subliniez ca nu doar jantele + suspensia fac masina

imi permiti sa te contrazic?

soosy 09-06-12 14:36

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5059099)
imi permiti sa te contrazic?

dar tu mie imi permiti?:D
eu te-as contrazice...
de ex mie nu imi pare nimci extra masina asta...
ok...este frumos ca ii linie originala,tranteala si jante cum in general se poarta acum dar mie nu imi pare tuning...de fapt nu stiu sa iti zic sa intelegi

miciile detalii fac diferenta si nu consta in 4 jante si o suspensie
evident intr-o masina se pot baga mii si mii de euro dar macar ca si exterior ce este de baza far,stop,grila,toba si altele(poate bare,praguri si etc etc)sa fie totusi alta decat cea din fabrica

.Alex 09-06-12 14:43

uite cata stockereala cu roti si suspensii aici :X

https://vimeo.com/42786299

https://www.youtube.com/watch?v=g32Ty...ure=plpp_video

am si eu bad si ma gandesc serios sa renunt la el

soosy 09-06-12 14:53

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5059111)
uite cata stockereala cu roti si suspensii aici :X

https://vimeo.com/42786299

https://www.youtube.com/watch?v=g32Ty...ure=plpp_video

am si eu bad si ma gandesc serios sa renunt la el

treaba ta...gusturiile pana la urma nu se discuta...si ii vorba de stil...Oem,dub,clean si etc...fiecare cu ce ii place
si daca te uiti mai atent mai ales in video de pe youtube ii vorba de S line,gti..praguri,bad boy nu ii chiar originale sa zic asa

si altele vezi motoare de motoare,interioare piele si bla bla..

legat de poza...eu zic ca nu se compara cu cea ce ai postat tu...cel putin din privinta mea

.Alex 09-06-12 15:16

1 Attachment(s)
toate sunt OEM+
sunt de acord cu prima si a 3-a masina postata de tine.
prima masina este a lui aar0n(care in momentul de fata detine un golf rosu) si este facuta acum vreo 4 ani si ceva iar cea rosie are bara fata votex.

dupa cum ai spus si tu, gusturile nu se discuta , dar sti si tu ce se "poarta" in momentul de fata.

sa nu mai umplem pagini degeaba ca iar te cearta lumea :lol:

mareo 09-06-12 15:28

Fiecare cu gusturile lui zic eu ... mai bine ne apreciem munca ce am depus-o la realizarea proiectelor ... si mai putine comentarii ... ma refer in general,nu la cineva anume.
Masina sincer arata mai bine in realitate decat in poze,te-am vazut intr-o zi si chiar mi-a atras atentia,in bine.
Personal mie nu-mi plac farurile cum le-ai facut cu cromul pe margine si negru interior,si capota bad,as da jos stickerele si scris-urile cu Bora si TDI...dar asta e strict parerea mea. Tot respectul pentru ce ai facut tu pana acuma,daca tie iti place,si bafta in continuare.

soosy 09-06-12 17:47

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5059136)
toate sunt OEM+
sunt de acord cu prima si a 3-a masina postata de tine.
prima masina este a lui aar0n(care in momentul de fata detine un golf rosu) si este facuta acum vreo 4 ani si ceva iar cea rosie are bara fata votex.

dupa cum ai spus si tu, gusturile nu se discuta , dar sti si tu ce se "poarta" in momentul de fata.

sa nu mai umplem pagini degeaba ca iar te cearta lumea :lol:

da stiu ca ii a lu aar0n...chiar oarecum m-am inspirat din "lucrarea" lui...imi place mult botul...grila,faruriile si bad boy...de altfel 99% ii acelas bot la a mea..doar ca nu am prelungirea si faruriile sunt altfel
sa ne auzim cu bine....o sa mai revin cu poze
deocamdata stagnez ca vreau sa rezolv problemele tehnice sa zic asa si pe urma mai vedem ce chitibusii mai fac..:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5059148)
Fiecare cu gusturile lui zic eu ... mai bine ne apreciem munca ce am depus-o la realizarea proiectelor ... si mai putine comentarii ... ma refer in general,nu la cineva anume.
Masina sincer arata mai bine in realitate decat in poze,te-am vazut intr-o zi si chiar mi-a atras atentia,in bine.
Personal mie nu-mi plac farurile cum le-ai facut cu cromul pe margine si negru interior,si capota bad,as da jos stickerele si scris-urile cu Bora si TDI...dar asta e strict parerea mea. Tot respectul pentru ce ai facut tu pana acuma,daca tie iti place,si bafta in continuare.

in primul rand multam:D...da am dat cateva ture prin oras,nu foarte des ca nu prea am timp
si eu zic ca ii mult mai ok Live decat in poze,insa ma nemultumeste vopseaua,tinichigeria la ea...a mai fost atinsa din pacate si etc etc..nu intru in detalii
urmatoarea mare chestie ar fi o vopsea si poate atunci renunt la scrisuri desii nu prea imi place cum ramane semnul de vw pe portbagaj
la faruri cromul ce am lasat acolo ii pentru "o linie" asa zisa care dupa cum am mai spus-o vine de la tips,albul din stopuri,buzele polish,lukasul si in final farul...+ nu stiu cum dadea full black:???:

bafta si tie

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning