![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Daca EGR-ul are membrana sparta/stricata etc...si electrovalva nu lucreaza in parametri normali..sau chiar deloc ( nu ma pricep ca nu stiu sigur..daca spun bine ceea ce spun) explica faptul ca eu in oras am consum de 10% la un mers normal si 7.5% in exterior,la fel,mers lejer,max 100 km/h ?
|
Multumesc, am sa vad zilele astea.
Quote:
Trebuie vazut pe un tester toate valorile, inclusiv cele a turbinei, consumul ridicat nu inseamna doar proasta functionare a EGR-ului. Eu ma gandesc mai mult la turbina decat la EGR, acum depinde daca scoate fum in sarcina, daca trage etc. Suna-ma maine seara cand ajungi in Iasi si-ti explic mai multe la o cafea. |
Quote:
|
detine careva jante tabla 15 5 x100 la un pret realist>? pls
|
Re: sudare parbriz iasi ?
Quote:
|
Este cineva prin iasi care se ocupa cu intaritul amortizoarelor?care sa stie ce sa faca, nu din auzite.
|
Joker, spuneai de un service bun pe langa p-ta. chirila, ai cumva un nr de tell ? Ca nu mai stiu unde e postul ala :) . Vreau sa lipesc un radiator la o fiesta 1.3 benzina, pierde antigel foarte putin si poate ma rezolva ei.
Mersi. |
Are idee cineva daca sunt diferente uriase dintre cartea de legislatie pentru categoria B si cea pentru C, C.E ?
Intreb ca n-am folosit deloc cartea de legislatie cand am dat B-ul si l-am luat din prima. |
Quote:
|
Quote:
L.E. : eu abia am terminat C, C+E si D si am remarcat diferente majore(insa eu pentru B invatasem legislatia din 2002) Pentru a-ti testa capacitatile si sa vezi cam despre ce e vorba ai chestionare on line chiar cele de la examen pe drpciv.ro Spor. |
Quote:
Am inteles, ma gandeam sa-mi invat din caietul unde am scris pentru B, dar am sa ma duc luni sa-mi iau carte. Stiu despre acele teste, am invatat foarte mult de acolo pentru B, pentru ca n-am citit deloc cartea sau din caiet. Multumesc foarte mult. |
Are cineva un ceas de boost ,functional cu toate auxiliarele ?
|
1 Attachment(s)
De ce nu iti cumperi tu unul? am gasit la preturi ok si destul de aratoase :D ca si eu vreau sa pun pe a mea 2-3 pentru monitorizare boost , presiune ulei si temperatura
PS : este capabil cineva in iasi sa faca asa ceva pentru un e46? ma refer la acea rama adaptoare pentru gurile de ventilatie sa pot instala 2 gauge uri. |
Vinde cineva jante de tabla pe 15" 5x100 la pret decent?
|
Unde pot printa/imprima pe o geaca de piele/piele ecologica un anumit scris/imprimeu? Atat pe spate cat si pe fatza si maneci!?!?! Nu conteaza costurile!
|
Quote:
|
Unde ar trebui sa arunc un stingator expirat? Tre' sa-l duc la vreun service, se colecteaza ca si uleiurile? Ca pe la noi prin comuna nu stiu sa existe vreun punct de colectare aluminiu...
|
Quote:
Vezi la Tigarete,fosta bariera,este un centru de colectare metale,mergi acolo si lasa-l ca sigur il valorifica vreun tuciuriu! |
Quote:
|
nu il verifica , il incarcca din nou
|
Pai mi-am luat deja altul. Nu am vrut sa-l reincarc sau sa il mai tin asa de frica sa nu bubuie prin portbagaj, ca au mai fost cazuri.
|
Salutare tuturor,
Vreau sa va intreb unde pot gasi o statie ITP in Iasi cu niste baieti "intelegatori" cat de cat? N-am probleme majore la masina, e din 2005, doar mici detalii. Va multumesc anticipat. |
Salut baieti...m-ar interesa si pe mine un lucru...unde pot gasi sau daca are cineva....un transformator de 12V si 30 de amperi sau mai mare chiar (amperaju) vreau sa folosesc un Alpine MRV-1005 in casa multumesc
|
Am eu vreo doua bucati, cu siguranta pe ele si cu priza precum cea de la bricheta, daca te intereseaza, da-mi un mesaj si ma uit sa vad exact ce am. :)
|
De unde pot închiria o remorcă pentru o mașina ? (ca mărime gen Tico) sau o dubă de închiriat mai mare ori un om care aduce mașini pe platformă / remorcă din afară la prețuri rezonabile .
Un număr de tel , pm sau id de mess . |
Quote:
|
Re: Unde spalam masina in Iasi?
Quote:
azi 10.11.2011 erau spalatori cu abur la Kaufland nicolina in parcare |
Quote:
|
Quote:
sorry , nu i am intrebat , doar i am vazut in jurul orei 15 |
Quote:
|
Quote:
|
Norocea RVR - 50 lei
|
SUzuki la recuparare ..tot vreo 50 ..acolo ma duc eu si sunt intelegatori ..frane si directie sa ai ca fara astea nu te iarta...eu am fost cu jumate de parbriz spart si o fost ok :D
|
numa mita stiti
faceti-va masinile si apoi la itp |
Quote:
Nota zero pentru soferii kamikaze! Si apoi te mai intrebi de ce X nu a putut frana de la 20 km/h sau de ce nu a luat curba si s-a oprit in stalp! |
Quote:
|
Quote:
|
Omu se referea ca nu e bine sa dam spaga la ITP, cand masina pe care o conducem are probleme grave la partea mecanica, nu la cea estetica.
|
oricum nu prea se risca nimeni sa iti faca itp-ul cu o masina ce nu prezinta siguranta cat de cat !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning