![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Am reusit si eu dupa mult timp sa-ti vad masina! E foarte reusita! Felicitari! Chiar eram curios sa vad cum arata de aproape, si interiorul e foarte frumos!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dau si eu un anunț aici in speranța ca mă puteți ajuta. Caut de mulți ani un cheder de parbriz, pana acum nu am gasit nimic. Poate aveți cunoștință la firme de parbrize sau pe cineva care aduce chedere.
Chederul meu este un dezastru, iar dacă iau second se întâmpla la fel la montare-demontare. As aprecia dacă as primii o indrumare. Multumesc anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai jos ai contactul (daca nu i-ai contactat deja) Parbrize Arad Arad, AR Calea A. Vlaicu 28-32, cod postal 310141 tel: 0257-251 400 tel: 0372- 742 252 fax: 0257-251 400 mail: [email protected] Luni - Vineri: 08.30 - 17.00 Sambata: Inchis |
Să creşti mare.....data viitoare te si filmez...dar să ştii că mai erau şi afară cateva masini murdare.....:))) glumesc :)))
|
Quote:
Prezoane de ford focus nu stii unde as putea gasi:-s? (am cautat prin tot Aradu si nik:-s) |
Quote:
Mersi oricum. In mare caut de 6 ani, am cautat si pe romaina si pe state. La magazinele "uzuale" nu este. Mai caut. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pune o poza cu chederul te rog si poate te pot ajuta cumva |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Coming soon :arrow:
|
Quote:
Oricum Multumesc:D |
ceau, imi spui te rog unde ai imbracat bordu in piele?
in arad? am cautat in topic cat am cautat...dar is mult prea multe pagini... |
Quote:
Da o fuga pana la mine intr-o zi sa iti explic. |
Ai schimbat chederul ?
|
Quote:
Te voi contacta si pentru celelalte chedere de care am nevoie cum strang ceva banutii. Iti multumesc! |
Quote:
lasa-mi un nr de tel sa te sun inainte; mersi |
Doara nu ai dat-o...(glumeam) ce s-a intamplat de e asa liniste pe aici? ce ai mai reusit sa faci cu ea?
|
1 Attachment(s)
Ziua de duminică, 10 iunie, in cadrul târgului Transport-Ar, pentru al treilea an consecutiv, este rezervată spectacolului. În cadrul evenimentului Expo Tuning Show Arad 2012, se vor dezlănţui caii putere ai maşinilor de raliu, decibelii boxelor şi motoarele inconfundabile ale maşinilor de drift. Profesionişti şi amatori în tuning interior şi exterior, car audio, rally sprint şi drift se vor întrece în competiţia organizată în colaborare cu Dragster Team, Auto Pink, VSS Racing Club, 4Tuning. Campionatul naţional de car audio (CNCA), Concursul de indemanare auto (rally sprint) demonstraţia de drift și concursul de tuning interior şi exterior, Show & Shine, se vor desfăşura duminică începând cu ora 9.
Cei care doresc să se înscrie la concursurile organizate sunt rugaţi să sune la 0746 293 726 pentru Show & Shine (Ramona Rusu) sau email [email protected], 0741 020 406 (Arthur Balogh) pentru Rally Sprint sau email [email protected] şi 0724 309 799 (Norbi Dragster) pentru campionatul naţional de car audio. |
frumoasa masina. nu se ia politia de tine ca nu ai numar pe fata si ca pe spate ai numar de motocicleta,de neoanele de sub masina?
eu am vrut numar mic de motocicleta dar nu mi-au dat nici macar de cel patrat de masina care se pune pe spate,ca cica nu am nevoie!:) a costat mult imbracatul interiorului in piele?am inteles ca s-a facut in ungaria,la noi nu stii pe nimeni care face asa ceva...eu as vrea sa imbrac bordul si consola centrala. |
woow...am citit tot topicul...ce pot sa spun...am mai vazut masina prezentata pe cateva site-uri, dar nu am citit topicul pana acum. Mult succes in continuare, e o bijuterie!
|
a primit o suspensie nebuna ??? adica va face dalea ...sus-jos ?:oops::oops::oops:
|
nu am mai auzit de mult nimik de aceasta masina !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning