Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

D_M_X 22-03-05 09:09

MDN-ule mie mi-a zis ca i-a patinat pe pietris in port si deasta a pierdut startul ...in fine nu am vazut spun doar ce mi-a spus el...si cand te-a sunat...de la mine are nr tau.. :roll: ...oricum in port e o balarie sa te dai ..nici nu stiu daca sunt 100 de m ca sa poti sa accelerezi.....si-ti mai trebuie cel putin 30-40 m ca sa franezi si de treapta a2a nu poti sa treci oricum

D_M_X 22-03-05 09:09

Oricum ptr o solenta , masina ta trage f bine

Psycho 22-03-05 09:19

DMX ... eu de mult am ajuns la concluzia k linia aia dreapta e ptr dacii ... si carutze in pewla mea .. aia nu e linie sa faci nebunii ... bagati`va mintzile`n cap k iar daramatzi la vara bariera :))

CT-87-ADY 22-03-05 09:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
MDN-ule mie mi-a zis ca i-a patinat pe pietris in port si deasta a pierdut startul ...in fine nu am vazut spun doar ce mi-a spus el...si cand te-a sunat...de la mine are nr tau.. :roll: ...oricum in port e o balarie sa te dai ..nici nu stiu daca sunt 100 de m ca sa poti sa accelerezi.....si-ti mai trebuie cel putin 30-40 m ca sa franezi si de treapta a2a nu poti sa treci oricum

:x Ca bine zici... In port potzi doar sa rupi mashina in rest.. km atat :wink:

needBrain 22-03-05 19:26

o rupi in principal PANA in port.

Psycho 22-03-05 23:14

in seara asta ... a fost show de show in port ... cam tot x team .. a venit cu mik cu mare .. si a facut nebunii ... care a fost in port a avut ce vedea ... o sa pun un mik filmuletz dupa ce iau bluetoothh

BlueEyes 22-03-05 23:19

am fost si noi in port da nu era actiune deloc si era un CANCEEEERRR!!! neam tirat rpd ...

-=X-Team=-82-MDN 22-03-05 23:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"

stiu ... asa e ... in port nu prea ai ce sa faci ... dar de o gheara mica acolo ... :) :) :) de ce nu ... :) intelegi tu .... mersi pt compliment.

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
am fost si noi in port da nu era actiune deloc si era un CANCEEEERRR!!! neam tirat rpd ...

pacat ca nu ai fost in seara asta .. adica marti seara ... ca a fost un mic show oferit de noi ....

CT-03-ART 23-03-05 09:48

Psycho :arrow:

ce zici ne dam la o linie? dar fii atent eu cu mashinutza aia a mea gri shi tu cu solentza...cu o conditzie...tu mergi cu spatele...vrei?akum vb serios sunt curios cine face...

D_M_X 23-03-05 09:52

aM FOST MAH DAR ERA FRIG AL DREACU SI AM PLECAT

CT-87-ADY 23-03-05 10:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"

ce zici ne dam la o linie? dar fii atent eu cu mashinutza aia a mea gri shi tu cu solentza...cu o conditzie...tu mergi cu spatele...vrei?akum vb serios sunt curios cine face...

lol.. frate tu esti nebun???
Nu iti este clar cine face? :lol:

CT-03-ART 23-03-05 10:05

frate ii provoc pe Psycho shi pe Andy dar amandoi sa mearga cu spatele...

Evo007 23-03-05 11:44

Re:

Quote:

frate ii provoc pe Psycho shi pe Andy dar amandoi sa mearga cu spatele...

Esti ff sigur pe tine ai faut ceva la masina aia.Iai mai pus un motoras ceva

CT-03-ART 23-03-05 11:57

nu i-am facut nimik frate...
jantele vreau sa le schimb...o sa vad eu cu de care...in rest e la fel ca ultima data...dar vreau sa vad ce poate...cum poate...

Psycho 23-03-05 12:53

Re:

Quote:

da facem cand vrei tuh :) ... da facem undeva unde e mai mult loc sa nu ti`o calc draq :)

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning