![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
1 Attachment(s)
rezultate qual 16 . 01. 2009
|
Mii de scuze ca n-am putut sa ajung, dar mi-a picat netul, in aceasta dupamasa si abia acum a revenit.
In alta ordine de idei maine o sa postez rezultatele etapei precendente, au fost cateva intamplari personale, care m-au facut sa uit complet de rezultate... |
2 Attachment(s)
Iata rezultatele, atat cele pentru runda cu numarul 5, cat si overall....
O mica remarca. Cei care ajung la 5 DNS-uri, vor fi automatic stersi din lista de rezultate.... O zi buna, si ne vedem diseara |
35 laps.... pentru cursa asta.... vreme instabila...
|
ce setari ar trebui facute pentru schimb de cauciucuri de ploaie daca in timpul cursei vremea o ia razna , intru la pit si le baga automat ?...... nu cred
|
Rahat de rahat, e a doua oara consecutiv cand am Connection Lost. Aveti idee de la ce poate fi si daca pot inbunatati situatia?? Netul nu imi picase (posibil sa fi picat pt. fractiuni de secunda, ce sa zic, dar nici o aplicatie nu a detectat in afara de LFS), si pare sa mi se intample doar in LFS.
|
Quote:
|
eu am patit de 3 ori...m-am saturat...
|
Este o singura explicatie... conexiunea voastra la internet, si conexiunea serverului (adica providerul) nu au peering, ca atare, orice cadere, si hop, time out....
|
Weekend-ul acesta, eu alaturi de echipa prodrive nu vom putea fi prezenti la cursa LFSRO, datorita faptului ca in acest weekend se va tine celebra cursa de 24ore, in campionatul Masters of Endurance.
Prodrive Racing adica: P. Cosmin O. Serghe R. Vlad R. Radu O. Andi D. Adelin Vor reprezenta romania, in cea mai prestigioasa liga din LFS. Wish us luck. Ca atare, eu nu voi fi prezent ca marshal, si nici coechipierii mei nu vor fi prezenti la cursa LFS Ro. 24 Hours of Aston Grand Prix, incepe la ora 17:00 Sambata si se termina la ora 17:00 Duminica, aceasta va fi transmisa live, prin streaming. O sa va dau linkul cand ill am si eu. |
Se amana etapa pentru saptamana viitoare, sper ca sunteti toti de acord. Am sa modific prima pagina ca atare.
|
noroc la cursa , Hai Romania, dar nu uita de stream-ul ala, vreau sa vad si eu cursa , am intrat eu pe liga dar nus sigur ca vad ceva sambata, asa ca please baga linku merci.
|
Quote:
|
Si tie ti se pare normal ca tu sa lipsesti de 3 ori la o cursa oficiala?...nu mai baga tu ipoteze de genul: daca o sa intru in coma peste 2 saptamani?. Incearca sa vii la fiecare cursa si nu o mai da in 'SF-uri.'
Nu totul e real in LFS, niciodata nu o sa fie asa, m-am convins de chestia asta. La inceput eram si eu cu conceptia ta, sa fie frate real ce masa...dar cand primesti disconecturi la greu, au lag masinile din fata si le vezi doar cand e prea tarziu...te lasi la mana ta... Un sfat prietenesc: Baga tare in curse ca sa capeti respect (ca in nfs) si apoi o sa fie ceva de genul: your opinion matters!. Dar deocamdata stai in banca ta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning