![]() |
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!
Quote:
cind ajungi la stage 3 si te uiti in directia unui anume porsche alb, nu uita sa te gindesti si la greutatea masinii :) ai terminat stage 1 si ai inceput stage 2 sau in ce stadiu esti? bafta |
Quote:
nenea bbm vezi ca mai sunt niste porsche-uri prin capitala de care nu prea stie lumea dar care sunt niste monstri cu anabolizante ! ;) |
Quote:
Pe mine ma dezamagit "live"..... |
Daca isi doreste are sa reuseasca!
|
Quote:
Quote:
|
Greutatea e cu dus si intors. Sigur 1700kg sunt prea multe insa daca ar avea 500kg nu ar mai pleca si nu ar mai sta pe strada.
|
Quote:
pai iti zic doar atat : " RUF " :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mai exact ce te-a dezamagit la masina? |
ai o masina tare nu contest dar mai coboara si tu ca te prinde radarul ;)
george te rog mult incearca sa iti vezi timpul de 100-200km/h sau 60-130mp/h este foarte important !!! |
Quote:
Uite si ceva teste https://www.youtube.com/watch?v=aTAKG...layer_embedded din ce am citit porsche 997 de ~ 1000 cp care scoate 9.xx pe 1/4 mile are 5.xx 60-130 si viteza la iesire ~ 150 mph. Daca si GT-R ajunge la 1000 cp ce ii mai lipseste ?!? emblema?!? PS Cred ca imi cumpar Porsche Cayenne diesel - te oftici ca exista nu?!?!:lol: Si il cumpar ca sa trag cu el platforma cu GT-R cand ma duc la curse!:D |
2 Attachment(s)
Poze de familie - cand unii are cu ce!!!:D
PS Vreau si eu un R34 VSpecII cadou de ziua mea!!! Alb daca se poate! |
s-a terminat cu R34 vspec...senzatie
foarte tare ideea cu cayenne tdi sa care gtru pe la curse...alex iti dau eu o lama jmechera vere? :lol: ps : mare pacat de acel 996 alb ca nu iese la curse si chiar daca ar iesi tot "pacat" ar fi...pe mine unu m-a speriat cand mergea la doar 0.8 in rodaj |
Nu va faceti griji ca nu iese, are sa vina la start daca e convins de forta celeilalte masinute.
|
Quote:
Quote:
|
Cel putin cu mine m-a asigurat ca iese... e adevarat ca am vrut sa-l scot cu un EVO de cca 700cp si a spus ca nu vine...
Eu am sa pot sa spun ca nu iese cand voi avea masinuta gata si-l voi invita la start, oricum sunt convins ca am sa-l inving cu toate impresile care planeaza in jurul lui. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning