![]() |
Quote:
Quote:
pt parerile personale jos palaria dar cand incerci sa argumentezi ceva fa-o cu argumente nu cu vorbe aruncate degeaba si fara inspiratii NFS. sper ca iti recunosti postul de mai jos: Cred ca cei care au facut carbon , prostreet si undercover ( cel putin in varianta PC ) ar trebui sa se lase de meserie!.. carbon era el binisor si cat de cat frumos .. dar de la prostreet au dat-o rau in bara..numai bug-uri ...controale stupide... modul in care iti modifici masina e de-a dreptul stupid.. Sincer..mai bine luau Most Wanted..ii modificau storyline-ul si ii puneau masini noi si tot iesea ceva mult mai bun! Cum este posibil ca MW sa imi ruleze perfect pana la cel mai mare detaliu la grafica ( si sincer..chiar e grafica pura ) ... iar Undercover sa se sacadeze la o grafica de nici NFS 5 porsche nu avea asa urata ! Sincer au dat-o in bara rau de tot. PS: in legatura cu culorile.. UNDE DRACU E ALBUL ? ca eu cand dau la alb.. masina iese gri Quote:
.dar despre ce motoare vorbim?cel de 1.6L Vti 120cp 160Nm/?rot aspirat?si la ce preturi? jos palaria pt el dar de ce nu au reusit sa dezvolte o masina care vorba ta face legea in WRC singuri si au avut nevoie de cei de la bmw pt asta? Tot asa putem sa privim lucrurile si din alt unghi cei de la KIA nu au avut nevoie de aportul nimanui pt a dezvolta motorul de pe procee'd ATENTIE vb de PROCEE'D a nu se confunda cu CEE'D! pt PRO 1.6 vvt 126cp 154Nm/4200rot CEE'D 1.6 vvt 122cp 154Nm/5200 rot acum a nu se intelege ca mot de pe citroen e mai slab decat cel de pe pro sau invers! iar pt cei care vor sa comenteze postul va rog fara afirmatii de genul pro ul nu e bun ca e naspa etc cel mult putem vb despre impresii pana la 30-40.000km ramane de vazut ce inseamna peste cativa ani. dupa cum nu putem spune nici despre cit ca e naspa sau bun fiecare model trebuie sa o dovedeasca. valabil si pt opel si nu are rost sa se arunce cu cuvinte chiar daca e KIA!! deoarece au dovedit ca sunt in stare sa faca motoare si fara aportul altor producatori cat de fiabile ?vom vedea.doar prin prisma asta daca privim lucrurile si deja KIA spune ceva cel putin din punct de vedere financiar si despre capacitatile de a creste pe viitor |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
din ce stiu de la cineva care are cee'd e ca ar folosi un motor de origine Mitsubishi.
|
ce legatura are cum imi ocup eu timpul liber cu versusul asta nu stiu ! dar sunt oameni plini de oftica:)
|
are cineva idee de ce motorul meu de 1,6 de pe proceed consuma in oras 20 de litrii?...imi arata media 14.2 si cu un plin de 50+litrii nu pot sa fac mai mult de 250 km in oras nu mi se pare normal consumul cu toate ca masina are cutie automata, peugeot-ul meu cu motor de 3,0 imi ia undeva la 15-16 litrii in oras...in afara imi ia 12 la 180 viteza la care ajunge destul de greu, iar peugeot-ul la 180 papa 7,4
|
peugeot-u papa mai putin la 180 pentru ca este motor mare si nu "se chinuie" la viteza aia.
iar proceed-ul... automata poate nu prea performanta + piciorul tinut jos = ditai consumul.... desi prea mare totusi... hai ca tot se lauda kia cu ditai garantia. fa-le o vizita |
Quote:
mie imi place ca multi de-aici nici nu stiu ce e aia o masina si daca ii pui sa se uite pe sub ea se uita crucis dar cand e vorba sa se dea zmei pe forum .. pai se dau nene! Propun sa se inchida emisiunea de pe National TV pt ca de-acolo va inspirati! am ramas si eu surprins ca in fiecare saptamana este prezenta kia ceed .. ciudat vroiam sa subliniez faptul ca ataci pe cei care vin cu argumente cat de cat si cunosc cat de cat fenomenul auto real pe cand tu il cunosti fb pe cel virtual |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
2 intrebari: cat ai dat pe el si de ce ti ai luat o masina cu automata ? nu de alta dar la ce masini ai avut si ce masini ai ... ma face sa ma intreb asta |
undeva pe la 18 000 dar ideea e ca e masina de oras, cum in bucuresti se circula ca dracu evident ca pentru un plus de confort iti iei cutie automata, am avut pe mai multe masini cu cutii automate si vreau sa iti zic ca diferenta de acceleratie este foarte mica si confortul este cu mult sporit, sincer doar pe masinile cu adevarat sport adica nu adaptari sportive ale unor hatch back-uri (sau mai stiu eu ce masinute mici de oras cu steroizi) as vedea cutia de viteze manuala cu adevarat la locul ei
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! SI VA ROG FRUMOS PE THREAD-UL ASTA LIMITATI-VA DOAR LA CEEA CE CONTEAZA LA MASINUTELE ASTEA, NU MAI ABERATI AIUREA PENTRU CA ORICE ARGUMENTE CAUTATI VOI SA LE SCOATETI SUPER MASINI...ELE TOT MASINI DE ORAS RAMAN, NICI MACAR NU SUNT HIGH CLASS SUNT CHIAR NISTE MASINI DE ORAS MEDIUM IN SPRE LOW BUDGET... TOT CEEA CE ESTE SPORT LA ELE ESTE ASPECTUL FATA DE VARIANTELE IN 4 USI, MOTORIZARILE DESPRE CARE SE DDISCUTA AICI SE VOR A FI ECONOMICE(si nu prea le iese)... DACA AVETI NEVOIE DE NISTE TOPICURI DE DISCUTIE ACESTEA AR TREBUI SA FIE: care este ceea mai ok la:CONSUM, SPATIU INT, DIMENSIUNI, MATERIALE FOLOSITE, GARANTIE, COSTURI DE INTRETINERE, ETC. si alte lucruri pe care voi le constatati in neregula fata de ceea ce declara sau nu declara producatorul |
stratus, acum iti poti edita raspunsurile pe termen nelimitat, deci foloseste functia asta cu incredere, faci postari succesive si stau sa le lipesc pe urma, pierd mult timp...
|
Am ramas dator cu un raspuns,trenul de rulare la c4 are garantie 70.000 km.Ca c4 bate pro-ceed este parerea mea ,votul meu,nu vreau sa transformam in cearta discutia,vrei oferta de c4 coupe uite:
C4 Coupe VTR Pack 1.6i 16V 122CP - Euro 4 Caracateristici tehnice Capacitate cilindrica 1588 Putere max CP/rot/min: 122/6000 Cuplu maxim Nm/rot/min 160/4250 Transmisie manuala 5+1 Masa proprie (kg): 1275 Viteza maxima km/h: 195 Acceleratie 0-100km/h (sec): 11.4 Consum mixt l/100km: 6.7 Emisii CO2: g/km 124 Norme de poluare Euro 4 Dimensiuni (mm) L x l x h: 4273 x 1769 x 1456 Ampatament: 2608 Capacitate portbagaj ( l ): 314 Capacitate rezervor ( l ): 60 Dotari standard Functionalitate si Confort Siguranta activa & pasiva Geamuri electrice fata 6 Airbag-uri (frontale + laterale + cortina) Oglinzi electrice + incalzite ABS + EBD + ESP Inchidere centralizata cu telecomanda Tetiere fata - spate Computer de bord Centuri de siguranta pretensionate in 3 puncte Servodirectie electrohidraulica Sistem antifurt cu imobilizator electronic Pilot automat + limitator viteza Intrerupere alimentare carburant in caz de Climatizare bi-zona accident Proiectoare ceata + senzori de ploaie Sistem de dezactivare airbag pasager fata Radio CD cu functie MP3 Discuri frana: fata ventilate - spate normale Oglinda retrovizoare electrocroma Design Volan cu comenzi centrale fixe Jante aluminiu 16" Tablou de bord cu display LCD Bandouri de protectie laterala Turometru digital pe volan Faruri cu geam clar Faruri reglabile electric din interior Tapiterie Maille Tryweb Mistral - gri inchis Stergator luneta Volan imbracat in piele GARANTIE 24 LUNI fara limita de kilometri 12 ANI anticoroziune 3 ANI pentru vopsea Pret fara TVA: 13.571 EUR Pret cu TVA: 16.150 EUR Discount 1.560 EUR Pret cu TVA: 14.590 EUR |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning