![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
sal.... am vazut pe forum la GJ-66-CDA...sciai ca-ti pui faruri, angel eyes noi si bara fata M... ai farurile ?
|
Da, am pus farurile si angel eyes'urile....mai am sa pun bara de M....ink n'am cumparat'o....astept un pret bun k de la cine iau bara iau si difuser....si'ntre timp imi pun plasma si inele cromate la bord ;)
Vrei farurile cele veki ? Sau dc intrebi ? |
as fi interesat doar de Angel eyes.... cerculetele
|
Unu se dusase, adik era rosu, in vreo ora se'ncarca si el un pic si devenea un pic mai alb.....iar restu 3 le'am dat deja. Sorry.....eu am scris mai demult, dar.....daca n'ai fost pe faza.....
|
asta e multumesc oricum....
|
Np....Tata dar sunt noi la 250ron ;)
|
da am gasit .... mai ieftine urmeaza sa iau si eu multumesc oricum
|
Ma bucur ca faceti marca de ras.
|
Adik ? Cu ce anume ya :idea:
|
3 Attachment(s)
Revin prin a posta cateva noi imbunatatiri ;)
- Senzori parcare spate cu display in oglinda - Paravanturi |
5 Attachment(s)
+ Plasma in bord si inele cromate :rolleyes2
Before -> After |
chiar iti plac plasmele alea ? :( si paravanturile nu stiu cat de bine vin cu linia masinii ! ca + ff misto senzorii de parcare
gusturi si gusturi ! |
de unde ti`ai luat plasmele? cat te`a costat?
|
3 masini am fost la firma de aici de tunning sa ne punem......pacat k nu am facut poza si la celelalte.....k ne'am pus fiecare kte un model :-P
Paravanturile......nici mie nu'mi plac cine stie ce, dar sunt fff folositoare pt mine si nevastamea.....fumam mult....mai ales eu si mai ales la volan si pe timp de ploaie imi ploua inauntru......cred k stiti si voi kestia asta daca sunteti fumatori si stati cu geamul 2 degete deskis.....+ k si atunci knd nu ploua si stau cu el deskis sa fumez intra curent la cel din spate..... Plasmele le'am luat de aici de la VL de la o firma de tunning care mi le'au si montat, inclusiv inelele cromate.....sunt pe w w w proxenon r o 150ron plasma si 100ron inelele. Aceleasi preturi are si firma asta de aici ;) Ms oricum de aprecieri. Acum urmeaza o lovitura kre o sa fie pe placul multora. |
Nu te dor ochii de la plasmele alea? Parerea mea ca mergeau doar inelele cromate pe ceasurile originale, ca ceasurile de BMW nu se compara cu nimic. Aspectul lor este unul caracteristic pt marca.
Paravanturile sunt finute. Par ca vin in linie cu linia geamului si nu ies cu mult in afara De ce nu ai vopsit senzorii de parcare in culoarea caroseriei? Asteptam noul upgrade. Cumva bara de M ? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning