![]() |
Re: Ce vor barbatii?
yo vreau o motocicleta :D iar in materie de..baieti yo vreau unu BUN :D .la suflet evident...asa ca mine :P
|
Quote:
asa ca mine spiry? :D |
da tuning boy, isi doreste o motocicleta exact ca tine :D :D :D
|
da tuning boy, isi doreste o motocicleta exact ca tine :D :D :D[/QUOTE]
eu ma refeream la altceva .. in fine tinand cont ca la motocicleta te sui pe ea si ii dai pana nu mai poti, dc nu si o fata cu care sa fac acelasi lucru :twisted: JOKE :) :) |
cand ti-o da spiry vreo 2-3 palme dupa ceafa... sa vezi ce-ti mai arde tie ... de ... dat pana nu mai poti ... :)
|
Quote:
are palma grea.... ;) e incercat.. pe mine :) |
....unde au fost date palmele? :twisted: .....
|
nu mai stiu ... si tu acuma ;)
|
.....;)) de si eu :twisted:....
|
pai .. sunt 2 variante. .. ori golftuning .. e un .. sexxy beast .. ptr fete :D
ori ... era un pic roshu pe ceafa ... :) |
uhh.... ce variante... are santos ;)
interesante :lol: :lol: :lol: :lol: |
bai .. ma rog la doamne doamne ptr tine sa fie varianta cu sexxy beast , asta ptr binele tau ....
dar .. probabil e cealalta.. nu de alta.. dar am apucat s-o cunosc pe spiry ... si ... parca mai rpd merg pe varianta CEAFA ... decat.... sexxy beast :D |
:evil: :evil: ma ce rau esti.... ;)
i`m a sexxy beast LOL ;)) eh.. nu mai stiu... daca chiar am incercat... palma lu spiri ... da.... din cate stiu eu... parca.. da ;) o rog sa confirme ... |
de aici sa intelegem k baietilor ( unora de pe aici ) le place sa fie abuzati fizic :D:D:D
ntz ntz ntz... depravati mici ce sunteti voi :D |
saracii barbati... eu zic k oricat ar avea tot nu s-ar multumi ( si aici ma refer l o femeie) ;halal specie mai sunteti
apropo ...azi am tras o concluzie la un meeting asa k intre oameni maturi si alcoolitsti ce suntem-unii- : femeile=vaci , barbatii = porci PS: nu e nev s fiti deacord cu concluzia mea :P:P:P:P |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning