Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 02-06-08 21:47

Re: My Seicento NT O5 YRJ

Man...da tu ai matiz...gasesti custom made deja...pe toate siteurile care dau plasme :) eu am ajuns la solutia asta pentru ca nimeni nu vinde plasma pentru bordu meu... ;) Numai bine ...app...se mai aude ceva de odorizantele alea cu 4t/ sticker 4t??? Ca am zis eu daca poti sa imi faci rost sa imi pui la posta :) ca platesc tot ce trebuie...

Io4rap 02-06-08 21:50

se intampla sa stii un asemenea site? ;;) am uitat dak nu te`am mai vazut pe mess.. ti`am zis ca mai am vreo cateva (3-4) ramase de la 4t days... dak vrei ti le trimit.

hho_primo 02-06-08 23:01

frate cand am inceput sa citesc, mi-a placut povestea, insa mi-am imaginat altcumva seicento-ul tau, cand l-am vazut am exclamat: "YUYYYY CE DULCEEE E MASINA!" SA ai mare grija de ea, sa o stapanesti sanatos, un prieten de-al meu are un fiat panda :) m-am carat cu el, n-am ce zice merge...

morpheusmaster 03-06-08 22:07

:)) =)) Cum vine asta man??? YUYYYY CE DULCEEE E MASINA! :)) =)) Vb. de un o jucarie de plus pufoasa sau de masina mea??? App...cum tiai imaginat seicento meu? Totusi ms fain de urari :))

morpheusmaster 03-06-08 23:59

NU A MEA!!!! :)) Tu stii ce urat face??? ia uite aici www.softechdesign.ro/airfilter

morpheusmaster 06-06-08 14:56

Cumpar Kit Xenon

Caut sa imi cumpar Kit Xenon H4 (faza scurta/lunga) de 55w-8000k-balast normal... Neaparat aceasta configuratie!!! Pretu si garantia vreau de la ofertanti...

morpheusmaster 07-06-08 17:42

Ma...nu imi mai faceti masina DRAGALASA/SUPER DRAGALASA si asa mai departe (sau sa inteleg ca faceti asa intentionat sa imi pun bodykit si sa o fac agresiva :)) glumesc)...chiar nu imi place sa i se spuna dragalasa... si app...ca sa nu postez aiurea...

CUMPAR KIT H4 BIXENON DE 35W-8000K-BALAST NORMAL!!! PRETUL CEL MAI MIC LA GARANTIA CEA MAI MARE CASTIGA!!! (daca is productie CHINA.) Daca is productie Germany sau altcva (producatori mai seriosi)...dau un ban da stiu ca face!!!. Prefer Raven sau Thunder cu garantie 2 ani :)

Astept oferte!!!

P.S. Rog moderatorii sa stearga posturile in care masina mea e descrisa ca "dragalasa"...chiar ma enerveaza...(ca nu e nici roz bombon...nici nu iam pus pufy sau pupici si fluturasi pe ea sa fie dragalasa...)

26WRC 07-06-08 19:10

antipatica:lol:

bogdane, eu ma duc maine la suceava, merg si ceva baietii din piatra, nu vii?

morpheusmaster 08-06-08 01:15

Stiu man...si eu doream maine sa merg la Suceava...doream chiar sa merg sa ma dau :) la cea mai mica grupa bine'nteles...si speram sa fie kind of a surprise...sa ma vada lumea acolo...dar azi am avut intalnire cu clasa si mau delegat sa fac invitatiile pentru cursul festiv si cateva chestii...si asa sa dus plecarea mea!!! Oricum dupa ce termin cu bacu si toata tarasenia asta...COUNT ME IN!!!

stefan_88 08-06-08 01:39

morph ....sper sa-mi permita timpul ....si vara asta ...o sa-ti fac o vizita la roman ....o sa vb cu cartman ...sa facem o vizita pe la roman .... tot NSL-ul :)

morpheusmaster 08-06-08 02:08

Deabea astept!!! Is satul sa ma plimb singur pe strazi...sa incerc sa fac un meeting si sa nu am cu cine...oricum, va astept!!! Si poate dupa ce termin cu bacu (si cred ca mai is NSListi cu bacu) poate facem un tur Neamt...ideea aia mai veche a mea...un PIATRA NT-ROMAN-TG NT-BICAZ (pe la coada lacului)-PIATRA NEAMT!!! Asa ceva...mark NSL ;)...

denver 08-06-08 18:52

1 Attachment(s)
uite morph vroiam sa-ti fac o surpriza , lucrez la ea de aproximativ o saptamana dar stau cam prost cu timpul , intentionam sa o pun dupa ce este terminata dar asa chiar nu mai arata a "dragalasa" :D este o mica bestie , sa nu crezi ca`s cu tuningu exagerat sau mai stiu eu ce dar vroiam sa o fac nervoasa :D , sper sa iti placa , cand o termin va arata si mai bine :D

morpheusmaster 08-06-08 19:31

Chiar e o surpriza!!! Ms fain Denver!!! Arata agresiva rau de tot ;) si mai mult decat atat are cateva elemente care chiar cred ca am sa le implementez ;). (capota/coltii de pe spoiler) :) Ms fain inca odata si keep up the good work ;)

denver 08-06-08 20:31

npc , nu`s expert in photoshop dar am sa mai fac cate ceva la ea si poate iti dau mai multe idei :D , timp sa fie

Jokerman170 08-06-08 22:42

in poza respectiva arata /binisor/ dar din pacat in realitate nu asa ar arata :p (parerea mea) cel putzin capota sigur

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning