![]() |
Re: frana de mana hidraulica
Quote:
De ce nu ai optat pt variata la 90 de grade Eu cred ca o puteai trage mai sanatos Oricum nu cred ca v-am spus dar la mine nu va mai fi nici un buggy |
Re: Dune Buggy Project
6 Attachment(s)
RE la toata lumea... am venit si eu cu un asa zis buggy cu motor de oltcit. :D
dupa 2 luni de munca .... nui chiar atat de greu de facut ... si merita toti bani si tot timpu pierdut .... nu a iesit chiar cine stie ce dar e bun de distractie .. Urmeaza imbunatatiri :) |
foarte tare felicitari seamana cu almeu toate piesele sant de dacie aproape numai motorul de olcit dice ai optat pe motor de olcit??
|
Quote:
|
mai puternic decat motorul de dacie ??olcitu?sa fim seriosi
|
1 Attachment(s)
e mult mai puternic plus rotatii mai multe.ios multumit...
|
Va salut pe toti!
De mai multa vreme ma bate gandul sa fac un buggy. Am o dacia 1310 cu partea mecanica in stare perfecta de functionare. motorul dupa ce a fost schimbat setul, are cam 200 km. Exista posibilitatea, sau modalitatea de a circula cu masina prin Bucuresti? Nu doresc un buggy pentru teren accidentat ci unul pentru plimbare prin oras. Nici nu ma pricep sa il fac. Pot vedea undeva niste proiecte? Este cineva care sa construiasca unul contracost? Va multumesc pentru orice sugestie! |
4 Attachment(s)
sal'tare, am tot citit acest topic de 2 zile incoace si sincer imi place mult ce vad. Nu stiu exact cati din ce care au facut cate o jucarie din asta mai sunt activi pe el dar m-as bucura sa fie cat mai multi.
Sa incepem si eu ca multi alti am tot avut ganduri din astea de facut unu dar din pacate munca lipsa de spatiu pana acum m-au oprit. Din fericire am gasit la cineva unu deja facut oarecum dupa modelul acela Piranha de la Edge dar modificat destul de mult. Astfel suspensia e pe foi nu pe arcuri, motorul nu e de motocicleta ci ce trabant cu tot cu cutia lui, nu are suspensia asa lunga ci facuta cu bascule standard si probabil multe altele. Ideea e ca nu stiu daca un motor de trabant ar putea sa urneasca cat de cat eficient asemenea masina si daca nu cumva crapa si intrebarea 2 apropo de sateliti se pot cumva sateliti bloca dar nu definitiv la o cutie de trabant? (gen mergi pe asfat ai sateliti, iesi of road opresti ii blochezi si nu ramai intepenit). O sa pun si pozele cu el. Rotile sunt pe spate de ofroad cum vedeti la ala albastru si pe fata normale. Butucii la roti sunt tot de la trabant presuspun. Acum nu mai arata la fel de glorios. Poate cineva sa imi dea niste pareri bune rele despre ce se vede acolo? Multumesc de raspunsuri |
sal uite cum sta treaba sateliti la trabant sau la dacie se pot bloca doar pe veci sudati altfel nu se poate.
motorul de trabant este bun dar nu tine mult se duce vibrochenul mai ales daca il forjez de offroad racirea slaba cu aier de putere pentru un buggy e foarte suficient dar are si dezavantaje. dice nu cauti un motor de scoda 120 sau fiat126? au racire cu apa si putere mai multa |
multumesc mult gaby pentru pareri, nu e chestia de cautat alt motor ci faptul ca asa e deja facut asta si probabil ca o sa il iau, si daca va fi sa schimb la el motorul o sa il fac cu motor de motocicleta si cu transmisie directa cu lant si planetare fixe direct pe pinion spate. Suspensia aia cu foi de arc cum ti se pare?
|
cam rigida parerea mea. am si eu trabant in curte e tapan daca folosesti piese de trabant asta e .
|
mai da-mi si mie te rog niste detalii despre trabant/piese trabant de pe buggy asta. Ups and downs ca nu stiu mare lucru despre trabant. In legatura cu racirea motorului cred ca se poate rezolva cu un electrventilator care sa ii plimbe aerului in jururl lui.
|
1 Attachment(s)
daca vrei sa facu buggy din trabant dai bataie ca merita doar sa ai un motor bun de trabi sa nu bata vibrochenul in rest e foarte tare.trebuie sa ai un trabant complect si o puncte fata tot de trabant. e simpu de facut buggy din el. sa folosesti tevi ca sant mai usoare eu am folosit fiere patrate si groase e facut ca un tank sa reziste la drum accidentat.. parerea mea ca merita luat pe ala rosul ca e de vanzare 650 de euro cere pe el merita doar motorul sa fie bun sa nu bata.
|
mersi inca o data de raspuns, si daca o sa fi bata vibro e greu de schimbat?, de reparat? ca sincer nu stiu cum se aude un motor de trabant bun sau rau cu bataie sau nu
|
daca e uzat tare vibrochenu trebuie schimbat nou nu cred ca se mai gaseste iar rectificatu tine cat tine problema mare ca nu mai gasesti piese doar folosite uzate e masina veche.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning