![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Multumim celor care au apreciat eforturile noastre si speram ca data viitoare sa facem un show si mai tare :peace:
Nu stiu daca vom mai reusi sa obtinem locatia respectiva (dar totusi nu vad de ce sa nu putem), nu stiu daca personal voi mai avea timpul si energia necesara cat am avut acum dar cu ajutorul si sustinerea unora speram ca anul viitor prin luna Mai sa aiba loc "AUTO - TUNING SHOW 2 SATU MARE" :peace: |
Ce zic baietii ? mai facem un "scandal" in centrul orasului si la anul ? :lol:
|
Da! Pana atunci o fac masina ca sa particip si io ;)
|
Quote:
ai uitat cumva de leadreii locali kre au fost si ei prezenti??? ??????hmmmm? |
Eu cu intarziere (scuze) dar ma ofer sa pregatesc o pagina web a tuning showului satmarean in cazul in care nu exista deja sau nu s-a oferit inca nimeni. In PM astept mesaj referitor la tema asta
|
Quote:
Buna poanta! Si cum ai face? -Nu va suparati,cati cai ziceti ca are masina dumneavoastra? Sau ai pune fiecare masina pe tester cand se inscrie? In orice caz,trebuie sa stii si sa pierzi! |
Sa dea dumnezeu sa avem si la anul un"scandal" si siguranta o sa fie si mai reusit si eu asa zic (parerea mea)ca si la anul tot acolo ari trebui sa se organizeze mai ales pt. public, cum o zis si DOMY sa simtit ca pe o pista de formula1!!!
|
o fost o placere sa concurez si eu si daca am fost eliminat dupa primele doua curse:D , abia astept si data viitoare:-P
|
deci super show... mai ales evo 9 de la ger bog !! si M5 ... super... sper sa fie si la anu asa...
|
Quote:
Scuze Again` ! |
Quote:
|
Felicitari
Felicitari pentru organizare , a fost show..au fost curse, drift, ce mai.. de toate.. la cat mai multe szambi77 !
|
Amin!!!:drunk:
|
In loc sa ne bucuram ca Auto-Tuning-Show I Satu-Mare 16.09.2007 a fost foarte reusit vremea a tinut cu noi, a fost multa lume tuning expo reusit etc si slava domnului nu sa intamplat nici un accident.Aveti grija de voi si conduceti prudent
|
ceao scz ca va incurc dar am si eu o intrebare .ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu si eu la anu la concurs ?:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning