![]() |
Re: Ag-88-pva
pune si pozele cu numero due ca sa ma laud si eu .... ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
super ingrijita...dar ma cam :shock:(supara) ceva
:( GRILA .....fai ceva...dai o culoare neagra sau skimb-o dar nu o lasa sincer aia strik fff mult parerea mea nu o lua in nume de rau in rest numai respect pt munca depusa |
7 Attachment(s)
Azi am schimbat tapiteria.dupa o zi de munca sunt tare multumit de ceea ce a iesit!:D
Cateva poze din timpul operatiunii de schimbare si una alaturi de No:DUE de duminik de la Carol! |
Mama ce tapiteria ti-am dat.... marfa sa o stapanesti sanatos;)
|
Sincer voua va place acea masca :cry::sad: adik dak lui ii place e ok dar...nu prea se potriveste mai cu nimica...:idea:
|
Quote:
Quote:
|
23 Attachment(s)
spalare+smirgheluire+izolare+vopsire=............. :D!!!
|
arata cel putin interesant....parca e mai bine decat cu ele negre! ;)
|
cine e ma cheliosu ala din a 4 poza? bine ca mai copiat, off... ba am facut la mate aproape tot:lol: si vino si tu mai repede ca am nevoie de tine aci.
ba vopseste si tu o data grila aia neagra ca tio rup daca vi la buc tot cu ea asa, sa mor si ca sunt nebun.:rolleyes2 |
F frumoasa masina ta!
arata f bn jentile albe, dar dak ii mai tai din arcuri o sa vrei sa dormi in ea!!:D:D |
eee patroane a avut dreptate tata OZN ca arata bine cu ele albe?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc de aprecieri!!!:D |
Nu stiu de ce am impresia ca ar arata mai bine cu o grila stock, fara plasa fara nimic. Ai pus plasa aia de tantari degeaba. Nu se leaga cu nimic, nu arata nici cum. La fel si la semnalizari.
Stiu ca nu ne putem c**a pe gusturile omului dar le putem educa ;) Sonny |
am si eu nevoie de doapele alea negre pt prezoane ca se vad nasol piulitele!ma poate ajuta cineva???
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning