![]() |
Re: Masina Mea......
Nu vrei muzica pe GALBENJITU ? oricum laportbaagaju ala mare nu ai nevoie :)
|
1 Attachment(s)
masina mea adica a lu tata mb c 220 cdi
|
9 Attachment(s)
Uite mashinutza mea :) Golf 3 GTI EDITION 2.0 116 călutzi
EDIT : pfii ca nu ma descurc cu inseratu pozelor :oops: |
MANAGE ATTACHMENTS acolo trebe sa incarci pozele
|
Si cred ca stiu golf 3-ul nu e cumva una rosie cu dungi negre ?
|
Quote:
|
Frumos sa il stapanesti sanatos si fara evenimente !
|
Quote:
|
:) scarpinate da ai grija cum :lol:
|
:sad:mi-a scos unu' un actibild de pe masina, actibildu' a luat si vopseaua:sad:...
:sad:alaltaieri mi-a spart careva stergatoru' si ala rosu de pe stergtor (nu imi vine in minte cum ii zice) pe care scrie "TUNING AGE":sad: |
Pacat ca a venit cu tot cu vopsea. In rest multumestei ca te scapa de "tuning" pe gratis.
|
1 Attachment(s)
Quote:
m`am dus suparat acasa...si am inceput sa frec...si am frecat vro 3 ore bune pana sa vina tot jos ....Morala "daca iti pui stickere puneti`le cu cap" in fine...i`am facut un "face lift" astept pareri :) |
arata altfel, mult mai bine, cumva nu se potriveau dungile cu masina, farurile arata bine, singura problema o sa fie cu grila, dupa ceva drum nu o sa se curete de tantari, si eu asa am patit, mai bine puneam negru ca pe ala nu se vad tantarii :P
|
Quote:
da`i in colo de tzantzari...imi pun o soparla pe grila sa`i manance... :-P btw....joci wow cumva ? |
si un offtopic pt fratele chelu gti... cand mai vezi si tu o solenza galbena cu nr de bucuresti ca merge ca nebunu si iti face disperat flashuri de bixenon, arata si tu o mana asa in semn de salut, si in scarba:lol:
de mentionat, si sticker de 4tuning pe masina:lol::lol: s-o stapanesti sanatos chelule |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning