![]() |
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC
o statistica zice ca in Romania, un topic de prezentare moare zilnic:)))
eu am chemat popa mai devreme...maine il bag in groapa, treb sa strang bani de coliva:))) si acum ON topic...la masina mai facem si noi cv??un filmulet stance....unu cu muzica...cu cv?? |
Cum sa fac stance cu rugina si cu capota albastra? :lol: Am o listoaie de facut pana sa ajunga stance :D
|
rat rod >:)
|
te-am vazut in seara asta pe dn1.e foarte frumoasa masina ;)
|
Multam , mergeam la consum :D Am nevoie de reparatii capitale :shock:
|
Dar la intalnirile de vineri seara sa nu iesi
|
n-am bagat de seama, ti-ai luat LSD ?
|
Nu am luat LSD , dar e in lista mea acolo :D
|
2 Attachment(s)
De vanzare 4 jante Enzo H 4x108 pe 17 . (Sunt puse pe Sierra mea )
Ruleaza bine dar am pus ochii pe altceva . Made in Germany. Sunt putin ciupite si 2 din ele au fost indreptate dar merg foarte bine , nu bat . PRET 1500 lei toate 4 fara cauciucuri NEGOCIABIL. Pentru mai multe detalii pe raspund pe forum, [email protected] sau 0741749327 ! |
Scump scump , dincolo era mai ieftin ....
Cu tablaria cum stam ?:D |
Atat imi cere omu pe alea pe care am pus ochii .
Masina azi e gata ,maine o duc la vopsit. |
4 Attachment(s)
Poze cu telefonul , facute in graba...
|
chear ma intrebam ce i-ai m-ai facut. aripile le-ai antifonat pe interior?
|
Da . Totul este perfect . Am nevoie de roluirea aripilor pe fata si nu stiu ce sa fac . Sunt noi si nu stiu daca o sa dea rugina in ele sau alte neplaceri din cauza asta . Trebuie sa decid daca dau jantele sau roluiesc aripile :)
|
Am nevoie de ajutor de la cineva care a mai intalnit problema sau de la cineva care macar a auzit .
Am jantele pe 17 cu 7j , cauciucuri 205/40/17 . Imi ating in aripi destul de grav , acum ca am schimbat aripile . Ce pareri / sfaturi aveti in legatura cu roluirea aripilor (pro contra )? Daca imi iau de ex cauciucuri 185(195)/45 (50) /17 si le fac streatch , ma gandesc ca ii mai las putin spatiu sa nu mai atinga , pareri ? Ultima varianta e sa dau de tot jantele . Vreau sa incerc sa rezolv problema in asa fel incat sa imi ramana jantele pe ea dar ... nu vreau "reactii adverse" . Oricum as avea nevoie de un cauciuc mai mare , poate un 45 , 50 deoarece 40-ul nu preia mai deloc din socuri ... dar (exista inca un dar) nu am unde sa il mai bag . Stiu ca vorba a murit de mult pe aici , dar inca sper la un pic de ajutor... Multumesc... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning