Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

Daniel_Toa 06-02-08 10:09

Re: Conducere fara permis

Rog un moderator sa faca curat pe acest topic !

eMH 06-02-08 13:37

mda,astia cu permisul lipit pe cartela,cu amenzile pe datele din buletin,cu mersu de 20 de ani fara permis,e clar ca vorbesc asa pt ca nu cunosc,si inventeaza,pt ca 1.NU are cum sa iti dea amenda decat pt buletin,in cel mai fericit caz scapi,da' daca iti da amenda,e clar ca e pus pe fapte mari,si o sa spuna cuiva ca nu aveai permis de conducere,si asta cu condusu de 20 de ani -- si cand te-ai trezit era dimineata,nu??

phaeton 06-02-08 16:42

celebrul limuzina lipseste de pe topicul asta

Mig_Lancer_ul 07-02-08 12:49

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1335435)
Doamne cate aberatii pe topicu asta...
unu in loc de permis arata buletinu si nu are probleme...altu are permis fals..altu nu e oprit de politie de 20 de ani..
la ce dracu am asteptat eu 18 ani k sa conduc ? daca tot e asa usor ..

PS : ca sa pastrez tonu topicului care a devenit unu de caterinca...
... in seara asta am facut liniutza cu un passat b5.5, v6 4 motion.
iar pe laterala avea scris mare politie...

pai nu stiu de ce ai mai asteptat :) fiecare cu bila lui :) eu la 16 ... 17 ani ma urmaream cu politia pe europeana :))

Mig_Lancer_ul 07-02-08 12:50

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1336301)
Ba terminati cu prostiile, cu permise false .
Va mai prinde vreun echipaj, pe langa faptul ca mergeati cu o masina fara permis va mai baga si la falsificare de documente .

Cum a zis cineva pe aici , daca aveti unde, o parcare parasita, pe la tara, jucati-va pe acolo .

@Mig - Ce varsta aveai cand faceai toate astea ?!

aveam pai de la 18 pana la 21 :) adiq pana acum 2 luni :-?

Mig_Lancer_ul 07-02-08 12:59

ia .. ca l`am gasit .. asta era pe la vreo 16 ani :) cand tu nici nu visai la o masina

26WRC 07-02-08 13:24

Quote:

Originally Posted by Mig_Lancer_ul (Post 1341470)
ia .. ca l`am gasit .. asta era pe la vreo 16 ani :) cand tu nici nu visai la o masina

nesanatosuleeeee!!!!!!!!!!!!!!!

eMH 07-02-08 13:26

si de unde stim ca tu esti adolescentul despre care se vorbeste acolo ?? ca asa pot sa dau si eu un articol din ziar cu jack spintecatorul,si sa zic ca despre mine e vorba

ANM 07-02-08 14:01

ok ok...gata...recunosc...tata e neil armstrong

(sper k am scris bine)

Geo_ZGA 07-02-08 15:33

Quote:

Originally Posted by Mig_Lancer_ul (Post 1335210)
exact. se scrie amenda direct :) incearca si nu ma contrazice. Cand te mai opreste... cereti scuze ca ai uitat permisu in cealalta masina... acasa... gasesti tu... iti va cere buletinu.. dai`l si sa semeni in buletin nu cu poza de la 14 ani si vei vedea iti da drumu daca nu iti da amenda direct :) .....

bineinteles am comiso curand :) am prins un filtru... a fost nasol si m`au verificat cei de la municipala.. si m`au prins .. am fost eu prost, na da.. dam mai departe :)

am fost oprit de peste 10 ori si verificat de catre "n" origane de politie in timp de 2 ani :)) am 3 amenzi pe 3 masini diferite :)) le scanez si le pun pe site. oricum le tin amintire.

da nu`s ce ti se pare asa iesit din comun am un amic care merge asa de 20 de ani...

Aha... si pe permi... aaaa, pardon, buletinul ala nu scrie data nasterii si cnp-ul, nu? o fi si al tau fals si ti-ai modificat anul nasterii, nu? :lol:. sau pardon, am uitat ca la voi "toti gaborii sunt prosti si analfabeti", nu stiu sa citeasca, nu?!?

daca te-a prins Politia fara permis acum ce faci, ne scrii din celula? :lol: pun pariu ca nici nu cunosti sanctiunile pt conducere fara permis sau fals in acte si uz de fals... si fara sa te uiti pe paginile anterioare unde au mai scris si oameni intregi la cap.

da, si Elodia e vie... la fel cum a mers si prietenul tau 20 ani fara permis :lol:

ma prapadesc de ras cand vad nfs-ul in floare. lasati actele astea de vitejie imaginare si vrajelile, ca unii poate chiar le cred si se iau dupa voi....

mihai88 07-02-08 16:12

baaaaaaaaaaaa trezirea draq ca nu visati e viata reala,voi va dati seama ce scrieti???? doamne numai aberatiiiiii......cad de pe scaun cand vad ce se scrie...unu are permis fals,altu merge cu viteza,altu e urmarit,....P*** mea.........cine va dat voie ma baieti la tastatura..ce draq hai culcarea ca e 5 si umpic .....va culcati mai devreme...mult mai devreme sa aveti timp sa tot visati pana dimineata

atatea prostii scrise pe un topic nam vazut in viata mea....

somn usor

Sindrom 07-02-08 16:17

lasa-i da sa schimbele numele topicului....nu tre sa radem si noi???

Daniel_Toa 07-02-08 19:08

Quote:

Originally Posted by Mig_Lancer_ul (Post 1342115)
ti`am zis "nu ma laud" si nici nu imi pare rau :) aia era la 16 ani . au trecut 5 ani de atunci. vrei sa trag la xerox buletinu sa vezi cine e George G. ? :))

Cum asa ? acum scrie la profil ca ai 17 ani ... iar mai sus zici ca era la 16 si au trecut 5 ani , de ce ne minti tu pe noi in halul asta ?

CHIAR NU SE GASESTE NICI UN MODERATOR SA FAC CURAT IN ACEST TOPIC ?

Daniel_Toa 07-02-08 19:17

Quote:

Originally Posted by Mig_Lancer_ul (Post 1342234)
am 21 mai ce cu tine :))) crija profililui am avut`o eu :)))

Adineauri scria ca ai 17 , acum vad ca ai 18 ... iar tu pretinzi ca ai 21 , eu zic ca mai bine primesti un cadou un avertisment sau chiar un ban

26WRC 07-02-08 19:46

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1342250)
Adineauri scria ca ai 17 , acum vad ca ai 18 ... iar tu pretinzi ca ai 21 , eu zic ca mai bine primesti un cadou un avertisment sau chiar un ban

tu te uiti la posturi mah :))):lol:

nu vezi ca are varsta ascunsa??

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning