![]() |
Re: Conducere fara permis
Rog un moderator sa faca curat pe acest topic !
|
mda,astia cu permisul lipit pe cartela,cu amenzile pe datele din buletin,cu mersu de 20 de ani fara permis,e clar ca vorbesc asa pt ca nu cunosc,si inventeaza,pt ca 1.NU are cum sa iti dea amenda decat pt buletin,in cel mai fericit caz scapi,da' daca iti da amenda,e clar ca e pus pe fapte mari,si o sa spuna cuiva ca nu aveai permis de conducere,si asta cu condusu de 20 de ani -- si cand te-ai trezit era dimineata,nu??
|
celebrul limuzina lipseste de pe topicul asta
|
Quote:
|
Quote:
|
ia .. ca l`am gasit .. asta era pe la vreo 16 ani :) cand tu nici nu visai la o masina
|
Quote:
|
si de unde stim ca tu esti adolescentul despre care se vorbeste acolo ?? ca asa pot sa dau si eu un articol din ziar cu jack spintecatorul,si sa zic ca despre mine e vorba
|
ok ok...gata...recunosc...tata e neil armstrong
(sper k am scris bine) |
Quote:
daca te-a prins Politia fara permis acum ce faci, ne scrii din celula? :lol: pun pariu ca nici nu cunosti sanctiunile pt conducere fara permis sau fals in acte si uz de fals... si fara sa te uiti pe paginile anterioare unde au mai scris si oameni intregi la cap. da, si Elodia e vie... la fel cum a mers si prietenul tau 20 ani fara permis :lol: ma prapadesc de ras cand vad nfs-ul in floare. lasati actele astea de vitejie imaginare si vrajelile, ca unii poate chiar le cred si se iau dupa voi.... |
baaaaaaaaaaaa trezirea draq ca nu visati e viata reala,voi va dati seama ce scrieti???? doamne numai aberatiiiiii......cad de pe scaun cand vad ce se scrie...unu are permis fals,altu merge cu viteza,altu e urmarit,....P*** mea.........cine va dat voie ma baieti la tastatura..ce draq hai culcarea ca e 5 si umpic .....va culcati mai devreme...mult mai devreme sa aveti timp sa tot visati pana dimineata
atatea prostii scrise pe un topic nam vazut in viata mea.... somn usor |
lasa-i da sa schimbele numele topicului....nu tre sa radem si noi???
|
Quote:
Cum asa ? acum scrie la profil ca ai 17 ani ... iar mai sus zici ca era la 16 si au trecut 5 ani , de ce ne minti tu pe noi in halul asta ? CHIAR NU SE GASESTE NICI UN MODERATOR SA FAC CURAT IN ACEST TOPIC ? |
Quote:
Adineauri scria ca ai 17 , acum vad ca ai 18 ... iar tu pretinzi ca ai 21 , eu zic ca mai bine primesti un cadou un avertisment sau chiar un ban |
Quote:
nu vezi ca are varsta ascunsa?? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning