![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
noi ne distram pe aici dar nu prea ati dat cu parerea de bara fata...cum vi se pare in finalul actual?
|
marfa rau bara;)
|
da arata rupere bara..si o sa iaba bine ...culoarea ta VIE in contrast cu (geamuri negre probabil, deflectoarele negre-gri inchis cum le vei face)..si hmm .. la jante le lasi culoarea lor sau doar buza ramane gri si interiorul vopsesti?
|
Quote:
nu este culoarea galbena pt un 5 Gti normal (Negru (black) / (black) ,rosu (tornado red) albastru (pearlblue),Albastru (shadow blue metallic) Argintiu (reflex silver metallic) Gri (unitedgrey metallic) albastru (bluegraphit pearleffect) negru (black magic pearleffect) editii speciale GALBENE: *exista o serie limitata (in jur de 100 de masini) numita GOLF ORANGE SPEED lansata in 2005 de culoare galbena *golf 5 gti pirelli edition : un cod de culoare numit sunflower (cu elemente interioare vopsite in acasta culoare de asemenea) * R32 Fahrenheit Edition : ''pictata'' intr-o nuanta de orange galbui dar astea au aparut in 07 amandoua editiile ONTOP : masina arata select |
Quote:
Poate era vopsita AfterMartket , insa masina era un galben fosforescent si arata genial. OT : este facuta cu gust , imi place |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ti-am dat-o eu mai sus pe acel ibiza sau ce era ! sau mergi in magazin si cere marker galben fosforescent! exact asa e ! oricum nu e galbenul ala fosfo spre verde de pe taxiuri !
|
|
mersi baietii ;)
|
belea proiectul....este d munca da merita..te urmarim cu interes in continuare...spor la treaba!
|
sandule de unde fac rost de un plafon interior de g4 scurt ca al meu s-a dezlipit?
|
1 Attachment(s)
mai baietii!!!s-a nascut si un proiect pentru viziunea barii spate!!!!!repede pareri ce ziceti este sau nu e ok???daca totul merge bine masina e gata in 2 saptamani si dupa aceea sa vedeti voi topic de 150 de pagini :):):):):):):) numai ca acesti baieti se misca incet dar bine asta e tre sa astept ;)
|
1 Attachment(s)
arata super tare... eu zic sa-i dai bataie...
referitor la culoare.. ce zici de portocaliul de pe TT?? |
Quote:
|
sincer mie nu imi place aia cu tevile de evacuare pe oval... chiar nu are nici o treaba cu restu masinii...
Ma gandeam ca faci ceva R GTI si la spate:(( |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning