Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Campionat National de Indemanare Auto (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/257031-campionat-national-indemanare-auto.html)

valentin.nemtanu 22-10-12 06:55

Re: Campionat National de Indemanare Auto

6 Attachment(s)
CNIA 2012 este de astazi istorie !:-)
Iata cum s-a terminat ultima etapa. Acum comentariile si calculele de final. Multumim organizatorului principal, gazdelor pentru spatiile acordate si sponsorilor ce ne-au sustinut tot sezonul !

zbvz 23-10-12 22:13

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5217925)
CNIA 2012 este de astazi istorie !:-)
Iata cum s-a terminat ultima etapa. Acum comentariile si calculele de final. Multumim organizatorului principal, gazdelor pentru spatiile acordate si sponsorilor ce ne-au sustinut tot sezonul !

iata cum s-a terminat domnule NEMTANU.....asta nota bene pentru aia care cred ca masinile cu tractiune spate nu sunt competitive sau eficiente sau ce mama lor or vrea sa spuna....mai usor cu pianu ca se varsa clapele....uiti sa spui ca ai fost in bataie directa cu Mihai Alexandrescu ....uiti multe lucruri....de fapt domnule Nemtanu...pe dumneavoastra ce va mana-n lupta?......:D
https://www.youtube.com/watch?v=efKCt0zXY9c

valentin.nemtanu 25-10-12 13:32

5 Attachment(s)
Dintre " new entry " Simona, loc 3 Clasa femina a avut o prestatie de toata isprava. Felicitari 1
Recordul zilei a fost stabilit din primul antrenament de Mihai Alexandrescu cu timpul de 0.47 " 74 neegalat apoi in mansele de concurs !!

valentin.nemtanu 30-10-12 19:07

9 Attachment(s)
Poate doriti sa revedeti din CNIA 2012 :shock: sau sa recunoasteti care a fost etapa ..:?::rolleyes2:?::?::?:

valentin.nemtanu 01-12-12 17:36

Ultima intalnire pe 2012 va fi Gala campionilor din 15 dec la Sinaia.

ZerO_CooL 25-12-12 23:16

Sarbatori fericite tuturor si sa ne vedem cu bine anul viitor !

Nel Biggson 26-12-12 17:55

Sarbatori fericite ZerO_CooL si tuturor pasionatilor auto. Iti multumesc pt. fotografiile superbe de la CNIA. Un an mai bun.

valentin.nemtanu 26-12-12 18:14

La multi ani ! Sarbatori fericite forumistilor acestui topic ! Cele mai bune urari srabatoritilor din aceste zile !

zbvz 30-12-12 19:19

1 Attachment(s)
Domnul NEMTANU aduna anul asta saizeci de primaveri traite de el in felul lui.........de moldovean:)))
Noi cei din Bucuresti i-am facut un mic cadou domnului Nemtanu........LA MULTI ANI DOMNULE NEMTANU!!!!!!!!!!

valentin.nemtanu 30-12-12 19:29

, Da, multumesc. Am multumit si pe alte retele si site-uri, si am raspuns , acolo prompt :D fiind pregatit cu tricoul adecvat !
O mica greseala, :sad: va rog : Braila se afla in Muntenia, si probabil va fi gazda unei etape de CNIA 2013.
Pana atunci: La multi ani prieteni forumisti!

valentin.nemtanu 30-12-12 19:37

2 Attachment(s)
Amintiri frumoase la gala Campionilor- Sinaia 2012 !

zbvz 30-12-12 19:44

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5301406)
, Da, multumesc. Am multumit si pe alte retele si site-uri, si am raspuns , acolo prompt :D fiind pregatit cu tricoul adecvat !
O mica greseala, :sad: va rog : Braila se afla in Muntenia, si probabil va fi gazda unei etape de CNIA 2013.
Pana atunci: La multi ani prieteni forumisti!

Ce retele? ce site-uri?..........
Braila daca vrei tu este situata in Muntenia si cu bunavointa primariei Giurgiu a facut o infratire.
Gata Braila se invecineaza cu Giurgiu......esti multumit?....:lol:

valentin.nemtanu 15-01-13 18:14

La multi ani, Zero-Cool, si sa ne mai " urmaresti " cu pozele pe marginea pistelor si anul acesta. Pentru ele iti multumim inca odata !

ROAD EMPIRE 15-01-13 18:19

Pe cand o etapa la Timisoara ?

valentin.nemtanu 15-01-13 19:48

In programul - proiect inca !! - competitional 2013 ! Sunt propuse etape la Cluj, la Timisoara, la Braila, si locatiile din 2012 .:-)

All times are GMT +2. The time now is 06:39.

- Copyright 2026 4Tuning