![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca mai facem vreun "protest" , am putea merge si acolo pentru asta
|
deci apropo de lukoil ...testat de un prieten de la mine de la bloc...de fapt testat..s-a dus omu sa ia cu un bidon de 2 litri benzina,cand colo surpriza...dupa pompa in bidon erau 2litri si aprox300g,si bidonu era de 2...nu a zis nimic la nimeni s-a dus a luat OPC-u si sa dus peste ei si intradevar aceasi chestie 300g la 2litri...au luat masuri:sa inchis pompa vreo 2 luni si atat..deci toti fura
|
eu am bagat de acolo...e rompetrol ...nu au fost probleme...insa stiu pe cineva care a luat la bidon si au iesit crengi si nisip
|
:))))))))
|
aolooo trafy. si eu mai bagam. cred ca am padure in rezoervor:)))...ma dau iar pe OMV:D
|
asa tata ... tradatorule 8)
|
scuzati ca vin cu un reply intarziat .. acum 5 minute am venit de la constanta am fost pe la mare:)))) mie mi-a placut boicot-ul si sincer ar trebui si azi si maine.. :rolleyes2
|
In data de 14.01.2011 au fost prezente la boicotare urmatoarele orase :
1 Ploiesti 2 Constanta 3 Valcea 4 Galat 5 Deva 6 Sibiu 7 Iasi 8 Baia Mare 9 Tg Mures 10 Tg jiu 11 Brasov 12 Buzau 13 Tulcea 14 Cluj 15 Focsani Speram ca la urmatoarea boicotare sa fie mai multe orase si mult mai multi soferi pentru a vedea si ei ca ne pasa. |
a fost si rm.valcea
|
Am scris doar valcea :P
|
3 Valcea unde's benoaclele (ochelarii) cand ai nevoie de ei?:)))
|
a ceea ce am facut noi ieri a fost boicot ? cu 6-7 masini ? ... nu prea ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning