![]() |
Re: Bancuri & Stuff
Merge o blonda la magazin sa cumpere cîrnati.Vînza toru întreaba:- sa vi-l tai felii d-soara? Iar blonda raspunde: ce crezi mah ca vaginul meu e pusculitza??
|
Bula la scoala o intreaba pe invatatoare !!
Bula : Doamna invatatoare pe o banca sunt trei femei care mananca cate o inghetata ! Una o linge ,una o suge si una musca din ea ! Care dintre ele este maritata? Invatatoarea : Pai cred ca cea care o suge ! Bula : nu ... cea care are verigheta pe deget !! dar imi place cum ganditi !! :D |
de ce au oltencele coatele ascutite !? stiu ca toti va ganditi ca sa-si faca loc printre fraeri ....dar NU ... ci sa puna frana cand le pui capra :D
|
Ce e mica merge pe sub pamant si e albastra!:idea:
|
poi zi dreaq ce e?
|
Quote:
|
se duce unu cu o bagaboanta la un hotel .... ajung ei in pat .. aia statea si se ungea pe "dansa" ...el o intreaba .. de ce dai cu crema? ..ea zice ... sa alunece mai bine !!
la 2-3 minute ... bagaboanta il vede pala ca-si punea lanturi pe "dansu",ea il intreaba ... de ce-ti pui lanturi ? ... el zice ... sunt lanturi anti-derapante |
Matei Radu Alexandru: sal
Matei Radu Alexandru: ce mai faci? Platon911_DTI: bn bn Platon911_DTI: cn esti Platon911_DTI: ? Matei Radu Alexandru: un baiat Matei Radu Alexandru: din urlati Matei Radu Alexandru: de ce? Platon911_DTI: bv Platon911_DTI: poi te intreb in plm sa stiu si eo cn esti Matei Radu Alexandru: sunt radu Matei Radu Alexandru: care e problema Matei Radu Alexandru: ce vrei sa afli de unde am id tau Matei Radu Alexandru: ? Platon911_DTI: am vazut ca esti Radu Platon911_DTI: asa bv tie manktias Matei Radu Alexandru: asa Matei Radu Alexandru: ba eu sunt din urlati si sunt un baiat cam gras Platon911_DTI: aaaa.....da mah te-am vazut in centru nu erai tu ala de skimbai culorile la semafor? Matei Radu Alexandru: ce Matei Radu Alexandru: ? Platon911_DTI: inseamna k te confund Matei Radu Alexandru: nu sunt semafoare in urlati Platon911_DTI: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) |
tare platon :))
|
a intrat si pe mine pampalau ala :lol:
cica mi-a gasit id`u pe un site de id :| |
:)) lasa-l ma sa intre .. nu tre sa mai radem si noi :D :)
|
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului, iar mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine
|
Ce inseamna 'emotii amestecate'? Sa-ti vezi soacra sarind de pe o stanca cu noul tau Mercedes!
|
NPC = nu port chiloti ! " o " LOL = la o laba ! " o " PLM = plecat la magazin ! " o " FMM = frate mersi mult ! " o " STF = sa-ti traiasca familia CMF - cand ma ***zi?! "
asa ca aveti grija cum prescurtati :-) |
2 rebusisti pe o banca:- Organ sexual la femeie...- Orizontal sau vertical?- Orizontal.- Gura
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning