![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
2 Attachment(s)
Sa ne amintim totusi de unde a ajuns ea asa frumoasa...:rolleyes2
|
cand o sa consideri tu sau cine lucreaza la ea, ca din poze se vede clar ca nu e mana ta cea care tine piesele, ca ati terminat la fel o bagati in garaj si o sa incepi modificarile la logan?
|
Quote:
P.S: Loganul nici macar nu imi apartine mie sau lui tata...e masina fratelui meu si face ce vrea cu ea, nu ma apuc eu sa ii fac modificari lui la masina:rolleyes2 Am impresia ca nici macar nu isi avea rostul postul asta...tu mereu cauti motiv de cearta:???::rolleyes2 |
eram doar curios, e un forum public pot sa intreb orice atata timp cat are legatura cu masina ta, asa zice regulamentul a....si nu am dece sa ma cert cu tine
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si uite asa avem si portbagaj clean, gume de iarna :D si cam atat
Sarbatori fericite, La multi ani un an nou cat mai bun :D Sa ne vedem masinile cat mai modificate:twisted: |
Quote:
Ce e ma cu sticker-ul ala cu WRC ,te dai cu ea pe macadam si noi nu stim? :lol: Noi sa fim sanatosi ! 8) |
Quote:
|
Faina dacia cosmin nu am ce zice curata si ingrijita fara prostii pe ea si asa sa ramana in continuare sa ai grija de ea si La Multi Ani sa ai un an nou fericit tu si familia ta!!!
|
Quote:
Merci Cata, asa v-a fi ;) La multi ani si tie si familiei tale si toate cele bune! Masina v-a suferi cateva mici modificari in viitor, dar nu foarte vizibile...Maine s-ar putea sa fie trantita putin nu mult....in vara o sa fie si mai mult:twisted: Am facut ceva treaba astazi...cu portbagajul, si se ridica in sus acum, dar parca tot mai trebuie o spira stransa sa se ridice mai repede...Mutlumiri lui Marian_TZW pentru explicatiile acordate...o sa mai revin cu poze P.S: Andreyno am dat stikerul WRC jos:-P Sa sti ca la cat e de inalta, ma pot da cu ea pe macadam da sa nu fie gheata sau zapada:lol: |
8 Attachment(s)
Cu toate ca s-a cam pus praful pe topicul lui Cosmin-SNR, mie mi-a spus ce a mai lucrat in ultimul timp si mi-a dat si poze, m-am gandit sa postez eu pentru ca el are ceva treburi de rezolvat si nu are timp de forum..dacioara e bine mersi cu modificarile actuale, si mai nou este de vanzare pentru detalii luati id-ul: cosmin_snr.
din cate se vede farul de pe stanga este spart, nu sariti in sus, v-a fi schimbat. |
da sa pus prafu simteam nevoia de niste poze... cat despre far... asa e cand te apuci sa faci modificari aiurea fara sa intrebi si fara sa ceri aprobarea :lol:
|
Quote:
|
da mah da sa invete din greselile altora 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning