![]() |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ....... ba sper ca nu va tineti de mistouri la ora asta :shock: ........ ce a facut Andrei dupa :?:
|
Chiar e adevarat?
Il asteptam pe andrei sa comfirme E kalmea vinlynu lam vazut intrun link dat de biz ms |
Am venit si cu \" replica \" !
Nu a luat foc nici o masina ... S-a aprins terosonul de sub bara , si cel de pe panoul de sub toba , din cauza ca toba a fost prea incinsa , si ptr ca am facut \" prostia \" de a scoate flacari in timp ce mergeam in 1-a cu masina prin fata publicului. Atata tot ... Bara nu are nimic , iar negreala de la fum s-a sters cu niste apa si o bucata de fasha de la Ambulanta. M-am ars putin la mana dreapta dar nimik grav. In rest ... TOATE BUNE ! |
Cu toate astea X ray a facut un show foarte frumos bv:P
|
Pai asteptam sa vedem ceva poze, filme, ca nu vezi ca sin vorba in vorba se aude ca masina lui X-Ray era in flacari ??? Pompieri, alea, alea... :lol:
|
5 Attachment(s)
uitatzi nishte poze noi cu mashina
|
pana la urma a luat foc sau nuh?
|
Re:
Quote:
CITESTE mai sus k a scris omu` CLAR ce s`a intamplat... P.S: Sad`le se stie frate k esti cel mai tare! Frumos Shobolan :twisted: rat`s attack! :P |
A aparut filmul pe site !!! :lol: :lol: A cam luat niscaiva foc, dar nu prea grav.
|
eu nu am vazut dacat cum au deschis usile si portbagajul la masina si apoi a venit andrei la noi cu mana bandajata :)
ps: u must expect surprises soon ! :D andrei stie!! |
:twisted:
Bine spus ... By The Way ... la mana nu am patiti mai nimik ... m-am parlit un pic si atat ... Masina nu are nimik , trebuie sa dau bara jos si sa curatz funinginea de sub ea ... :lol: |
????????
am si eu o nelamurire in legatura cu opelul WRC.... in topicul asta ai spus ca ai cronometrat in cat timp ai prins suta , viteza maxima etc etc...
pana acum eu nu am vazut nici un opel cu motorul tau c20xe care sa aiba inscriptionat pe ceasurile din bord 9 mii de ture si 280 km/h? cum ai cronometrat? ca daca ai modificat doar colantul care e lipit peste ceasuri si ai adaugat kilometrii si turatii acolo la greu cum ti-ai mai dat seama de performantele masinii??? eu nu stiu vreun opel astra din generatia anilor 93 cu motor 2000 16 v sa aibe 9000 ture si 280 km pe bord... :shock: :roll: |
U crezi ca e autocolant facut de nea gigi ? e special ptr tipul de motor si bord
|
motorul shi ceasurile cu alte chestii au fost luate de pe o calibra...adusa din germania...cu chip de la rieger ...mai multe...oricum o sa se schimbe shi motorul asta...
|
Re: ????????
Quote:
I-a trage un ochi aici ! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...sPageName=WDVW Data viitoare mai intereseaza-te . A fost schimbat doar afisajul cu 280 pe cel standard de 240 + 10 ... Am sa schimb si ceasurile cu unele originale pana la 8000 ture si 280 , ca sa fie treaba treaba ... Astept sa apara C20LET-ul cu tot ce trebuie . Si ca o informatie : ceasurile de pe calibra , vectra si Astra sunt compatibile 100%. Sunt identice ca forma si prindere. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning