![]() |
Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?
Vorbesti serios ? In halu asta au ajuns sa fure ?:yikes:
Astia trebuie prinsi si restu bine de la sine.. :omfg: |
Acum o luna au incercat sa imi fure toba....
|
Quote:
si totusi...nu ar trebui sa faci o reclamatie la politie pe tema asta? o zic in sensul ca ti-au furat bara, maine-poimaine iti fura toata masina:lol::lol:...din pacate, nu glumesc :| |
1 Attachment(s)
Uite cum o gasesc ...
|
Quote:
|
ieri mi-au furat a 3-a antena :((
|
Sincer nu stiu ... Dar i-as rupe mainile ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
Acu' sa nu crezi ca am vreo legatura cu bara si toba... :lol: PS (ca tot ti-am vazut semnatura): "partidul" JDM te vrea intr-o Honda, roackere! |
nu credeam ca voi ajunge vreodata sa postez aici in calitate de pagubit,dar...am intrat si eu in randul lumii bune lasate fara cd playere,detectoare de radar and shit.pe 1 aprilie:D la prima ora a diminetii m-am trezit cu un geam spart si ...surpriza.dvd player-ul lipsa+ tigarile si bricheta:lol:.acum am inteles in sfarsit rostul acelei cutiute pe care o primesti cand cumperi un cd player si in care ar trebui sa stea fata acestuia cand nu este in masina.momentan dau vina numai pe mine pentru ceea ce am patit dar...lasati-o naibii de treaba.vrei ceva cumparati.numai bine
|
Quote:
aha deci asta e ala care mi-a furat antenele X( X( |
Quote:
Dar cine stie, baietii poate vor sa`ti plateasca abonamentul, ca sa nu fie paguba chiar asa mare :):) Si eu am prostul obicei sa mai las fata de la dvd player in masina si nu o sa ma mire daca o sa gasesc geamul spart intr`o buna zi ! Totusi sper sa nu se intample asta :-? |
Quote:
|
Quote:
|
Inchis la politie? Nu mai au program permanent? Pai tu risti ca sa fii amendat in trafic din cauza lor.. jalnic am ajuns.. sa te plimbe de la o sectie la alta. Ai incercat sa obtii o dovada de la accidente usoare? poate ca nu are legatura cu furtul in sine dar sigur gasesti deschis si poti sa obtii si dovada de care ai nevoie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning