Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cum ne gasim masinile dimineata in parcare? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18224-gasim-masinile-dimineata-parcare.html)

semjke 31-03-09 23:06

Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?

Vorbesti serios ? In halu asta au ajuns sa fure ?:yikes:

Astia trebuie prinsi si restu bine de la sine.. :omfg:

Urban_Racing 01-04-09 02:18

Acum o luna au incercat sa imi fure toba....

Blondy26 01-04-09 13:36

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 2201388)

e bine ca mie inca n-a incercat nimeni sa-mi fure nimic...ba mi-au dat cadou chiar:lol:

si totusi...nu ar trebui sa faci o reclamatie la politie pe tema asta? o zic in sensul ca ti-au furat bara, maine-poimaine iti fura toata masina:lol::lol:...din pacate, nu glumesc :|

sergiuhusca 01-04-09 14:09

1 Attachment(s)
Uite cum o gasesc ...

NONE 01-04-09 14:54

Quote:

Originally Posted by sergiuhusca (Post 2202555)
Uite cum o gasesc ...

vai vai vai :sad:..o fi vre-un "prieten" de al tau :sad:...cel mai bine...e sa il pandesti...si rupei picioarele....:sad:

CT-89-POT 01-04-09 15:21

ieri mi-au furat a 3-a antena :((

sergiuhusca 01-04-09 17:02

Sincer nu stiu ... Dar i-as rupe mainile ...

NONE 01-04-09 18:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 2202748)
ieri mi-au furat a 3-a antena :((

Poftim mane...nu cred ca se supara daca ii iei una :-)

quick_5hifter 01-04-09 23:33

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2203407)

Cred ca aici avem un american innebunit dupa Doina FM :lol: care vrea sa prinda semnal din USA :lol:

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 2201388)

Imi pare rau sa aud ca ai ramas fara bara si ca era sa ramai fara toba.... dar totusi nu ma pot abtine sa-ti spun: daca ramaneai la japoneze, nu ti s-ar fi intamplat asa ceva :twisted:
Acu' sa nu crezi ca am vreo legatura cu bara si toba... :lol:

PS (ca tot ti-am vazut semnatura): "partidul" JDM te vrea intr-o Honda, roackere!

zbuf 02-04-09 07:50

nu credeam ca voi ajunge vreodata sa postez aici in calitate de pagubit,dar...am intrat si eu in randul lumii bune lasate fara cd playere,detectoare de radar and shit.pe 1 aprilie:D la prima ora a diminetii m-am trezit cu un geam spart si ...surpriza.dvd player-ul lipsa+ tigarile si bricheta:lol:.acum am inteles in sfarsit rostul acelei cutiute pe care o primesti cand cumperi un cd player si in care ar trebui sa stea fata acestuia cand nu este in masina.momentan dau vina numai pe mine pentru ceea ce am patit dar...lasati-o naibii de treaba.vrei ceva cumparati.numai bine

CT-89-POT 02-04-09 15:45

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2203407)

aha deci asta e ala care mi-a furat antenele X( X(

wu_vladutz 03-04-09 02:07

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2204865)
nu credeam ca voi ajunge vreodata sa postez aici in calitate de pagubit,dar...am intrat si eu in randul lumii bune lasate fara cd playere,detectoare de radar and shit.pe 1 aprilie:D la prima ora a diminetii m-am trezit cu un geam spart si ...surpriza.dvd player-ul lipsa+ tigarile si bricheta:lol:.acum am inteles in sfarsit rostul acelei cutiute pe care o primesti cand cumperi un cd player si in care ar trebui sa stea fata acestuia cand nu este in masina.momentan dau vina numai pe mine pentru ceea ce am patit dar...lasati-o naibii de treaba.vrei ceva cumparati.numai bine

Ai uitat sa spui ca ti`au luat si factura de la telefon, care era neplatita, bine`nteles :D:D
Dar cine stie, baietii poate vor sa`ti plateasca abonamentul, ca sa nu fie paguba chiar asa mare :):)
Si eu am prostul obicei sa mai las fata de la dvd player in masina si nu o sa ma mire daca o sa gasesc geamul spart intr`o buna zi ! Totusi sper sa nu se intample asta :-?

Hellman 03-04-09 18:23

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2207872)
Ai uitat sa spui ca ti`au luat si factura de la telefon, care era neplatita, bine`nteles :D:D
Dar cine stie, baietii poate vor sa`ti plateasca abonamentul, ca sa nu fie paguba chiar asa mare :):)
Si eu am prostul obicei sa mai las fata de la dvd player in masina si nu o sa ma mire daca o sa gasesc geamul spart intr`o buna zi ! Totusi sper sa nu se intample asta :-?

promit ca daca vrei sa ramai fara el te ajut eu :D

Urban_Racing 03-04-09 21:14

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2202440)
e bine ca mie inca n-a incercat nimeni sa-mi fure nimic...ba mi-au dat cadou chiar:lol:

si totusi...nu ar trebui sa faci o reclamatie la politie pe tema asta? o zic in sensul ca ti-au furat bara, maine-poimaine iti fura toata masina:lol::lol:...din pacate, nu glumesc :|

Am fost la militie , mi`au luat bara cu tot cu nr nu a venit nimeni sa vada de la sectia 2 de unde apartin si unde am sunat ,m`au trimis la sectia 1 unde mi`au zis ca e inkis , zici ca e aprozar e cu program , si i`am intrebat ce se intampla daca ma opreste cineva in trafic si un cap luminat de`acolo mi`a zis sa fac poza cu telefonul la program si sa arat ca yo am fost da era inkis! Comentati voi cum stiti

semjke 03-04-09 22:38

Inchis la politie? Nu mai au program permanent? Pai tu risti ca sa fii amendat in trafic din cauza lor.. jalnic am ajuns.. sa te plimbe de la o sectie la alta. Ai incercat sa obtii o dovada de la accidente usoare? poate ca nu are legatura cu furtul in sine dar sigur gasesti deschis si poti sa obtii si dovada de care ai nevoie.

All times are GMT +2. The time now is 00:59.

- Copyright 2026 4Tuning