Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/161938-intalnire-dacia-9-loc-2010-a.html)

deniel 23-04-10 16:19

Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?

Cred ca cel mai bun loc sa ne intalnim in bucuresti ar fi la IKEA,sau la benzinaria romp[etrol de pe DN cum a fost si anu trecut

ady smen 23-04-10 19:07

si eu o sa vin la intalnire daca se poate am o dacie 1310 (zambetu lui iliescu)si dupa cat am observat pe dacia club se vb sa vin numai masini dacia 1300 intrebarea mea e se poate sa vin si eu cu 1310 usor modificata?? si apropo am abservat sticarele si sunt faine si as vrea sa stiu daca vor ramane asa sau se vor mai modifica si cu locatia ca am obs. ca locatia nu e trecuta si daca pot sa ajut cu ceva sunt din brasov si lucrez la o TIPOGRAFIE unde se tiparesc ziare din toata tara dar tel meu e 0766546438

b08ygs 23-04-10 21:32

Am zis si mai zic odata ora a fost pusa ca punct de reper caci este prea devreme sa ma pronunt:) da adevarat este cam tarziu 7 dar anu trecut parca la aceeasi ora am plecat la brasov sau ceva de genu asta:-P oricum mai vorbim si ca loc de plecare prefer petromul de pe DN1 imediat dupa podul de pe centura, ca poate mai sunt persoane care vin de pe centura si sa nu intre in bucuresti ca sa se intalneasca cu noi:) si pe drum mai asteptam oameni sa ni-se alature

SpeedClass 23-04-10 21:37

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3305087)
Am zis si mai zic odata ora a fost pusa ca punct de reper caci este prea devreme sa ma pronunt:) da adevarat este cam tarziu 7 dar anu trecut parca la aceeasi ora am plecat la brasov sau ceva de genu asta:-P oricum mai vorbim si ca loc de plecare prefer petromul de pe DN1 imediat dupa podul de pe centura, ca poate mai sunt persoane care vin de pe centura si sa nu intre in bucuresti ca sa se intalneasca cu noi:) si pe drum mai asteptam oameni sa ni-se alature

eu va astept la Rompetrol in Comarnic!!!!

RRedman 23-04-10 22:20

5 Attachment(s)
Aici sunt stickerele in format pdf.Fiecare isi alege culoarea, si il printeaza pe ce dimensiune doreste.Bafta cu intalnirea!
P.S.Vorbiti cu cei la care printati, sa scoata griul din fond, de la stickerul alb si va recomand sa il printati pe autocolant mat, nu lucios.

SpeedClass 23-04-10 22:39

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3305232)
Aici sunt stickerele in format pdf.Fiecare isi alege culoarea, si il printeaza pe ce dimensiune doreste.Bafta cu intalnirea!
P.S.Vorbiti cu cei la care printati, sa scoata griul din fond, de la stickerul alb si va recomand sa il printati pe autocolant mat, nu lucios.

Multumim!!!!

RRedman 23-04-10 22:44

Quote:

Originally Posted by SpeedClass (Post 3305279)
Multumim!!!!

Cu placere!Sa nu uitati sa faceti poze, sa vedem si noi, cei care nu au putut sa ajunga, cum a fost evenimentul!
Noroc!

eurostyledacia 24-04-10 07:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 3291939)
bine zis dogg sa o vedem si pe asta cu thredu pe prima pagina aaa si apropo de moderatorii sunt 2 care sunt de nota zece da sunt altii care sunt degeaba se stiu ei sa fiu on topic vrem cat mai multe prezente pe aici ptr ca lucii sa poata sa isi puna obrazu ptr locatie dk nu mergem pe camp de voi depinde tot asa ca asteptam ..salutarii mult pozitiv

as veni si eu cu renoul meu dar nush cum trec oceanu

ady smen 24-04-10 18:36

as avea si eu o rugaminte daca poate face cneva un sticar pe albastru dar sa fie scris si locul unde are loc intalnirea ca vreau sa pun pe masina si daca vede cineva sa stie unde are loc intalnirea daca se poate multumesc

LUCI BV 89 WRC 24-04-10 19:03

cei de pe dacia club am inteles ca "vor accepta" si 1300-le violate deci pana la urma este acelasi rahat ca anu trecut,cei cu 1310 si restu in afara de 1300 vor sta pe margine,asta e se pare ca nu putem face nimic cum trebuie,dar cert este ca alte cluburi pot!!!!!
bafta va doresc

ady smen 24-04-10 19:26

deci daca am o dacie 1310 nu pot veni la intrunire?? de ce numai 1300 ca mare diferenta de ani nu e mda ok asa-i romanu cea mai al d...u natie

b08ygs 24-04-10 21:32

La rugamintea unui user de pe Dacia Club voi posta cateva lincuri de pe topicul lor sa vedeti cateva lucruri;)

Postarea 51
http://www.daciaclub.ro/Brasov-in-ma...l#entry2399727

Postarea 13892
http://www.daciaclub.ro/DACIA-1300-f...03-s13890.html

Postarea 14023
http://www.daciaclub.ro/DACIA-1300-f...03-s14010.html

Va rog frumos cititi cu atentie;)

p.s. sper sa mearga acum

nelutz69 24-04-10 21:46

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3307500)
La rugamintea unui user de pe Dacia Club voi posta cateva lincuri de pe topicul lor sa vedeti cateva lucruri;)

Postarea 51

Postarea 13892

Postarea 14023

Va rog frumos cititi cu atentie;)

Not Found
The requested URL /Brasov-in-mai--t17...ml was not found on this server.

:twisted:

tot ce am inteles e ca sant 2 gasti si din pacate nu poti sa te imparti in doua :twisted: prefer o alta intalnire cere nu e asa exclusivista...

b08ygs 24-04-10 22:11

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 3307531)
Not Found
The requested URL /Brasov-in-mai--t17...ml was not found on this server.

:twisted:

sa rezolvat:-P

SpeedClass 24-04-10 22:59

Salut baieti.Am citit tot,si aici si pe Dacia Club,pana la urma am inteles in felul urmator(va rog sa ma corectati daca gresesc).
Intalnirea a fost realizata de al inceputul inceputurilor pentru Dacia 1300 cat mai stock,zic baietii de pe Dacia Club.
Altii spun k orice "Daciot" este binevenit,eu m-am inscris pe lista lod si vad ca inca apar in ea.De venit oricum o sa vin(am 2 motive..1-am promis,2-pe 9 imi expira itp,nu cred k am bani sa il fac acum,o sa o mai tin parcata putin si vreau ca "ultima cursa sa fie frumoasa).
Daca o sa ma primeasca la "expozitie cu break-ul meu bine,daca nu, nu e nicio problema,pot sa admir si sa vorbesc cu alti Dacioti la fel de bine.Multe neintelegeri intre 4T si DC,imi pare rau,exemplul baiatului ala dat cu trabantistii e de admirat si de luat aminte(pana la urma nici alea nu sunt toate la fel,adica acelasi an si stock)
Rog pe cineva care se pricepe sa imi posteze mesajul si pe Dacia Club daca care buna placere sa imi faca acest serviciu.Vreau sa fie bine,sa povestim tuturor de aceste intalniri,parerea mea PREA MULTE DISCUTII PE LANGA SUBIECTUL PRINCIPAL...ramane la aprecierea voastra...suntem noi romani(cum spunea cineva)dar daca fiecare mai lasa din orgoliul lui se poate face ceva frumos...Este o parere proprie care va rog daca se poate sa ajunga si pe Dacia Club,nu vreau sa supar pe nimeni.Va multumesc si drumuri bune!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning