![]() |
Re: A race car is born
nu e vina mea ca nu-i gata masina, e vina mecanicului. ce sa fac daca alt om n-am gasit? asta lucreaza ca melcul, dar macar stie ce are de facut... si-mi face masina printre altele pe care le lucreaza zilnic...
|
cand ma intorc din concediu voi pune niste poze cu noul sistem turbo instalat :)
|
chiar daca nu am mai postat detalii, nu cred ca se justifica atacurile, cine are proiecte demarate stie ce inseamna munca la asa ceva si cat timp consuma. sunt intr-un stadiu foarte avansat cu masina, dupa ce in prima faza sistemul a fost facut prost, ungerea la turbina a fost ineficienta si a dus la griparea axului. a fost refacut integral motorul, schimbate piese, modificate axele cu came, pompa de ulei, am pus cuzineti din franta, am facut un sistem de evacuare modular pentru a putea interveni ulterior la motor daca este necesar, iar acum mai am de pus aprinderea si alimentare. o groaza de munca si timp si bani au intrat in realizarea flanselor, trebuie modificate lonjeroanele, taiate traversele de sub scaune, toate acestea sunt consumatoare de timp si cum am spus si inainte, mecanicul meu nu lucreaza doar la aceasta masina ca ar fi fost gata in iarna trecuta. multumesc pentru intelegere, succes cu proiectele celor care le au in desfasurare si voi posta poze si detalii cat mai curand... iar pentru cel care a spus ca n-am fata de oltcit tunat, iti recomand sa citesti un thread despre masinile mele: https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/4642-rx-8-e270-a4-patrol.html. de aici poti scoate audi-ul ca l-am vandut si adauga un passat nou, 2.0tdi de 140cp
|
lucian.. deviem.. klar de subiectul topicului.. asa nu ajngem..niciunde ;)
dar era necersara o anuntare..din partea lui cu privire la desfasurarea acestui proiect , sti cand faci niste afirmati gen turbo , lambo dors .. si altele si trec cate luni chiar se ridica intrebari .. oare se mai face? sau nu ? se continua .. ? sau nu se mai continua...? si baieti uni dintre ei au fost mai rai.. ;) ok sa inteleg ca se continua.. si asteptam poze... in curand.. multa bafta.... |
Balamalele pt lambo sunt , la fel si kit-ul de turbo. Asta stiu eu sigur . Acum ... ca dureaza ... la mine a durat 18 luni , alt motor , alta caroserie . Eram curios cati au avut un proiect de anvergura de isi permit sa critice. La o tastatura totul e asa usor ....
|
Quote:
poti vedea la semnatura.. k deci se va face acest project..si se va termina :D |
la mine rk general adica suspensie ,caroserie ,interior si motor+turbo a durat 3 luni .................
|
Pai da. Dar din ce vad in semnatura ta tu te-ai oprit la 100 cai .
|
ce vezi in semnatura lui e corectitudine. spre deosebire de alti el isi afiseaza doar cuplu si caii putere masurati pe dino la 0,6 din turbina. acuma umbla cu mai mult. deci 100+ cai nu vreau sa estimez eu ca nu is postura de a o face.
|
Ok... imi cer scuze. Reformulez .... el merge sub 1 bar .. Pt 1.5 mai ai nevoie de cate ceva si mai multa atentie .
|
acum merg cu 1 bar si cred ca este suficient pt un motor de oltcit ,la 0,5 am 91, la 0,6 am 99,5 ,la 1 bar nu stiu cit am dar este suficient ,dar daca lucian crede ca motorul de oltcit este de r 5 gtt sa poata sa mearga cu 1,5 bari .........spor la treaba ,oricum din ce spunea cel care a facut topicul se pare ca nu are cu cine sa faca masina sa mearga asa ca daca o face sa mearga cu 0,6 e bine ,spor la treaba
|
Quote:
ca oridecata atentie ai da dovada...nu te rezemi in 1.3 de oltcit sa mearga la 1.5 bari.. poate o liniuta dupa care iti va bubui....stiu din surse sigure..orice ai face acestui motor.. stiu de la ingineri de oltcit pe aici se numara.. tata lui dany PMD... am vb despre asta si credema ca stie...a facut el motor de oltcit sa mearga in 3 pistoane ;) cu un consum de 4 ;) asa..ca hai cu faptele...ca trece vremea....MULTUMESC...si fara devieri de la subiect |
Eu de fapt credeam ca e 1.3 de rx8 .. motorul ala .. nu de renault 5 . Nu ma mai bag ca vad ca nu e loc .
|
1 Attachment(s)
eu cred ca vorba lunga saracia omului ,daca omul mai are masina si ma face ceva la ea sa posteze daca nu ,nu,oricum din poza de mai jos se vede clar ca este vitan tuning
ps lucian motor de 13 este de oltcit ,merge ok cu 1 bar la 1,4 bari merge dar detoneaza rau ,daca motorul de oltcit era ca cel de 5 gtt proiectat de fabrica sa mearga cu turbo mai faceai combinatii ,tu cu motorul de snova mergeai cu 1,4 bari?pt ca este un motor de renault aspirat si nu cred ca rezista la 1,4 bari,dar poate ai de 5 gtt |
Daca poza asta e vitan tuning .... eu mi-o tai si o dau la rate ! Mai bine ne vedem fiecare de masinile noastre .
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning