![]() |
Re: TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :)
Quote:
vezi ca sunt niste tampoane de cauciuc care se regleaza incearca sa l scoti mai mult in exterior, sa stea portbagajul mai apasat |
Quote:
|
care este cea mai modificabila masina ? pt noi
https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html |
5 Attachment(s)
Bara fata + bara spate + praguri 11.000.000lei (1100 RON)
|
Imi pare foarte rezonabil pretul...il faci tu sau ai gata facute?
|
gata facute ....deci nu sunt facute de mine .....prin acest anunt ajut un prieten sa isi faca cunoscuta "marfa" si in Constanta
|
Quote:
nuh ... eu nu am patit nimik ... |
3 Attachment(s)
Salutare!
Stie cineva unde pot face in Constanta niste accesorii din fibra de sticla pentru un Mustang din 2005? E vorba de scoops pentru geamurile mici laterale si capota,ca in poze. As vrea sa ma duc si sa-i pun folie. Stiu ca e o firma pe la policlinica CFR. Alte sugestii? Multumesc |
Da...0723 954 872 Ionut il cheama.
|
Psy ... am rezolvat-o cu acceleratia am pus un arc aditional. Merge brici acum.
|
Stie careva niste adrese de firme de tuning din Austria? Need some help.
|
Referitor la Loganul rosu:Pretul de 11 mil nu poate fi redus daca se modifica barile mele sau la dau la schimb? Asigurati si vopsitoria? Daca da la ce pret?
|
Eu zic , ca este un pret destul de bune pentru un kit complet.Pretul este fix .Vopsitoria nu o asiguram dar te putem trimite la un vopsitor foarte bun si foarte ieftin.Salutari
|
RamboX vbmenu_register("postmenu_235542", true);
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/2.gif Stage 1 Join Date: Aug 2005 Location: Constanta Posts: 18 My Photos: (0) https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon1.gif Da,da numa jantele deocamdata ca turbina de la Ellia inca nu mi-a venit, iar in curand o sa ai si tu un soc cand o sa vezi live un kit tunning de Pilot. (end of quote) dar vai....ce s-a intamplat? inca de atunci am ramas socat...n-au mai venit nici kitul pilot, nici turbina de la c&c? la naiba...ce te faci la semafor? ca din cate ziceai tu, ne faci praf la o cursa cu arbitri pana la palazu, cu berlinele noastre obosite...:rolleyes2 de curiozitate numai, cat costa kitul ala pilot? nu cumva costa mult mai mult, dar arata mult mai rau? nu cumva incepi sa vezi pe din ce in ce mai multe loganuri acelasi kit? hmmmm... ia vezi pe poporului cat te costa un kit a la JAN-midnight racer si apoi trage linie ;) |
pe tine te-a bagat cineva in seama?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning