Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes vs. BMW vs. Audi (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/140771-mercedes-vs-bmw-vs-audi.html)

D.Y ¬ 15-12-09 19:33

Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2894819)
deci de aici rezulta ca X5 < A4

Nu. Doar ca omului nu i-a placut cum a mers X5 si el mai avusese inainte de X5 un A6 model vechi. Si acum are un A4 modelul nou. Pur si simplu nu i-a placut cum mergea.

GTR 15-12-09 22:45

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2894835)
Nu. Doar ca omului nu i-a placut cum a mers X5 si el mai avusese inainte de X5 un A6 model vechi. Si acum are un A4 modelul nou. Pur si simplu nu i-a placut cum mergea.

Eu mai curand dau vina pe recesiune, nu are cum sa mearga un x5 nou mai prost decat unul vechi, deci daca dupa cel vechi si-a luat modelul nou a facut-o pt. ca-i placea.
Acum, poate mandria l-a facut sa gaseasca alt motiv pentru schimbarea masinii.

D.Y ¬ 15-12-09 23:24

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 2895399)
Eu mai curand dau vina pe recesiune, nu are cum sa mearga un x5 nou mai prost decat unul vechi, deci daca dupa cel vechi si-a luat modelul nou a facut-o pt. ca-i placea.
Acum, poate mandria l-a facut sa gaseasca alt motiv pentru schimbarea masinii.

Nu ai inteles.

Omu a avut multe masini. Intr-un timp avea un A6 nu acest model care a aparut acum celalalt dinaintea lui. Si l-a vandut si-a luat X5 si nu i-a placut cum mergea si si-a luat un A4 full.

m_power87 15-12-09 23:38

Asta cu vandutul X5-ului a fost chiar tare, e prima data cand aud asa ceva, cred ca toata lumea e constienta ca un A4 nu o sa fie niciodata mai bun decat un X5 la orice capitol inclusiv confort, sunt din clase diferite si chiar nu are rost sa le comparam, nu a mai avut omu bani de leasing si a trecut la A4 si deh ce sa zica si el ... nu e bun domne ... pei de ce la mai cumparat? nu stia dinainte ca este necomfortabil?

D.Y ¬ 15-12-09 23:45

Quote:

Originally Posted by m_power87 (Post 2895613)
Asta cu vandutul X5-ului a fost chiar tare, e prima data cand aud asa ceva, cred ca toata lumea e constienta ca un A4 nu o sa fie niciodata mai bun decat un X5 la orice capitol inclusiv confort, sunt din clase diferite si chiar nu are rost sa le comparam, nu a mai avut omu bani de leasing si a trecut la A4 si deh ce sa zica si el ... nu e bun domne ... pei de ce la mai cumparat? nu stia dinainte ca este necomfortabil?

Masinile le-a cumparat cu banii in mana. Eu v-am dat un exemplu de care si eu m-am mirat. ;)

Cupra 16-12-09 07:48

Bmw pana in 35 de ani(indiferent de clasa), Mercedes 35 ani+(indiferent de clasa), Audi in restul timpului... nu ca nu ar fi masini bune, dar Asa cum Mercedes exceleaza la lux,durabilitate,calitate si Bmw la agresivitate,sportivitate, Audi e si el excelent la .... restul :))

CLM_Audi 16-12-09 23:03

asta e parerea ta personala din moment ce nu ai adus argumente, si iti raspund pe masura:
bmw pana la 35, mercedes dupa 35... Audi tot timpul, fiindca are lux, durabilitate mai mult decat bmw, si agresivitate sau sportivitate mai mult decat mercedes. look agresiv e altceva, in rest nu vad ce agresivitate, ca nu e animal. la fel cu durabilitatea... la ce te'ai referit? cred ca ai vrut sa spui fiabilitate. si Audi mai e excelent la ceva, la design prietene

numai bine, bafta pe zapada, mai ales celor cu tractiune spate

GTR 17-12-09 05:56

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 2898629)
asta e parerea ta personala din moment ce nu ai adus argumente, si iti raspund pe masura:
bmw pana la 35, mercedes dupa 35... Audi tot timpul, fiindca are lux, durabilitate mai mult decat bmw, si agresivitate sau sportivitate mai mult decat mercedes. look agresiv e altceva, in rest nu vad ce agresivitate, ca nu e animal. la fel cu durabilitatea... la ce te'ai referit? cred ca ai vrut sa spui fiabilitate. si Audi mai e excelent la ceva, la design prietene

numai bine, bafta pe zapada, mai ales celor cu tractiune spate

Mare ti-e gradina Doamne :))))

aleks 17-12-09 07:13

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 2898629)
Audi tot timpul, fiindca are lux, durabilitate mai mult decat bmw, si agresivitate sau sportivitate mai mult decat mercedes.

Asta-i cumva ca Mihai Leu, care era cel mai bun şofer dintre boxeri şi cel mai bun boxer dintre piloţii de raliu :)

adrian78bmw 17-12-09 10:35

Aleks era cel mai bun pilot dintre boxerii

300zxtt 17-12-09 12:23

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2899050)
Asta-i cumva ca Mihai Leu, care era cel mai bun şofer dintre boxeri şi cel mai bun boxer dintre piloţii de raliu :)

Chiar ca ai zis-o bine..... tare replica ta.

GTR 17-12-09 13:50

Quote:

10X :))))))

CLM_Audi 17-12-09 14:01

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 2899018)
Mare ti-e gradina Doamne :))))

altfel spus, nu ai replica?
am vrut sa spun ca audi are cam din fiecare, si face chiar masini bune, asta ca raspuns la faptul ca Audi este bun la "restul"

ESPinoza 17-12-09 14:04

Quote:

just priceless :D

GTR 17-12-09 14:26

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 2899928)
altfel spus, nu ai replica?
am vrut sa spun ca audi are cam din fiecare, si face chiar masini bune, asta ca raspuns la faptul ca Audi este bun la "restul"

Parea sa fi spus ca are tot si suprematie totala, nu din toate, doar ca esti cam exclusivist in caracteizari, toate 3 au caracteristicile enumerate de tine, iar designul Audi imi place doar ca este un permanent facelift si o asemanare prea mare intre clase.

Fiabilitatea AUDI este medie, sub BMW si probabil si sub Mercedes.
Motorizari in general performante medii, fiabilitate sub cei 2.
Confort mediu.

DA, are din toate dar nu exceleaza in nimic.

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning