![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Quote:
|
cred k gagicasa...
n-as vrea sa intru in detalii ... cert e ca era prea lung si prea dureros ptr ea si a considerat ca e mai bine sa taie din el =)) p.s: next time .. stii tu la ce ma refer ... cand .. jap jap .. ai grija sa nu aibe obiecte taioase prin preajma .. ca cine stie cum o apuca pe nebuna .. ciomu 2 in versiune feminina =)) |
lol santose :D
eo mi l-am taiat frate ... ca ma manca in cwr sa tai "pielita" aia de pe salam =)) |
hmmm .. e vorba de dureri , sa terminam cu pielite ca cine stie cati ... u know sunt pe aici si se apuca sa ne povesteasca .. =))
|
pielita dp salam salam... sau salam 'salam'? :-P
|
vezi mustange ? ti-am zis eu ca nu e bine sa pui sange si salam in aceiasi propozitie .. =)) se interpreteaza ..
|
alegeti voi care salam il vreti =))
eo doar am zis de unde pana unde =)) |
cea mai mare durere a fost knd am lovit Opelu meu...eram deprimat pe bune.....da' s-a rezolvat
|
cea mai cumplita?? cand mi-a bagat unul din greseala la o petrecere o tigara in ochi... :( no comm prin ce am trecut mai apoi...
|
Quote:
|
Dureri fizice .......multe ...cand am invatat sa merg cu bicicleta ce aveam in genunchi si la coate :-) :lol: ...... asta vara de cate ori incercam sa sar cu rolele scarile de la teatru ma juleam ...... da cea mai mare durere a fost atunci cand mia scos nervu la o masea :cry: ( era sa ii dau una la doctorita .... :lol: ).....
Din alea pshice am una si buna de un an si ceva :evil: ......... |
poi o luna ... doua saptamani nu am putut sa dezlipesc pleoapele... acuma, daca te uiti, te juri ca nu am avut nimic... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning