Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

PYT 22-01-07 23:53

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 710729)
you got it :D

:)))) da vad k n=ai pomenit nimic daca te-ai taiat singur, sau te=au prins cumva tiganii? :-P

EvLSant0S 22-01-07 23:58

cred k gagicasa...
n-as vrea sa intru in detalii ... cert e ca era prea lung si prea dureros ptr ea si a considerat ca e mai bine sa taie din el =))

p.s: next time .. stii tu la ce ma refer ... cand .. jap jap .. ai grija sa nu aibe obiecte taioase prin preajma .. ca cine stie cum o apuca pe nebuna ..
ciomu 2 in versiune feminina =))

Mustang 23-01-07 00:00

lol santose :D
eo mi l-am taiat frate ...
ca ma manca in cwr sa tai "pielita" aia de pe salam =))

EvLSant0S 23-01-07 00:01

hmmm .. e vorba de dureri , sa terminam cu pielite ca cine stie cati ... u know sunt pe aici si se apuca sa ne povesteasca .. =))

PYT 23-01-07 00:02

pielita dp salam salam... sau salam 'salam'? :-P

EvLSant0S 23-01-07 00:04

vezi mustange ? ti-am zis eu ca nu e bine sa pui sange si salam in aceiasi propozitie .. =)) se interpreteaza ..

Mustang 23-01-07 00:06

alegeti voi care salam il vreti =))
eo doar am zis de unde pana unde =))

platon911 23-01-07 00:09

cea mai mare durere a fost knd am lovit Opelu meu...eram deprimat pe bune.....da' s-a rezolvat

Magos 23-01-07 10:18

cea mai cumplita?? cand mi-a bagat unul din greseala la o petrecere o tigara in ochi... :( no comm prin ce am trecut mai apoi...

Aaronnel^ 23-01-07 10:35

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 711065)
cea mai cumplita?? cand mi-a bagat unul din greseala la o petrecere o tigara in ochi... :( no comm prin ce am trecut mai apoi...

Pfoai de viata mea :(( asta chiar e naspha :( Si cat nu ai vazut cu ochiul acela ?

vio[s] 23-01-07 10:40

Dureri fizice .......multe ...cand am invatat sa merg cu bicicleta ce aveam in genunchi si la coate :-) :lol: ...... asta vara de cate ori incercam sa sar cu rolele scarile de la teatru ma juleam ...... da cea mai mare durere a fost atunci cand mia scos nervu la o masea :cry: ( era sa ii dau una la doctorita .... :lol: ).....

Din alea pshice am una si buna de un an si ceva :evil: .........

Magos 23-01-07 11:05

poi o luna ... doua saptamani nu am putut sa dezlipesc pleoapele... acuma, daca te uiti, te juri ca nu am avut nimic... :)

EvLSant0S 23-01-07 14:28

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 711101)
Dureri fizice .......multe ...cand am invatat sa merg cu bicicleta ce aveam in genunchi si la coate :-) :lol: ...... asta vara de cate ori incercam sa sar cu rolele scarile de la teatru ma juleam ...... da cea mai mare durere a fost atunci cand mia scos nervu la o masea :cry: ( era sa ii dau una la doctorita .... :lol: ).....

Din alea pshice am una si buna de un an si ceva :evil: .........

pai tzi l-a scos neanesteziat ? adica nu iti facuse anestezie inainte ? cand ti-a scos nervu ..

vio[s] 23-01-07 18:24

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 711415)
pai tzi l-a scos neanesteziat ? adica nu iti facuse anestezie inainte ? cand ti-a scos nervu ..

ba da .......... da tot am simtit :cry: ..... si sunetul ala bzzzzzz bzzzz nu mai zic :evil:

Aaronnel^ 23-01-07 18:37

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 711770)
ba da .......... da tot am simtit :cry: ..... si sunetul ala bzzzzzz bzzzz nu mai zic :evil:

Ahh .. super naspha ... urasc dentistul .... imi vine sa-i omor

All times are GMT +2. The time now is 10:45.

- Copyright 2026 4Tuning