Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

riptor 23-10-06 14:35

Re: Prietenie intre barbati si femei?

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 594475)
...ACUM sunt perfect de acord!!! ;)

:) sa inteleg ca lucrurile au mai "evoluat" putin?...de acu in colo daca ai sa dai peste un posibil amic sa il intrebi din prima: "ba! tu ma placi pe mine?!" si daca o sa zica un "nu" sincer atunci aveti unda verde! :) Aaa,sa nu uit,sunt convins ca in "amicitiile" astea barbatilor le pica cu tronc de cele mai multe ori,ei strica cel mai des toata smecheria...recunosc!..

Trixi 23-10-06 14:47

mdea....asa sa intelegi.faza aia cu intrebatul,ar fi tare d tot!!!:D desi nimeni nu s-ar mira de la mine :D :D :D dar ar fi greu sa-ti zica cineva din start CUM te place. daca as sta d vorba numai cu barbati kre ma vad baba cloanta..as putea sa stau intre 4 pereti,bine ms...asa k ,din cind in cind imi asumi riscul,fac tot posibilul k sa ma comport 100% corect,si daca tot m-i se mai da in cap cu declaratii neasteptate,las la aprecierea lor daca mai vor sa fim prieteni sau nu...k despre altceva nu poate fi vorba.

B|shOp-VR6 23-10-06 15:55

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 593352)
....daca citeam postul tau,acum citeva luni...sa fiu sincera,saream in sus,k nu ai dreptate...dar acum tre sa admit k ai dreptate in mare masura...ptr k se mai intimpla sa lasi garda jos,fiind vorba "doar" d amicitie...apoi te trezesti cu niste sentimente ..si nu mai ai ce face,decit sa dai cu capul d pereti...

Foarte adevarat.. nu vreau sa comentez mai mult dar cam asa se intampla :) si mai mult.. se duce si de rapa totul.. :???:

EvLSant0S 23-10-06 18:00

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 593365)
mda... am patit si eu....
si am dat cu caruta in gard... ca nici relatie nu a iesit si am stricat si prietenia... adik n-am stricat-o dar... nu mai e la fel... ne-am racit...

merge.. :) si relatie ,si amicitie , si prietenie .. toate merg :) -cu aceiasi pers.

tre sa gusti din toate cat traiesti , nu ?
daca si cu cine .. e perfect.. merg toate :)

B-83-DAC 24-10-06 02:56

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 595899)
Foarte adevarat.. nu vreau sa comentez mai mult dar cam asa se intampla :) si mai mult.. se duce si de rapa totul.. :???:

mare dreptate ai in cele ce le spui cred ca 90 % stim ca asa se intampla :D

pheerya 24-10-06 21:39

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 596027)
merge.. :) si relatie ,si amicitie , si prietenie .. toate merg :) -cu aceiasi pers.

tre sa gusti din toate cat traiesti , nu ?
daca si cu cine .. e perfect.. merg toate :)

si daca persoana de langa tine nu le vrea pe toate...nu mai ai parte de nimik..ramai cu buza umflata:lol:

DolusD 24-10-06 21:42

eeeee acu si u ,poate nu le vrea pe toate dar tot vrea una din ele :D :D :D

d3vilish_lips 26-10-06 15:10

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 595899)

:lol:hahahahahahaha ce e cu tine domnule serban? de faci afirmatii dastea :twisted:....

Trixi 26-10-06 15:17

cred k miroase p-aici ceva .....:shock: a da! a arsssssssssssssssssssss!!!!:D :D :D
gluma-i gluma..dar mai mult sau mai putin toti ne-am cam luat ceaiul....:cry:

B|shOp-VR6 26-10-06 15:22

In astfel de situatii nu pot sai numesti ca te-ai ars.. ci doar constati un anumit aspect care se pare ca e general valabil. :D

Devilish.. probleme?? :lol: :lol:

Trixi 26-10-06 15:30

inseamna,k ai scapat cu bine ;) nu toti au norocul....

B|shOp-VR6 26-10-06 15:33

Eu cred ca depinde in mare masura de cum interpreteaza fiecare situatia.. dupa ce s-a consumat faptul. Bineinteles ca nu e prea placuta senzatia.. dar dak o interpretezi intr-un fel favorabil.. ti-e mai usor

Trixi 26-10-06 15:41

mda...ms d pont ;) oricum si pana acum paranoia atingea cote maxime la mine,dar de o vreme am devenit caz medical....:D :D :D

tune_AKj 26-10-06 16:18

Eu cred in prietenia intre un barbat si o femeie....dar este o linie f subtire care desparte prietenia de ...ceva mai mult...pentru ca el(ea) e intotdeauna acolo cand te certi cu prietenul(a), cand ai ratat un examn , cand se intampla un eveniment fericit/nefericit in viata ta....si de cele mai multe ori e de acord cu tine/langa100% (ca de aia ti-e prieten)....si se poate ca intr-un moment x din viata sa incepi sa-l privesti cu alti ochi, ...te stii de o groaza de timp/anii si deodata..."bang" parca e altfel,,,,,

In concluzie....se poate, prietenia intre o femeie si un barbat, daca nu se depaseste acea "granita"..

d3vilish_lips 26-10-06 16:48

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 599694)
In astfel de situatii nu pot sai numesti ca te-ai ars.. ci doar constati un anumit aspect care se pare ca e general valabil. :D

Devilish.. probleme?? :lol: :lol:

....ai fi vrut tu sa te arzi =))):lol:.....eu nu am probleme eu am nelinisti =))....

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning