![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
Quote:
|
mdea....asa sa intelegi.faza aia cu intrebatul,ar fi tare d tot!!!:D desi nimeni nu s-ar mira de la mine :D :D :D dar ar fi greu sa-ti zica cineva din start CUM te place. daca as sta d vorba numai cu barbati kre ma vad baba cloanta..as putea sa stau intre 4 pereti,bine ms...asa k ,din cind in cind imi asumi riscul,fac tot posibilul k sa ma comport 100% corect,si daca tot m-i se mai da in cap cu declaratii neasteptate,las la aprecierea lor daca mai vor sa fim prieteni sau nu...k despre altceva nu poate fi vorba.
|
Quote:
|
Quote:
tre sa gusti din toate cat traiesti , nu ? daca si cu cine .. e perfect.. merg toate :) |
Quote:
|
Quote:
|
eeeee acu si u ,poate nu le vrea pe toate dar tot vrea una din ele :D :D :D
|
Quote:
:lol:hahahahahahaha ce e cu tine domnule serban? de faci afirmatii dastea :twisted:.... |
cred k miroase p-aici ceva .....:shock: a da! a arsssssssssssssssssssss!!!!:D :D :D
gluma-i gluma..dar mai mult sau mai putin toti ne-am cam luat ceaiul....:cry: |
In astfel de situatii nu pot sai numesti ca te-ai ars.. ci doar constati un anumit aspect care se pare ca e general valabil. :D
Devilish.. probleme?? :lol: :lol: |
inseamna,k ai scapat cu bine ;) nu toti au norocul....
|
Eu cred ca depinde in mare masura de cum interpreteaza fiecare situatia.. dupa ce s-a consumat faptul. Bineinteles ca nu e prea placuta senzatia.. dar dak o interpretezi intr-un fel favorabil.. ti-e mai usor
|
mda...ms d pont ;) oricum si pana acum paranoia atingea cote maxime la mine,dar de o vreme am devenit caz medical....:D :D :D
|
Eu cred in prietenia intre un barbat si o femeie....dar este o linie f subtire care desparte prietenia de ...ceva mai mult...pentru ca el(ea) e intotdeauna acolo cand te certi cu prietenul(a), cand ai ratat un examn , cand se intampla un eveniment fericit/nefericit in viata ta....si de cele mai multe ori e de acord cu tine/langa100% (ca de aia ti-e prieten)....si se poate ca intr-un moment x din viata sa incepi sa-l privesti cu alti ochi, ...te stii de o groaza de timp/anii si deodata..."bang" parca e altfel,,,,,
In concluzie....se poate, prietenia intre o femeie si un barbat, daca nu se depaseste acea "granita".. |
Quote:
....ai fi vrut tu sa te arzi =))):lol:.....eu nu am probleme eu am nelinisti =)).... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning