![]() |
Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
am facut si eu o trasnaie care o voi tine minte toata viata :
eram cu baietii prin cartier si aveam un mosneag prin cartier care nu ne lasa sa ne jucam cu mingea in fata blocului.... iar intro seara nu l-am mai putut suporta si am luat din boxa o cutie cu vopsea alba si un sac menajer, am turnat in sac vopseaua apoi un amic de al meu ia spart geamul iar eu baiat destept i-am aruncat sacul cu vopsea in sufragerie..... doamne ce bine ca am scapat doar cu o batuta de la taicamiu #:-s |
asta da, din astea n`am facut niciodat.
doar ca am luat un litru de vopsea si am pus carbit si am sunat la usa apoi cand o deschis numa vopsea o avut omu pe usa :P |
Omule, meriti sa scrii o carte cu intamplarile tale . citesc tot ce zici si mai ca ma pis pe mine de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . . . . Ai avut o viata incarcata . Dar acuma nu mai faci prostii ? ? :twisted: sau te-ai lasat ?
|
faza cu carbitul si vopseaua e foarte reusita si imi aduce aminte de colegul meu de banca care s-a razbunat pe proful de chimie suna cam asa din spusele lui:
venea si el ca omul din discoteca putin "obosit" a gasit un ziar in care a facut o treaba in el , intelegeti voi, dupa care ii da foc la usa domnului profesor si incepe sa bocaneasca ca disperatul la usa lui.....iar domnul profesor fiind speriat a iesit la usa si cand a vazut foc a inceput sa il stanga cu piciorul......saracul profesor nici in ziua de astazi nu a aflat cine ia facut faza:-) |
acum mai fac prostioare da asa cand am ocazia, la o petrecere , club........aaaa si daca vrei sa iesi in evidenta intr-un club fa si u ca mine iati o masca de gaz pe cap apoi vrea sa faca toata discoteca poze cu tine bineinteles pana te scot bodiguarzii in suturi afara
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e, tu n`ai facut niciodata nimic najpa?
tu ai fost toata copilaria usa de biserica? |
Quote:
|
Quote:
|
vezi ca ti`ai dat singur raspunsul? :)
mai sunt inca xx milioane, deci nici o paguba glumeam asta mi s`a parut mie mijto la varsta respectiva, le`am facut au trecut asta e. si daca ii sa mai povestesc din copilaria mea as putea sa povestesc...inca 10 pagini si nu cred ca as termina. |
dau si io de topicu asta:P
deci ce patea unu din cls de la mn : se punea astia aducea unu din cls 2 role dalea mari cu scotch si il legau frate pe terenu de sport de amandoua bare astfel incat sa fie la mijloc :) si sa vezi buffon acolo ce apara:)) , si intr-o zi asta a facut procente si i-a dat lu profa de ex : X ma supara 50% , Y 90% , Z - 15% :) |
=)) trebuia sa`i dea in grade nu procente :P
|
mi`am mai adus aminte de cand mergeam cu bicicleta prin scoala :P
|
Eu m-am dat cu blatul de la banca pe scari :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning