Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

dober_bt 25-04-07 11:49

Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

am facut si eu o trasnaie care o voi tine minte toata viata :
eram cu baietii prin cartier si aveam un mosneag prin cartier care nu ne lasa sa ne jucam cu mingea in fata blocului.... iar intro seara nu l-am mai putut suporta si am luat din boxa o cutie cu vopsea alba si un sac menajer, am turnat in sac vopseaua apoi un amic de al meu ia spart geamul iar eu baiat destept i-am aruncat sacul cu vopsea in sufragerie..... doamne ce bine ca am scapat doar cu o batuta de la taicamiu #:-s

DACIA-Wrc 25-04-07 11:53

asta da, din astea n`am facut niciodat.
doar ca am luat un litru de vopsea si am pus carbit si am sunat la usa apoi cand o deschis numa vopsea o avut omu pe usa :P

MariusM 25-04-07 14:01

Omule, meriti sa scrii o carte cu intamplarile tale . citesc tot ce zici si mai ca ma pis pe mine de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . . . . Ai avut o viata incarcata . Dar acuma nu mai faci prostii ? ? :twisted: sau te-ai lasat ?

dober_bt 25-04-07 14:45

faza cu carbitul si vopseaua e foarte reusita si imi aduce aminte de colegul meu de banca care s-a razbunat pe proful de chimie suna cam asa din spusele lui:
venea si el ca omul din discoteca putin "obosit" a gasit un ziar in care a facut o treaba in el , intelegeti voi, dupa care ii da foc la usa domnului profesor si incepe sa bocaneasca ca disperatul la usa lui.....iar domnul profesor fiind speriat a iesit la usa si cand a vazut foc a inceput sa il stanga cu piciorul......saracul profesor nici in ziua de astazi nu a aflat cine ia facut faza:-)

dober_bt 25-04-07 14:50

acum mai fac prostioare da asa cand am ocazia, la o petrecere , club........aaaa si daca vrei sa iesi in evidenta intr-un club fa si u ca mine iati o masca de gaz pe cap apoi vrea sa faca toata discoteca poze cu tine bineinteles pana te scot bodiguarzii in suturi afara

Most_Wanted 28-04-07 14:41

Quote:

Originally Posted by dober_bt (Post 870236)
faza cu carbitul si vopseaua e foarte reusita si imi aduce aminte de colegul meu de banca care s-a razbunat pe proful de chimie suna cam asa din spusele lui:
venea si el ca omul din discoteca putin "obosit" a gasit un ziar in care a facut o treaba in el , intelegeti voi, dupa care ii da foc la usa domnului profesor si incepe sa bocaneasca ca disperatul la usa lui.....iar domnul profesor fiind speriat a iesit la usa si cand a vazut foc a inceput sa il stanga cu piciorul......saracul profesor nici in ziua de astazi nu a aflat cine ia facut faza:-)

pe asta am facuto si eu .....e criminala

RA_2fast4u 28-04-07 16:50

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 869484)
ohohihoho imi aduc aminte intr`o iarna...am curatat trotuaru din fata casei.
oata zapada am aruncat`o in strada :P si apoi dupa cateva tigari mi`o venit ideea sa aducem si apa...
am prins vreo 2 ore cand nu erau masina...ce crize am facut atuncea.
am aruncat zapada, apoi am fumat 2-3 tigari apoi am adus furtunu din casa...si am udat zapada.
gardul din fata caei are cam 38-40 de metrii+ ca am curatat zapada si amai sus.
era pe la ora 4 dupamasa.
am adus frutunul(erau vreo -15-20 de grade si se insera)
am udat strada si am asteptat
si stam si stam si iar stam(eram eu cu varumio) trace o masina nimic.
nervosi ne-am dus dupa gard am facut bulgari i`am udat cu apa sa fie mai tari...si cand trec masinile sa aruncam pe parbriz...
si nu da dracu sa treaca una de sus si una de jos si sa se loveasca frontal? :P noi eram pe burta in zapada de ras...apoi una a inceput sa ia foc...ne`am speriat...
furtunul era langa noi si am inceput sa udam masina.
am scos oameni din masina si apoi o venit politia.
noi am zis ca eram in curte curatam aleea si n-am vazut nimic doar cand o facut buf ne-am intors capul sa vedem ce s-o intamplat.
oioioi unu dintr-o masina picioare rupte, motorul in interiorul masinii...eieie accident grav(mi-o parut rau dar distractia era pe primul plan :P )
2 zile o stat masinile acolo, apoi am luat pistoalele cu bile si sa spargem de la distanta parbrizul.
ne distram noi cat ne distram apoi mi-am adus aminte ca am bile de la bicicleta(din alea din cosarca...sau cum se numesc rulmentii de la bicicleta)
bagam in pistol .
si incepem sa tragem si cand o tras varumeo s-o spart parbrizu.
iar am ras de cateva ore ne-o durut burta de ras.
nu mai puteam
sau cand trageam cu pistolul cu bile dupa becurile de pe strada(ca sa fie intuneric sa nu vada ai mei ca fumam in fata casei)
aia de la electrica zi de zi schimabu becuri(macar aveau de lucru si luau salariu ca lucranu, nu?)
sau cand am gasit un telefon mobil pe abonament(era prin 2004) si i-am facut la ala in 2 zile vreo 100 de $ cost suplimentar.
am sunat pe telefonul meu si l-am lasat sa mearga ca sa`mi fac 100minute sa primesc 1$ bonus.
100 minute mie
100 la varumeo, vreo 3 $ ne`am facut de pe telefonul ala+ ca am sunat si la erotic tot de pe ala... pacat de om ca o platit bani..dar mno asta e

deci astea is chiar naspa :evil:

DACIA-Wrc 28-04-07 18:15

asta e, tu n`ai facut niciodata nimic najpa?
tu ai fost toata copilaria usa de biserica?

RA_2fast4u 28-04-07 19:24

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 875327)

NU, nu am facut! .. adica... de de la a arunca cu k.k.t in cap la cineva pana la a provoca un accident grav e o MARE diferente.. nici odata nici mic fiind nu am distrus masina cuiva.. casa cuiva.. mi se pare aiurea, gandeste-te ca puteai fi tu... si aia deja nu mai e distractie..

RA_2fast4u 28-04-07 19:26

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 875327)

NU, nu am facut! .. adica... de de la a arunca cu k.k.t in cap la cineva pana la a provoca un accident grav e o MARE diferente.. nici odata nici mic fiind nu am distrus masina cuiva.. casa cuiva.. mi se pare aiurea, gandeste-te ca puteai fi tu... si aia deja nu mai e distractie.. nu zic poate daca ai fi facut-o din greseala.. si ai regreta .. deh erai copil ce sa sti tu mai mult.. dar "eieie accident grav(mi-o parut rau dar distractia era pe primul plan :P )" asta mi se pare chiar ... umreaza "si a murit omu :( .. eh da-l drak ca mai sunt inca 6 milioane..."

DACIA-Wrc 28-04-07 21:57

vezi ca ti`ai dat singur raspunsul? :)
mai sunt inca xx milioane, deci nici o paguba
glumeam

asta mi s`a parut mie mijto la varsta respectiva, le`am facut au trecut asta e.
si daca ii sa mai povestesc din copilaria mea as putea sa povestesc...inca 10 pagini si nu cred ca as termina.

sandrin 29-04-07 02:49

dau si io de topicu asta:P
deci ce patea unu din cls de la mn : se punea astia aducea unu din cls 2 role dalea mari cu scotch si il legau frate pe terenu de sport de amandoua bare astfel incat sa fie la mijloc :) si sa vezi buffon acolo ce apara:)) , si intr-o zi asta a facut procente si i-a dat lu profa de ex : X ma supara 50% , Y 90% , Z - 15% :)

DACIA-Wrc 29-04-07 11:37

=)) trebuia sa`i dea in grade nu procente :P

DACIA-Wrc 10-05-07 09:36

mi`am mai adus aminte de cand mergeam cu bicicleta prin scoala :P

Sl1V3R 10-05-07 19:39

Eu m-am dat cu blatul de la banca pe scari :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning