![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
ca nenea ala poate sa iti faca carburatorul si pt consum :) |
Voi astia cu gaz pe tico sunteti zgarciti mai rau de tot:))
hai sa ma bag si eu in seama:-D 1. se curata carburatorul de Carburol de la Policolor (juma de litru cutie albastru cu alb daca mai tin bine minte) 2. se merge intr-o statie ITP unde se regleza carburatorul CORECT!!! COcor cat mai mic O2 sub 4 si Lambda 1+/- 0.03 daca consumul nu se imbunatateste se schimba bujiile (si fisele), si daca nici asa atunci merita o instalatie de gaz (... si o bricheta!) |
Băieți,
1. Ăștia de la RXM nici acum nu mi-au răspuns în legătură cu farurile, nici că nu cred că mai primesc, ceea ce mă determină să le mai trimit altul, dar pe o alta adresă de mail a lor. Quote:
Ne băgăm la o mică excursie până acolo? :D (ăștia dintre noi, care ne văităm cu consumul "mare") 3.STREET, ce mai faci tatăăăă, naiba, n-am mai vorbit cu tine de un car de ani... :D |
Quote:
|
Quote:
numa seara intru |
Quote:
4. Liviu (B-99-SAA), mâine seara vin în București (în zona Eroilor, la CMU), dacă mai vrei becuri cu LED-uri, albe, pentru poziții (...sau etc), anunță-mă ! |
Niste preturi?
|
Quote:
P.S. Nu fac bișniță din asta, 11 lei costă (cu bon fiscal), 11 lei plătesc pentru ele, 11 lei vă cer pentru ele și v-aș putea ajuta să vă cumpăr eu și să vi le aduc mâine. |
Vreau si eu un set :D
Lasa-i-l lui Liviu. Merci :D |
Quote:
|
@STREET: Nu e vorba de zgarcenie, dar daca pot sa merg la jumatate de pret...de ce nu?
|
Quote:
Quote:
P.S. Pentru astea mă împrumut de bani, ar fi bine să nu vă răzgândiți :D P.S.2 Asigurați-vă că poate unul din voi să se întânească cu mine, nu mizați pe Liviu, că încă nici nu știe că vin mâine, îi dau acum un SMS să-l anunț. |
Quote:
lista becuri: 1.fireburn 2. SKR vin eu ... iti dau pm cu nr meu de tel si ma suni :) ca sigur nu am program maine seara :) |
Quote:
2. SKR 3. Liviu Pana acum, 3 seturi, am vb cu Liviu si mi-a zis ca vine el, hotarati-va :D |
Eu am nevoie de 2 seturi, sper sa aibe Liviu banuti :D
Poate trec eu maine si ii las, daca nu poimaine. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning