![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Caut sa inchiriez o platforma auto pt maxim 2 zile sau o remorca auto sau un diesel cu carlig. :lol:
|
mi-a dat o blonda in masina de mi-a julit-o rau...
prin lista asiguratorului se ragasesc Labell / Top Auto / Autostart / Sicaro / Pipos si Kratos sau Iatsa ce imi recomandati :cry: |
blonda avea un hiunday i10 sau ceva in genu ?
|
nu nu un simplu logan
deci nici o recomandare nimic :(? |
kratos
|
la label mi-au placut baietii...am fost la un control de rutina care e gratis si nu si-au batut joc (pt faptul ca 'oricum nu plateste, da-l incolo'). in schimb, nu recomand sicaro. si sunt multi patiti la sicaro.
eu as merge la label (ca e singurul care il cunosc din toti ceilalti (in afara de sicaro)). |
eu unu nu recomand top auto..am avut o lucrare la ei anu trecut si si-au cam batut joc.
|
Quote:
|
stiti pe cineva in BV care imbraca volane in piele ?
|
Quote:
|
In racadu mai gasesti,langa carambol bar sau langa casa ungureasca,s-a deschis un magazin de pus folii auto si iti imbraca si in piele orice,proprietarul are audi ala a4 break imbracat in folie de carbon tot
|
Quote:
Am intrebat. Volan 200 RON P.S. De k.k.t. faza ca nu pot da un link care poate fi util pentru oricare dintre noi. |
Stie cineva vreun electrician in Brasov? Este vorba de un defect la climatizare.
|
roby suna l pe TUNER te pune in legatura cu CLAUDELU lui adi
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning